Mamici de noiembrie- decembrie (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Stefania!!!

Te asteptam cat mai curand sa te intorci, cu bebelina la purtator.

Ank83 am ras cu hohote cand am citit descrierea ta despre cum mananca Raul la tzitzi. Si a mea face cam tot asa. Cand ii e foame tare da din cap in toate directiile pana gaseste sfarcul si atunci il apuca cu toata gura. Chiar ca parca ar zice ham

Totulii stiu ca se spune ca lactatia scade daca nu e stimulata de bb.
Sa stii ca eu o luna de la nastere nu am putut sa ii dau san lui fi-mea pentru ca aveam mameloanele foarte mari, ea nu voia sa ia tzatza in gura si uite asa ne faceam o mie de nervi si nu manca nimic.
Si atunci am procedat la muls....la greu. O faceam de minim 5-6 ori pe zi si uite ca acum papa singura la san si productia mea de lapte e foarte buna. Nu a scazut deloc. Asa ca nu te descuraja!!!

Desi Kara mananca la san acum fara probleme, recunosc umil ca noaptea ma mulg si ii dau in biberon pentru ca sunt prea lenesa ca sa stau noaptea cate o ora-o ora jumate minim ca sa se sature ea. Cu biberonul, in juma' de ora sunt la loc in pat

De Pussi mai stie careva ceva?

Mai e putin si trecem la scutece

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Aaaa...am uitat sa va spun: mie mi-a venit ciclul.
De ieri seara a inceput sa curga in cantitati mari iar azi m-am dus la doctor sa analizeze ce e cu atata sange pe capul meu, mai ales ca sunt in plina productie de lapte.
M-a scormonit pe toate partile si a ajuns la concluzia ca e menstruatie.

Si nu am apucat sa prestez si eu nimic ...noroc ca m-a imbarbatat sotul, a zis ca mai avem timp o suta de ani de acum incolo

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

stefi suntem alaturi de tine
cristiana, sigur va fii bine si nu ajungi pana acolo
pupam toate fetele
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

STEFI MULTA BAFTA!!!!! sa vii cu vesti bune!! sa ai o nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos!!!

mie ink nu mi-a venit menstruatia...si nu mai alaptez de mai bine de o luna..... in schimb am ceva dureri de vreo saptamana jumate ca si de ciclu, oare se mai contracta uterul??? desi e la locul lui.....??!!

gata, fug inapoi in patut!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza mamici si burtici!!!

offf---m-am saturat de chinurile prov de constipatie

bb tu la cate ore o ajuti sa faca kk??

dar a aparut o mica problemutza.....a inceput deja sa aiba scuipat/"balutze" la guritza...o fi de laprea multa suzeta???ca de cand cu colicii sta si ore cu ea in gura

voi dati suzeta bb-ilor...eu ii dau din sapt 2....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata, hai ca dau eu astazi cafeaua, ceaiul si ceva croissants de mic-dejun!

Dany, hai nu te speria din orice.Si care-i problema daca are scuipat? Pai asa-s bb, nu? Jasmina saliva de numa, parcaera catel! O purtam demica cu babetica cu plastic, ca de altfel o schimbam de cateva ori pe zi :-))

Adina 39+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA fetelor...am citit asa putin din urma..in primul rand STEFANIA..TI-AM SPUS EU CA VINE MOSUL LA VOI??
HAI STEFANIA!!!NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE!!

ANK....ma bucur ca i-a fost bine lui ala mic cu geamul deschis
..apropo de limbaj...vi-l spun pe al nostru...
hhaammm..bineanteles este pt papacica multa
iaiiii...este strigatul de lupta ..adica atunci chiar e groasa treaba si trebuie bagat la haleala.
bisht-bisht ..este pentru mine..eu cred ca inseamna VALEA
ushi-ushi..pentru apa prea calda
brrrr...cand ii e frig..si cam atat
..noi suntem bine..ieri am avut zi de infrumusetare..daca nu pot ajunge cu bebe la coafor am chemat coaforul la mine..mi-am schimbat lookul..sunt aproape blonda..mi-am tras niste suvite groase gen mese...mi-am luat haine noi..bineanteles la blugi 28 marimea de la 26 dar asta e ....ma bucur ca mi-a mai ramas doar 1kg jumate de dat jos si tre sa bag gimnastica la greu...tati aseara a avut un soc cand m-a vazut si l-a intrebat pe fi'su de ce s-a facut ma'sa asa frumoasa stie ceva?..dar din pacate tot nu capat nimic..ce pot sa mai fac?..sa-l leg de pat..
..a stati ca nu v-am spus..mi-a cazut plomba de la dintele din fata daca rad ziceti ca sunt vrajitoare..trebuie sa ajung urgent astazi la dr...plus ca au inceput sa mi se cam manance dintii de la gingii in jos desi dr mi-a spus sa iau in continuare elevit si fier...si iau..dar vad ca "pustiu'" imi papa tot calciu..poate ma apuca dracii si imi scot toti dintii

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..apropo de "balutze"..si noi avem ..dr mi-a spus ca o sa faca si mai mult pt ca nu are dintzisori cum avem noi(inafar de mine ca eu acum am dinte pauza lipsa gaura)....si nu au balutzele unde sa se opreasca..ma rog nu este tocmai o explicatie buna ce am facut eu dar intelegeti voi ..

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele !
Tinem pumnii Stefania !!!
Felicitari roxana, pt kg ! Nu ne-ai zis, sau poate nu am vazut eu, ce dieta ai tinut, daca ai tinut vreuna?
Si taticul de ce nimic...? Cind esti asa frumoasa, cum zicea si el, care e problema lui...?
Adina, ce bine ca ai scris, inseamna ca iti e mai bine !

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

neatza mamici si burtici!!!

offf---m-am saturat de chinurile prov de constipatie

bb tu la cate ore o ajuti sa faca kk??

dar a aparut o mica problemutza.....a inceput deja sa aiba scuipat/"balutze" la guritza...o fi de laprea multa suzeta???ca de cand cu colicii sta si ore cu ea in gura

voi dati suzeta bb-ilor...eu ii dau din sapt 2....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

la 24 de ore!! tot asa i-am dat suzeta, din sapt 2 de cand am venit aks cu ea!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput