Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 9
adinag spune:
BB, stii ca al meu e olandez si i-am zis candva ca in Romania se zice sa nu iesi afara cu copilul pe ceata, umezeala si vant. Si cica atunci in Olanda nu s-ar mai iesi deloc afara cu copiii, ca acolo aproape mereu e vremea asta!
Si eu zic ca poti sa iesi, in Viena tot mai mereu e un fel de ceata ciudata (toamnasi iarna ma refer).
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ggaby spune:
fetelor nu am timp sa citesc acum dar vreau sa va anunt ca pe 18.12,2007 am nascut pe david 3kg270 si 53cm nastere normala provocata...il tin in brate acum si va scriu cu mare bucurie.pup va las inca sunt la matermitate
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ggaby
fetelor nu am timp sa citesc acum dar vreau sa va anunt ca pe 18.12,2007 am nascut pe david 3kg270 si 53cm nastere normala provocata...il tin in brate acum si va scriu cu mare bucurie.pup va las inca sunt la matermitate
bravoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!felicitariiiiiiiiiii!!!!!!!!!sa iti traiasca!!!!!!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
iuli-ana spune:
Salutare!
ANKA_SAN,felicitari,mamico!Refacere rapida si un bebe sanatos si asa cum va doriti!!!
STEFI,nastere usoara,sa stii ca m-am gandit la tine ieri,dar din pacate nu am avut timp sa intru!!!Sa dea Dumnezeu sa fie toate bune,sa aveti un bebic sanatos si plin de calitati!!!

ADINA,CRISSTIANA,sa inteleg ca numai noi am ramas???Eu tot cred ca voi fi ultima...

Ma gandesc ca peste o saptamana o sa-mi vad si eu galusca si am deja emotii...
Ana
38+
Daria-Elena
AMR 7 zile!!!
iuli-ana spune:
GGABY,FELICITAAAAARI!!!!SA FITI SANATOSI SI SA VENITI DEGRABA ACASA!!!
Ana
38+
Daria-Elena
AMR 7 zile!!!
Roxxy80 spune:
FELICITARI!!!!!! SA-TI TRAIASCA FLACAUL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS, NECOLICOS SI SA ASCULTE DE MAMI SI DE TATI!!! TIE ITI DORESC REFACERE RAPIDA!!!!! 

quote:
Originally posted by ggaby
Roxxy si
Matei, sufletelul meu dragSUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by slimatei
multumesc fetelor dragutze..am mare nevoie de sustinere morala...
stiti la ce ma gandesc eu acum... cine va mai face cafelutza de dimineata..ca vad ca si lala ne-a abandonat ...unde este.. ?
gaby daca n-a intrat inseamna ca si la ea a fost pe bune..?
mai avem putin...putin...cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Nu v-am abandonat insa nu mi-a mers net-ul

...nici acum nu e reparat complet dar am reusit sa intru un pic.Nastere usoara Stefania si eventual si Adina daca e cazul !

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adra_bellquote:
Originally posted by slimatei
multumesc fetelor dragutze..am mare nevoie de sustinere morala...
stiti la ce ma gandesc eu acum... cine va mai face cafelutza de dimineata..ca vad ca si lala ne-a abandonat ...unde este.. ?
gaby daca n-a intrat inseamna ca si la ea a fost pe bune..?
mai avem putin...putin...cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Daca e tot Lala care scria si la mamici de ianuarie februarie a nascut.
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
N-am nascut bre
...as vrea eu . Aceeea este LaLa 20 si a nascut prematur o fetita.Noi asteptam un flacau .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
gabitz78 spune:
ggaby - felicitari! sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, mancacios si somnoros.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

cateva ore...? Doamne ajuta!
Eva-Elena (14 nov 2007)