Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
voi cat tineti bibe cu laptele preparat?? de ex eu acuma am pregatit un bibe pt ca cerea papa, pana l-am facut i-am dat suzeta si a adormit inapoi instantaneu!! mai pot folosi laptiku'??? intreb pt ca am pus si picaturile de vit D in el!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Eu mai mult de 30 de min nu il tineam preparat . Dar eu am avut fobii la capitolul dezvoltat bacterii in lapte . Parca vedeam fizic micii monstrii cum se formeaza
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
[
Dany nu stiu daca se poate copia pe cd,doar ieri "m-am specializat"
[
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ahaaaaaa
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
[Dany, parca tu alaptezi, sau ma insel? Am inteles ca bebeii alaptati nu se constipa, a mea face moale de 4-5 ori pe zi.
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
eu si alaptez dar ii dau si bibe...si culmea ca e f constipat ...adica de 2 sapt nu mai face singur kk....doar o data in ultimele 2 sapt a facut singur

14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
fetelor am tras o sperietura...bb a mea a vomitat mai mult decat un om mare si cu bucati de mucus...
.o fi de la spray-ul cu apa de mare??? ma gandesc ca intr-un fel e bine ca a vomat, a mai eliminat din mucuti care s-au strans, dar tot speriata sunt!!!! nu stiti exista ceva care sa elimine mucutii din gat????
dupa masa merg cu ea la dr!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Daca este un singur incident nu-i bai. Daca se repeta atunci e bine sa vorbesti cu pediatrul. Nu prea ai cum sa scoti mucisorii din gat , poate doar cu batista bebelusului dar nu stiu daca reusesti.
Pediatrul ti-ar putea recomanda niste siropele care sa faca mucozitatile mai lichide daca e cazul. Astea sunt : Sinupret sau Rinatyol .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
-in cat timp si-au facut bebelusii vostri un program? Ca a mea e tare dezordonata, cateodata se satura in 15, max. 30 de min., altadata sta si cate o ora si tot ar vrea sa pape...si mai ales sa doarma la mami in brate.
-
Valentina, cea mai fericitade
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
la mine la inceput dormea f mult si manca f putin...dar acum patesc exact ca tine si are deja 5 sapt

14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
Apropo de cele care pun diverse picaturele in biberon . am gasit la Chicco un super biberonas , are doar 30 ml , e ca un degetar, juri ca-i bibe pentru papusi. E gandit special pentru administrarea diverselor medicamente diluate in ideea ca asa stii sigur ca le inghite bebe pe toate si nu stai cu grija ca nu bea toata cantitatea. M-am indragostit de el 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Apropo de cele care pun diverse picaturele in biberon . am gasit la Chicco un super biberonas , are doar 30 ml , e ca un degetar, juri ca-i bibe pentru papusi. E gandit special pentru administrarea diverselor medicamente diluate in ideea ca asa stii sigur ca le inghite bebe pe toate si nu stai cu grija ca nu bea toata cantitatea. M-am indragostit de el
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim pana pe 27 decembrie!
ce super!!!!!!!!!MULTZUMIIIM
din farmacie nu???sensi blu???deci putem pune si vigantoul in lapte???dar nu ramane pe sticla ca e uleios...sau sa punem 3 nu 2 picaturi??!!!
apropo pagina de net de la chicco e cam varza nu....nu gasesc nici jumate din produsele lor sau nu stiu eu sa le caut

14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
dany26 eu l-am luat din farmacie help net . Despre vigantol nu stiu ce sa iti spun : presupun ca ar putea ramane si pe pereti daca e pus in lapte si atunci mai pui o picatura in plus. Eu pe asta i l-as turna direct cu sticluta in gurita daca-i posibil.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
dany26 spune:
fetele care alaptati???mie imi curg sanii...asa la 2 ore...offfff...m-am saturat sa schimb 3-4 bluze pe zi
cat mai dureaza oare????
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
Uite-l :
http://www.price.ro/specificatii_chicco_biberon_pentru_medicamente_80996.htm
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!