Mamici de noiembrie- decembrie (131)
Raspunsuri - Pagina 11
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Salutare!
ADINA,CRISSTIANA,sa inteleg ca numai noi am ramas???Eu tot cred ca voi fi ultima...
Ma gandesc ca peste o saptamana o sa-mi vad si eu galusca si am deja emotii...
Ana38+
Daria-Elena
AMR 7 zile!!!
Asa se pare ca numai noi am mai ramas. Mai e si Lala cu noi. In rest, cam toate celelalte fete au trecut la categoria ´´mamici´´.
Eu asa prost ma simt ca primesc cadouri din tara, in ideea ca bb s-a nascut deja. Le-au pus la posta ca sa ajunga pe cand vine bb si uite ca el nu vrea sa iasa.Ma simt asa vinovata ca nu mai vine odata afara.. Acum bag la greu ceai de frunze si radacini de zmeur.Sper sa aiba vreun efect(in afara celui de a ma tine la baie toata ziua).
Crisstiana
40+
karina1976 spune:
Crisstiana, lasa ca o sa vina bb cand va fi pregatit. Bucura-te de perioada asta ca e unica ... asteptarea mi-a dat de fiecare data fiori ... si ce frumos a fost la final ...
Pe mine ma apuca uneori nostalgia de burtica ... insa ma uit la minunile mele si imi trece ... ca nu cred ca va mai fi si o a treia burtica la mine.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
iuli-ana spune:
CRISS,de ce te simti rau ca este atata lume care te iubeste si se gandeste la tine???Am vazut ca esti un pic demoralizata(sau poate mi se pare,daca nu este asa imi cer scuze!!!),insa BB va veni atunci cand TREBUIE...Poate ca inca nu este momentul...Eu inca ma bucur de faza asta,desi ma dor toate cele si ma comport ca o baba
...Insa ma gandesc ca perioada asta trebuie savurata exact asa cum este ea...urmeaza una in care nu vom mai avea atat timp pt noi,soti,prieteni...Cel putin pt inceput...Hai CRISS,curaj,mai este doar un pic,fii barbata si bucura-te de zilele acestea minunate!!!

Ana
38+
Daria-Elena
AMR 7 zile!!!
crisstiana spune:
Karina1976 si Iuli-Ana, va multumesc din suflet pt. suport si incurajare.
Sunt intr-adevar demoralizata de atata asteptare. Astept zi de zi sa vad simptome cum ca vine bb, dar nimica.![]()
Incerc sa ma bucur de perioada aceasta, dar sunt atat de stresata incat nu reusesc.Dar cumva cumva, or sa treaca incet si zilele acestea cate au mai ramas. Mi se par cele mai grele. E ca si cum as vedea luminita de la capatul tunelului, dar nu pot sa ajung la ea, sa o ating. E frustrant. Dar, o sa treaca.Sper. Ce bine ca sunteti pe-aproape!

Crisstiana
40+
adra_bell spune:
Nuk sa fie atunci!
Mai pun o intrebare, sa nu radeti ca e mai stupida. La sterilizatul prin fierbere al biberonului fierb si sticla sau nunai tetina?
Cristiana, bucura-te de puiutul din burtica. Trebuie sa recunosc ca mi-e un pic dor de burtica, ma uit la bebelushul meu si, desi e greu, e si frumos, dar era frumos si cu burtica, chiar daca imi pierdusem si eu rabdarea si ma dureau toate alea
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Nuk sa fie atunci!
Mai pun o intrebare, sa nu radeti ca e mai stupida. La sterilizatul prin fierbere al biberonului fierb si sticla sau nunai tetina?
Cristiana, bucura-te de puiutul din burtica. Trebuie sa recunosc ca mi-e un pic dor de burtica, ma uit la bebelushul meu si, desi e greu, e si frumos, dar era frumos si cu burtica, chiar daca imi pierdusem si eu rabdarea si ma dureau toate alea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Fierbi atat sticla cat si tetina .

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
RAMONELLA spune:
Nu va place de Bea???![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
karina1976 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Nuk sa fie atunci!
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
si sticluta si toate capacelele, si ce mai e pe acolo.
e mai sigur.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Lala_D spune:
crisstiana tu primesti cadouri pentru bebe eu primesc telefoane gen " aaaaaa esti inca acasa ?! n-ai nascut ????? " 
Noroc ca sunt obisnuita de la primul cu genul asta de telefoane .
Mai am 8 zile .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!