*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
dragile mele zuzici,
io-s tare obosita caci am alergat vreo 3 ore - pe jos - dupa diverse cumparaturi pr bagajul de spital. mi-am luat o camasa de noapte ff subtire si cu maneca scurta si sosete asortate, strugurel buze ptr sala de nasteri, periuta dinti, pieptan, crema antivergeturi (ca sa nu stau sa le impachetez atunci cand vine momentul x .. tare haotica cred c-o sa fiu) .. am mai luat niste prosopele mici din bumbac sa le pun pe umar cand dau aer afara lui bebe ca poate da si laptic si sa nu murdaresc halatul ..
sunt suparata ca am cautat garmastan la 4 farmacii si nu am gasit .. imi venea sa le strang de gat pe vanzatoare .. diseara merg pana la mama, are 2 farmacii langa ea .. poate da Dumnezeu si gasesc acolo ..
deci ma apropii foarte mult de finalizarea bagajului de spital! l-am asezat sub pat la bebe. 37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
creata2008 spune:
Gina[red], La Multi Ani Buburezei tale, sa fie sanatoasa si fericita! Deci, Rebecca pe 18 si David pe 20 decembrie?? Uau, ce tare! Sa fie intr-un ceas bun!
[red]Ellenuta, eu am luat de la Sensiblu din Mall Plaza. Daca ai drum si te coafeaza, cred ca mai gasesti acolo, ca sunt destul de bine aprovizionati. Dar am si eu o intrebare la tine: ce geanta ai pentru bagajul de spital? Daca e noua, de unde ai luat-o? Ca la asta nu m-am gandit pana acum si sunt in plop, ca nu am unde sa le pun.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Ale' GUGU!!!!
Haide GUGU!!!! Haide GUGU!!!
Tinem pumnii sa fie bine maine, bebe sa fie sanatos si papacios iar tu sa te refaci repede!! Doamne ajuta!
Fetele, eu sunt cam chiauna zilele astea. Stau cu Ana aproape tot timpul in brate pt ca o doare burtica (slava Domnului ca noaptea doarme in general bine). Nu mai apuc sa citesc tot ce scrieti. Sper ca sunteti bine.
Cine intreba de Garmastan... La farmaciile Help Net (cel putin la cea din Cora Militari).
Pupaceli dulci!
Cretule, Dani este la studio saptamana asta? Poate reusim sa noi sa luam pozele... Pup!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
poze Ana mica in primele zile in lumea asta
Ellenuta spune:
creata, daca nu gasesc la farmaciile de langa mama, voi merge la plaza maine .. sa iau de acolo. oricum, e ff aproape de mine .. fac 5 min cu masina .. daca nu e aglomerat!
geanta de spital e veche dar foarte incapatoare. a primit-o sotzu cand lucra la ING .. uite aici GENTA SPITAL .. ultimele 2 pozute!
ptr sala de nasteri o sa-mi iau un rucsacel .. 37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
IRLANDEZA of,of imi pare rau ca te simti asa rau cu picioarele,vroiam sa te intreb unde ii faci gaurele pt cercei bebelinei in spital?Oare cum se procedeaza pe aici??
Da, as vrea sa-i fac gaurelele in urechi in spital. NU stiu daca se practica aici, dar ma gandesc ca nu-i mare filozofie pt. asistente. O sa intreb sa vad.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](bis.gif)
![](olala.gif)
creata2008 spune:
Felicia & Otilia - LA MULTI ANI! SA AVETI PUIUTI SANATOSI SI VOI SA VA BUCURATI IN FIECARE CLIPA DE EI!
Ellenuta spune:
alinuscha, mersi de pontul cu garmastan la cora militari .. oricum trebuie sa mergem la cumparaturi maine si o sa-mi iau de acolo. noi stam f aproape de cora!
ce face pitika .. are colici? pozute cand ne mai trimiti? 37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
irlandeza spune:
Alina023, am vazut pozele, Ana e superba. Multa sanatate sa aveti.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 16 zile !!!
creata2008 spune:
Maine si poimaine nu este, dar noi joi mergem la doctor, la control. Si poate ne combinam iesirea. Adica ori inainte, ori dupa control, poate ne vedem la studio. Ca stiu ca dorinta e mare... Si au iesit si superb, ce-i drept! Sunteti niste frumosi toti 4. Suna-l si stabileste cu el, spune-i ca stii de joi. Dar ori in 10-15 minute, acum, ori dupa 9, in seara asta. Sau maine oricand. Ca la 7 are o sedinta foto cu o alta gaza.
Bine ca voi doua sunteti bine, imi pare rau ca Anita sufera, saracuta, dar las' ca trece si va intrati usor, usor in program.
Pupam fetele si pupam baietii!
quote:
Originally posted by alina023
Fetele, eu sunt cam chiauna zilele astea. Stau cu Ana aproape tot timpul in brate pt ca o doare burtica (slava Domnului ca noaptea doarme in general bine). Nu mai apuc sa citesc tot ce scrieti. Sper ca sunteti bine.
Cretule, Dani este la studio saptamana asta? Poate reusim sa noi sa luam pozele... Pup!
creata2008 spune:
Fetelor, veste mare... Marina a facut primul ou!! Si sta numai in cuib. Iar el ii canta intr-o veselie, cu niste triluri de bucurie, de ti se rupe inima de incantare.