Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 10
Vasari spune:
Gaby, felicitari! 
Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! 
Maria - 3 NOV 2007
karina1976 spune:
Am revenit si eu.
Nu prea le am eu cu scrisul insa de citit v-am mai citit.
Am nascut pe 13 noiembrie la ora 10.10, normal, o piticuta flamanda si frumoasa de 3500 g si 51 cm.
Acum avem deja o luna, crestem mari, papam mult si dormim bine, insa mami sta prost cu timpul liber ... asa ca intru mai rar.
Felicitari tuturor mamicilor si nasteri usoare burticutelor care au mai ramas.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
adra_bell spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by adra_bellquote:
Originally posted by slimatei
multumesc fetelor dragutze..am mare nevoie de sustinere morala...
stiti la ce ma gandesc eu acum... cine va mai face cafelutza de dimineata..ca vad ca si lala ne-a abandonat ...unde este.. ?
gaby daca n-a intrat inseamna ca si la ea a fost pe bune..?
mai avem putin...putin...cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Daca e tot Lala care scria si la mamici de ianuarie februarie a nascut.
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
N-am nascut bre...as vrea eu . Aceeea este LaLa 20 si a nascut prematur o fetita.
Noi asteptam un flacau .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Scuze Lala
. Cand o sa ma lase fi-mea sa dorm o sa fiu mai lucida, promit.adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Am incercat si eu cu suzeta, ca donsoara ma foloseste pe mine pe post de suzi, dar nu a mers. E drept ca suzeta aia mi se pare cam mare si cam rotunda. Daca ii cumpar una de alta forma oare o merge? Voi ce suzete aveti?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
karina1976 spune:
Noi am luat de la nuk ... cea din silicon cu forma ortodentica ... a fost greu pana s-a obisnuit cu ea ... cateva zile ... acum e ok.
noi o folosim mai ales noaptea ca ea mananca si la 1 ora, indiferent de zi - noapte.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
dany26 spune:
si eu tot de la nuk ortodentica!ii place mult![]()
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by ggaby
fetelor nu am timp sa citesc acum dar vreau sa va anunt ca pe 18.12,2007 am nascut pe david 3kg270 si 53cm nastere normala provocata...il tin in brate acum si va scriu cu mare bucurie.pup va las inca sunt la matermitate
Gaby, ma bucur enorm pt tine. Ma bucur de bucuria ta. Bine ca totul a iesit bine. Felicitari multe, refacere rapida si bb mancacios!
Eu sunt singura ramasa dintre cele care au trecut de termen?

La mine cand vine barza?Crisstiana
40+
dany26 spune:
felicitari karina!sa iti traiasca!va asteptam mai des![]()
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by crisstianaquote:
Originally posted by ggaby
fetelor nu am timp sa citesc acum dar vreau sa va anunt ca pe 18.12,2007 am nascut pe david 3kg270 si 53cm nastere normala provocata...il tin in brate acum si va scriu cu mare bucurie.pup va las inca sunt la matermitate
Gaby, ma bucur enorm pt tine. Ma bucur de bucuria ta. Bine ca totul a iesit bine. Felicitari multe, refacere rapida si bb mancacios!
Eu sunt singura ramasa dintre cele care au trecut de termen?La mine cand vine barza?
Crisstiana40+
vine ea vine nu mai fi suparici...cred ca bb tau s-a speriat cand a auzit cate pb o sa aiba :colici, constipatie
lasa ca ii e mai bine acolo deocamdata
14 Noiembrie 2007
RAMONELLA spune:
POZEEE!!!!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

cateva ore...? Doamne ajuta!
...as vrea eu . Aceeea este LaLa 20 si a nascut prematur o fetita.