Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 18
RAMONELLA spune:
Cataro imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.Bine ca acum e ok.
Dany nu stiu daca se poate copia pe cd,doar ieri "m-am specializat"
BB-ule nu stiu ce sa-ti zic,stiu doar ca nu e bine sa vomeze mult,cum ai zis tu,daca mergi la doctor foarte bine,o sa-ti zica el ce are.
Vroiam sa te intreb,tu cand nu ai mai alaptat,ce ai facut cu sanii???Ai mai muls restul de lapte sa nu ramana pe canale???Ai luat ceva medicamente sa opreasca lactatia,sau a trecut de la sine???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
bb_yasmi spune:
ramo, nu am facut absolut nimik, a trecut laptiku singur!! chiar sa mirat si dr ginec cand am fost la controlul de 6 sapt si i-am spus!! mai am o prietena care a nascut la o sapt dupa mine la fel a patit si ea!!
lala, unde esti?? poate tu poti sa imi raspunzi la intrebare!!
fetelor eu am deja 7 sapt si o zi de la nastere, nu alaptez, menstruatia nu a venit ink!!! mai e cineva in aceasta situatie??? ovarele ma dor de o sapt si ceva ca si cum mi-ar veni dar nimik.....![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adra_bell spune:
Multam Vasari. Ma gandisem si eu la varianta cu ulei de masline, doar ca in timul sarcinii eu nu am suportat sa vad uleiul de masine, imi venea sa vars numai cand il miroseam. Ciudat lucru, ca a fost singurul aliment pe care nu l-am tolerat, am cumparat vreo 3 sticle ca am zis ca o fi din cauza marcii. O sa-mi fac curaj sa adulmec o sticla d-aia, sa vedem daca mi-a disparut dusmania pe uleiul de masline.
Dany, parca tu alaptezi, sau ma insel? Am inteles ca bebeii alaptati nu se constipa, a mea face moale de 4-5 ori pe zi.
BB si mea a vomat o data in jeturi, nu e grav daca nu se repeta prea des, dar parerea unui doctor e cea mai buna.
Fetelor am vazut aseara pe TVR2 o discutie despre autism, si era un nenea dr homeopat care spunea ca nr crescut de cazuri de autism din Europa se datoreaza vaccinurilor, nu incrimina o marca anume, spunea doar ca suspecteaza vaccinul antirujeolic. M-a bagat in sperieti

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
voi cat tineti bibe cu laptele preparat?? de ex eu acuma am pregatit un bibe pt ca cerea papa, pana l-am facut i-am dat suzeta si a adormit inapoi instantaneu!! mai pot folosi laptiku'??? intreb pt ca am pus si picaturile de vit D in el!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
vali_delide spune:
Salutare...mai intru si eu pe aici, sa nu ma dati disparuta. Sunt in urma rau cu noutatile, nu stiu cine a nascut sau cine mai e, asa ca le felicit pe toate mamicile care au nascut de curand, sanatate multa si voua, si bebelusilor si gravidutelor le doresc nasteri usoare.
Am pus pozici cu Pinkie la semnatura...![]()
Si acum intrebarile, asa, la foc rapid, pana se trezeste pisoiasul meu:
-in cat timp si-au facut bebelusii vostri un program? Ca a mea e tare dezordonata, cateodata se satura in 15, max. 30 de min., altadata sta si cate o ora si tot ar vrea sa pape...si mai ales sa doarma la mami in brate.
-ai vostri au nasucul infundat? Am incercat sa-i scoatem mucisorii, ies f. putini,dar ea e tot fornaita...
va pupic pe toate, sper sa imi fac si eu un program normal, sa pot intra sa stam de vorba...
Valentina, cea mai fericita
de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
bb_yasmi spune:
dany, pt ca tot vb de kk, aseara i-am pus la bb un supozitor fara sa se streme (adik fara sa-l limine imediat) iar azi dimi a facut fata un kk mareeeee si era tare mandra de ea!! zambea intr-o veselie!! diseara voi incerca din nou asa sa vad dc functioneaza chestia!!
mami si bubulina
bb_yasmi spune:
vali aceasi pb o avem si noi cu nasucul!!! nasucul e gol dar se aud mucutzi intr-o veselie!! uneori parca se ineaca cu ei. ink nu am gasit rezolvarea!! sa-ti traiasca printesa!! e o scumpica!!!
mami si bubulina
adra_bell spune:
Vali, la noi la 5 saptamani parca ar da semne ca isi face un program. adica un somnic dimineata, unul dupa amiaza, papat in timpul zilei cate 15 min de la fiecare san, cam la 2-3 ore distanta intre supturi. Seara avem probleme mari, dar cu rabdare multa sper ca vor trece.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
voi cat tineti bibe cu laptele preparat?? de ex eu acuma am pregatit un bibe pt ca cerea papa, pana l-am facut i-am dat suzeta si a adormit inapoi instantaneu!! mai pot folosi laptiku'??? intreb pt ca am pus si picaturile de vit D in el!!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
hihi si eu vroiam sa intreb asta de mult!!la fel patesc si eu
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany, pt ca tot vb de kk, aseara i-am pus la bb un supozitor fara sa se streme (adik fara sa-l limine imediat) iar azi dimi a facut fata un kk mareeeee si era tare mandra de ea!! zambea intr-o veselie!! diseara voi incerca din nou asa sa vad dc functioneaza chestia!!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
pai si la noi merge cu un sfert de supoz...vorba ta cand nu il da afara ...darcica nu e bine sa il obisnuim asa...mai bine cu termometrul...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007