Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 16
darleena spune:
Buna seara. Am culcat pitica si am venit sa socializez...putin ca dupa ma duc sa ma culc.
Cristiana nu te mai agita, nu stii ca la noi la odisee bb-ii vin tarziu? Cand am citit postarea ta mi-am adus aminte de mine ca vedeam cum trec zilele si eu nu aveam nici cel mai mic simptom.
Am carat, am urcat sute de scari, am fost la cumparaturi ore intregi si tot nimic. Cred ca daca nu ma taia doctorul la 40 de saptamani Kara era si acum in burta ![]()
Asa ca fii calma ca bb-le va iesi de la caldurica in curand.
Ramo sa-ti traiasca Bea..e atat de frumoasa si gingasa. O adevarata printesa.
Despre dormitul pe burtica la mami asa e....ei se simt foarte bine acolo, mai ales ca simt si bataile inimii lui mami si ii linisteste.
A mea doarme de rupe la mine pe piept. Azi de exemplu a dormit 3 ore neintrerupt. Mai ridica din fund din cand in cand sa scoata cate un partz
.
Eu beau in fiecare zi cam un litru de ceai de chimen si anason si pana acum Kara nu a facut colici, nu stiu daca de la ceai sau pur si simplu dar tot e bine.
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
olim spune:
fetelor, am si eu o intrebare, cum le cratati nasucul la bulgarasi, ca eu pana acum nu l-am curatat.
multumesc pt orice sfat
mami si Alex
gabitz78 spune:
avand in vedere ora "inaintata", pot sa spun buna dimineata?

![]()
off...dupa o zi de cosmar, s-a culcat la 12.15. sper ca azi sa fie cuminte ca sta cu mamaie. eu merg la serbare la fi-miu la gradinita. abia astept sa-l vad mos!
olim - eu ii pun ser fiziologic in nasuc si am o pompa electrica de la bebesound cu care trag. dar o fac la cateva zile, cand vad ca fornaie mai tare.
pupici si somn pufos si linistit.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gianina spune:
buna dimineata si de la noi!
si Ade sta treaza in fiecare noapte intre 4 si 6 juma
iar pe la 7 o trezesc pe Simo pt gradi
,,,noroc ca mai avem 2 zile si intram in vacanta!
gabitz, mult succes lui Stefi la sebare..noi am avut-o ieri.
olim, la fel curatam si noi nasucul.. mult ser si batistuta bebelusului.
ramo, tare scumpica este fetita ta!
si o zi frumoasa!
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
roxx spune:
buna dimineata!
am intrat sa va salut, sa le multumesc fetelor care s-au gandit la noi
, sa urez nasteri usoare, refaceri rapide, bebei sanatosi celor care sunt pe ultima suta de metri.
despre noi ce va zic... bebe are deja 2 sapt si o zi.. e cuminte, doarme, plange doar dk ii e foame si atuci nu te mai intelegi cu el....despre mine... sunt k, ma simt f bine, operatia e k, nici nu zici k o am...
va pup
inca n-am reusit sa citesc din urma...
Roxana
de
Luca Teodor
roxx spune:
o rugaminte... sa modificati si la mine in lista : apgar 9, cezariana
multumesc
Roxana
de
Luca Teodor
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Olim, ser cu pipeta si batista bebelushului. Chinuiam copilul cu o pompita clasica de nas, am cumparat batista bebelushului, dar n-am curaj sa o pun la aspirator, mi se pare ca trage prea tare, asa ca trage tati cu gura, tot avem mai mult succes decat cu pompita.
Pe mine ma termina copilashul asta al meu, in fiecare seara, de la 23 la 2 noaptea suge incontinuu, e moarta de oboseala, dar n-ar dormi....
Se si enerveaza la san si incepe sa planga
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
cataro spune:
salut, fetelor, am intrat si eu o fuga, n-am internet in provincie unde sunt cu bebeul. treceti-ne si pe noi pe lista, ciprian Gabriel, nascut pe 1 noiembrie, 4,300 Kg, apgar 9, saptamana 39, cezariana. suntem cei mai grasunei de pe aici
va pup, si sa fiti sanatosi cu totii, noi nu prea am avut parte, am luat si eu si baietelul un stafilococ auriu din spital. bebita al meu a facut injectii cu oxacilina de la cateva zile, iar eu era sa dau coltul daca mai stateam o zi acasa, am ajuns in stare septica la spital si-am stat la reanimare 8 zile cu perfuzii si antibiotice. o sa va mai povestesc eu mai multe cand am timp, o sa postez despre "minunata" doctora Maura Popescu - ginecolog de la spitalul Cantacuzino si despre doctorita Ciurea-neonatolog de la acelasi spital. Pe doctorita Popescu sa n-o mai vad in fata ochilor, iar pe cine mai naste o sfatuiesc sa nu se duca la Cantacuzino pentru ca sunt plini de stafilococi, noi am patit-o urat de tot.
Va pup pe toate
RAMONELLA spune:
Andra nu e bine sa stea atata la san.Normal in 20 de minute goleste sanul.Cred ca te foloseste pe post de suzeta.Si mi-a zis pediatrul ca nu e bine sa fie tinut mai mult de 20 de minute ca saliva lui iti raneste sfarcul.Si inca ceva,daca se enerveaza,poate ca nu se satura.Exact asa era si a mea.O tineam 2 ore la san pana am vazut ca nu ia in greutate si nu se satura.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
adra_bell spune:
Offfff, stiu ca ma foloseste pe post de suzeta, dar de ce face asta numai seara? Cat despre plans asa am zis si eu ca nu se satura, si am luat sanul, am strans si tasnit ca de la arteziana. Cred ca tasnetse prea tare si d-aia se supara, dar tot asa numai seara.
Acum, doarme si are un somn chinuit, saracutza, tot se agita, trage parturi si maraie. Mi-e o mila de ea, nu mai stiu ce sa mai fac cu nenorocirile astea de colici
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)