Mamici de noiembrie- decembrie (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele

eu sunt cam chiauna de somn ca Sophia a fost maraita azi noapte (dar acum doarme dusa).

Hop si eu cu intrebari :

1. e iritata pe fata, am dat-o (pe rand) cu crema Stelatria de la Mustela, cu ceai de musetel, cu Bepanthen, dar tot au ramas brobonele. Docorul a zis ca e o reactie alergica dar habar n-am la ce. Mentionez ca facem maine 5 saptamani, deci nu e acneea nou snascutului.

2. cele care pompeaza, voi cam cat laptic produceti ? La mine am remarcat ca e direct proportional cu cat dorm. Putin somn, putin laptic, destul somn, destul laptic.

3. bebelusii pot manca prea mult ? ca a mea a inceput sa se cam ghiftuie si apoi de cate ori scoate gaze scoate si laptic.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

dany, la fel patesc si eu si cred ca o sa fie asa toata perioada cat alaptam. Eu port sutien special, foarte placut, din bumbac si pun mereu tampoane pentru sani. (le schimb des, ca nu-mi place ideea de a fi picaturi de lapte in zona prea mult timp) Gasesti la orice farmacie. Poti sa-i lipesti direct pe bluza daca ti-e mai comod fara sutien.

vali, nici a mea nu are program. De exemplu ea nu prea mai papa noaptea, dar are nopti in care se trezeste si eu ii stau la dispozitie. Depinde de copil cred.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, eu stiu ca ceaiul de musetel e contraindicat la bblusi pt uz extern. Asta mi-a zis pediatra mea. Ei au pielea foarte sensilbila si pot face iritatii sau alergii de la orice. Daca o pupati pe obraji de exemplu! Si in toate cazurile se recomanda invariabil crema bepanthen.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mihuta si al meu face brobonele cateodata...il dau cu Baneocin crema si in 2 zile ii trec!!!e super!pediatra mi l-a recom!!

vasari mersi de info!stiu de ele am si eu sutien din ala special dar ma jeneaza sa il port in casa...cah...Hmmm....si eu il dau cu musetel....cateodata pe fatza

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

lala super tare bibe!cchoar ca e dulcic ca aspect!tu de acolo l-ai luat???sau din farma???ca eu nu am luat pana acum produse de pe net...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri, eu am senzatia ca e de la regurgitare, ca ea mai da afara laptic si cand doarme. Sau poate ca am schimbat detergentul (am trecut de la Sano sensitive la Persil sensitive). Sau poate am mancat eu ceva.

In afara de dr. Spock ce alta carte despre ingrijirea bebelusului recomandati ? Ca sa stiu ce sa cer Mosului (ca la noi in casa de Craciun cadourile sunt carti)

mami de Sophia

Mergi la inceput

In legatura cu numele pentru capitolul cu bebelusi, mie imi place "globulete", si mai propun si "ghemotoace"

mami de Sophia

Mergi la inceput

mie imi place numele complet "globuletze si bulgarasi"

stiti cumva care e termenul maxim -cate zile de la nastere, de depunere a tuturoar actelor la primarie ca nu am depus nimic inca...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai fetelor,da voi puneti vigantolul in lapte???Da cate piucaturi ii da-ti??Eu 2.Dar eu ii zic deschide gurita si o deschide.Si ii picur in gurita.Pe bune.Acuma nu stiu daca ma asculta,dar probabil ma vede cu sticluta in mana si deschide automat gurita.Fomista.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany26

lala super tare bibe!cchoar ca e dulcic ca aspect!tu de acolo l-ai luat???sau din farma???ca eu nu am luat pana acum produse de pe net...

14 Noiembrie 2007

din farmacie help net

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput