*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 9
alina023 spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
buna zuzici...va multumesc ca sunteti alturi de mine...am vazut-o pe bibi...si este la fel...va dura dar daca o tine tot asa o sa fie bine...nu am ce face decat sa astept zilnik ora 3 ca sa o pot vedea 15 min..
am vb cu tina si zicea ca sunt programate nasteri pt maine...va urez si eu nastere usoara...si bebei sanatosi
Cea mai optimista gravidutza!
Laura32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco)
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Lala, iubita, iti suntem alaturi si ne rugam pentru Biencuta. Sigur va fi bine, va creste mare si frumoasa si te vei minuna de ea in fiecare zi asa cum se minuneaza toti parintii din lume de extraordinarii lor copii. Doamne ajuta! Pupam fetele!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta
micsunea spune:
alinatudor, ce brad frumos!!! E ca al bunicii mele, dar eu cat am fost mica am avut grija sa dau cu bradul pe jos la fiecare an, asa ca nu cred ca au mai ramas globuri de-atunci!
Lala, imi pare bine ca ai putut intra pe net, multa sanatate Biancai, sper sa o poti vedea cat mai mult in urmatoarele zile ca sigur e fericita sa iti auda vocea si sa te simta aproape, draguta de ea! Sper sa respire complet singura cat mai repede si sa o poti tine in brate cat vrei de sarbatori!
Pupici,
Micsunea
34+
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Fetelor, veste mare... Marina a facut primul ou!!Si sta numai in cuib. Iar el ii canta intr-o veselie, cu niste triluri de bucurie, de ti se rupe inima de incantare.
URAAAAA!Se pare ca Marina o va face bunica pe mama ta mai repede ca tine!
Miki
37+
Saara MariaMiki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 17 ZILE!!!
danybv spune:
Ellenuta, foarte frumoase pozele eu acum am reusit sa ma uit pe ele.Eu am mare noroc ca am o prietena la Bv care mi-a trimis 2carucioare plus hainute pentru bebelusa .Trebuie sa incep sa-mi fac si eu bagajul pentru spital dar parca nici chef nu am .
Azi sunt asa de trista dar nu stiu de ce .Incerc sa ies din starea asta dar nu reusesc , mi-am pus muzica a inceput Andrei sa cante si el de nu mai inteleageam nimic, am inceput sa fac ordine a inceput sa-mi zica sa ma joc cu el desi imi este tare greu cu burta asta mare sa tin pasul cu el .Am fost si afara sa iau un pic de aer dar este foarte frig .![]()
![]()
danybv
37+
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!
creata2008 spune:
Raca - super cadou!!!! Sa-l stapaneasca Razvanel fericit!
Gbutucica, multumim de aprecieri!
Ceskaaaaaa, adica vrei sa spui ca eu scriu mult??? Oooo, pai bucura-te, ca daca ma auzi vorbind, ti-ai dori sa ma vezi scriind!! ![]()
![]()
![]()
Btw, da-i bataie cu visul de a fi fotograf, nu ti-l abandona! Mi-as dori si eu sa am niste vise (noi) pentru care sa ma lupt. Profesional vorbind. Dar deocamdata sunt acolo unde vreau.
Ellenuta spune:
dany, saru-mana .. tati e asa incantat de bmwul lui bitzi, si eu de hainute. trebuie sa-mi trimita si sora-mea o gramada, lui stefan i-au ramasa deja mici ptr ca e un grasan!
alinuscha .. sorry .. nu vazusem linkul catre pozute! e superba anita! sa fie sanatoasa si papacioasa!!
creata .. ce canari pusi pe treaba ai! mama ta va fi de 2 x bunica!
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
miri_mik spune:
irinouka, diplomu' oricum il capat prin pojta. deci chestia cu bifatul e ca si facuta (adica sper ca ma trec astia). trezitul de dimi si statul noaptea...bon asta e program de functionare cand ai inca unu mic acasa, o casa de tinut curata (noroc ca nu gatesc) si un barbat intelegator:)
creata, perfect de acord cu tine legat de a crede in forumul asta. as completa si eu cu ceva, dar ai scris prea frumos. muuuuuah!
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
irinouka spune:
creata, inteleg ce zici. daca pisica nu si-ar plimba labutele pe tastatura, cred ca as putea sa si raspund mai amplu. :-)
eu nu incerc sa explic nimic, sau sa povestesc, sau sa...nu stiu. legat de ce se intampla aici, de oamenii de aici, de ceea ce (ni) se intampla. nu stiu, simt totul ca pe ceva foarte al meu, despre care nu simt nevoia sa vorbesc cu "ceilalti". si nu e vb ca m-as teme ca as fi judecata sau ca s-ar trezi unii sau altii sa eticheteze fenomenul, intr-un fel sau altul. e vb doar ca pt mine povestea asta este foarte personala. nu-mi dau seama daca ma asteptam sau nu sa gasesc oameni asemeni mie, cu care sa descopar mai multe chestii in comun decat ceea ce ne-a adus pe forumul asta. dar cred cu toata sinceritatea ca, desi relationarile care au loc aici au inceput de la nevoia comuna de a schimba pareri si impresii despre starea de gravi si tot ce presupune ea, ele nu se opresc aici si nu se rezuma la asta.
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Teoretic, de maxim 5 ori bunica! "Ca Canarii", sa ii alintam dragut,
fac maxim 4 oua.
quote:
Originally posted by Ellenuta
creata .. ce canari pusi pe treaba ai! mama ta va fi de 2 x bunica!