*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Irinouka......Pai eu maine ma duc la eco la 12.15 si apoi la gine la 17.15..deci am 5 ore intre programari..asa ca...as trage o fuga pana la obor ca nu e cale lunga...deci..iti dau un semn cand plec de la dr..e ok?

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 8 Saptamani

da, e perfect. ai nr. meu pe mailul comun. io tre' sa fiu la 17 la munca, adica la bradul de craciun de acolo :-). prin urmare, nimic nu imi conditioneaza programul pana la ora 16.
cool!

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

adriana, bine ca s-a rezolvat spinoasa problema. s-a descurcat bine pt prima data, nu? tin minte c-aveai emotii. :-)

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

[red]Monica, acel concediu a fost primul al parintilor tai in Canada, de cand esti tu acolo? Pozele m-au impresionat in mod deosebit si m-am gandit ca asa as fi facut si eu cu ai mei. I-as fi plimbat peste tot, sa ramana si cu niste amintiri deosebite. Evident, cel mai mult m-a impresionat cascada Niagara, unul din obiectivele mele. Mi se pare incredibil acest fenomen natural. Iar Toronto arata super cool, destul de modern, cu atatea cladiri noi, de sticla si atatia zgarie-nori.

Cat despre studioul sotului meu, gasesti poze la adresa www. studiopentrufamiliata .ro, evident fara spatiile inainte si dupa nume. Oricand faceti un drum in tara, respectiv in Bucuresti, va asteptam cu mare drag. Si la studio si la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

http://www.flickr.com/photos/14806819@N02/2119931239/in/photostream/
Asta e brdutzul de care vorbeam...cel old fashion...si cateva detallii:D

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 32 si Stefania

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Lala, da, suntem alaturi toate de voi trei si de familiile voastre si va tinem pumnii secunda de secunda! Ai incredere ca totul se va termina cu bine si iti vei tine puiul in brate oricand vei dori acest lucru!

Te imbratisam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Creata...gata ..m-am hotarat ce cadou vreau de sarbatori...vreau un album cu poze la studioul sotului tau....poze cu mine gravi si cu sotul..se poate?...acu vine sotul si...il intreb ce parere are...Vai...am vazut pozele de pe site..si..am plans...stiu ca nu sunt originala la faza asta..dar...poate ne hotaram si facem o programare..chiar daca nu e timp inainte de rev..nu-i nimik..dupa rev..cand o fi...

Alina 32 si Stefania

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Irinouka, povestea incepe, de fapt, cu mine si cu conceptiile mele, liberale si moderne, de altfel, dar incuiate uneori. Acum vreo 2 sau 3 ani, cred, imi povestea un bun prieten ca se duce la o intalnire cu prietenii de pe forum si nu poate sa faca nu-stiu-ce, probabil sa ne vedem, dar nu mai imi aduc aminte. Si el era foarte incantat, iar eu nu intelegeam de ce. Cum naiba sa te atasezi de niste oameni pe care nu ii cunosti decat din poze, eventual, si din mesajele postate? Ma intrebam eu retoric... Nu stiam ce inseamna sa faci parte dintr-o comunitate care are aceleasi scopuri, dorinte, idealuri, pasiuni sau lucruri in comun. Intrigata, am incercat sa aflu despre ce e vorba, pentru ca aveam incredere in prietenul meu si stiam ca daca spune ceva, atunci trebuie sa il cred.

Si mi-am dat seama, in scurt timp, ce feeling deosebit ai cand discuti cu oameni asemeni tie, dintr-un anumit punct de vedere sau mai multe. Nu cred ca realizezi pana cand nu te ia valul si nu te arunci la propriu in urmatorul si in urmatorul si in urmatorul val. Cand ajungi sa faci legatura intre fatza (am scris cu tz ca sa se inteleaga), mesaje, viata, tip de personalitate. Si cand stai si te intrebi ce o mai face x persoana, o fi terminat lucrul acela, e mai bine, se simte ok si cate si mai cate.

Eu vand. Cu succes, as zice eu, niste servicii. Adica vorbe in vant, vorba unui cantec. Nimic concret. Ca atare, am observat de-a lungul timpului ca este extrem de important sa crezi in ceea ce faci si sa crezi ca acel lucru merita si persoana din fata ta are nevoie de el. Ca atare, nu cred ca am incercat vreodata sa vand ceva cuiva daca stiam ca nu are nevoie de el. Daca simteam ca nu ii trebuie sa ca e prea costisitor, cu riscul de a pierde eu, i-am transmis sa se duca in alta parte, ca e mai bine pentru el.

Ca sa iti raspund concret, dupa aceasta deviere. Se vede pe fata mea ca nu vorbesc prostii si ca eu cred in acest forum, mai ales cand spun ca pe mine m-a ajutat foarte mult in aceasta perioada, total noua pentru mine. Dar cei cu care vorbesc sunt cei apropiati mie, familia si prietenii, iar ei ma cunosc. Deci nu ar spune ca e ceva trecator, pentru ca ma stiu pe mine si cunosc felul meu de a fi. Asa cum eu am avut incredere in prietenul meu. Cred ca nici nu s-au gandit la asta, la ce sa creada. Au luat participarea mea pe forum ca atare.

Dar sunt convinsa ca sunt oameni in jurul meu, gen colegi sau amici, care ar dezaproba, tocmai prin prisma faptului ca lor nu le e clar cu ce se mananca si ceea ce iti este tie strain, inseamna ca e prost, temporar si este o pierdere de vreme. Nu pot si nici nu vreau sa judec, dar ma feresc sa acord etichete cand nu stiu despre ce e vorba. Dupa ce imi formez o opinie, bazata pe niste fapte, atunci o pot expune. Pana atunci, e ca si cum ai spune ca e bine sa il dai pe copil cu capul de prag cand il aduci acasa pentru prima oara, tocmai pentru ca asa e lasat din stramosi. E mai simplu si mai convenabil sa imprumuti ideile si parerile altora, decat sa ti le formezi pe ale tale.

Hai ca m-am dezlantuit... dar mi-a placut!

Mergi la inceput

Pai se poate, cum sa nu se poata??? Cu cea mai mare placere! Despre programari nu stiu nimic, trebuie sa vorbesti cu el, dar poate aveti noroc si ti le faci cadou chiar de Craciun. Daca nu, macar intre Craciun si Revelion. Da-i un telefon si stabiliti ce si cum.

quote:
Originally posted by alinaatudor

Creata...gata ..m-am hotarat ce cadou vreau de sarbatori...vreau un album cu poze la studioul sotului tau....poze cu mine gravi si cu sotul..se poate?...acu vine sotul si...il intreb ce parere are...Vai...am vazut pozele de pe site..si..am plans...stiu ca nu sunt originala la faza asta..dar...poate ne hotaram si facem o programare..chiar daca nu e timp inainte de rev..nu-i nimik..dupa rev..cand o fi...

Alina 32 si Stefania

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LALA ma bucur ca Biencuta este mult mai bine
IRLANDEZA of,of imi pare rau ca te simti asa rau cu picioarele,vroiam sa te intreb unde ii faci gaurele pt cercei bebelinei in spital?Oare cum se procedeaza pe aici??
GUGU,DANONIQUE NASTERE USOARA SI RECUPERARE GRABNICA
29+

Mergi la inceput

Louiza, ai intrat la tanc, ca te dadusem disparuta. Uelcam bec!

Ven, ora 11 e ok, apucam si noi sa trezim si sa intram cu forte proaspete pe "teren".

Lala, superb bradutul, cel mic a facut treaba buna!

Mergi la inceput