*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*
Raspunsuri - Pagina 14
irinouka spune:
quote:
Originally posted by alina023
Irinuk,. Luca si-a dorit sa plece la ai mei. L-am intrebat de mai multe ori daca vrea sa plece, i-am explicat ca poate veni acasa cand doreste. El a vrut sa plece pentru ca ii place f mult la ai mei. Ei stau la tara, asa ca Luca poate sta mai mult afara (exact ce-i place lui), e mai multa zapada decat aici, in noaptea de Mos Ajun va merge cu colindul prin sat impreuna cu o multime de alti copii... Este fff frumos acolo si stiu ca si eu eram extrem de fericita sa-mi petrec acolo vacantele impreuna cu bunicii.
Si noi ne-am gandit ca nu cumva sa se simta exclus de catre Ana si de aceea am avut mare grija. Si trebuie sa avem in continuare. Oricum, cat a stat in Bucuresti, dupa ce am venit cu Ana acasa, a fost destul de dificil. A incercat sa atraga atentia asupra lui prin diverse boacane sau scene. Va fi o perioada mai dificila pana se va adapta la noua formula (nici pt noi nu cred ca va fi usor) dar vom reusi pentru ca suntem o familie si ne iubim.multi!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
poze Ana mica in primele zile in lumea asta
bravo! toata lumea-i fericita si tu esti, cat de cat, linistita. ia uite ce de postari ai marcat pe ziua de azi! :-)))
cu siguranta veti reusi sa va adaptati, sunteti o familie f reusita si farte misto si nu veti avea probleme. iar luca e maricel si, cu toate incercarile pe care o sa le mai faca pt a fi "bagat in seama", o sa te ajuti mult cu el, sunt sigura.
mamica haioasa si curajoasa, cand povestesti tu ce si cum, toate par usor de facut!!!irina
36
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
zuze, de anca.diana mai stiti ceva? ca n-a mai zis nimic de ceva vreme.
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Tinna S. spune:
Gatta, am pus eu link pe prima pagina catre capitolul 90 (intr-adevar lipsea...)
Pupici,
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
alina023 spune:
Aoleeeeuuuuuu 

am ajuns la mesajele de dupa ce am anuntat ca am nascut si ca suntem bine!!! Sa ma opreasca cineva ca scurtcircuitez calculatorul!!!
Dragele mele dragi!!!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
alinaatudor spune:
fetele..ma bag si eu la album..sa stiti..
e super ideea....numai sa fie cineva care se pricepe..
Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
Laura Ioana spune:
Mariana
esti extraordinara! Multumesc mult pt urari, chiar nu stiu cum mai poti avea timp cu 4 copilasi si al cincilea pe drum
Distractie placuta in Cuba si sa auzim numai de bine
Lala
ma bucur ca vestile sunt bune. Suntem alaturi de tine si ne rugam pentru bibi cea mica
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by alina023
Irinuk,. Luca si-a dorit sa plece la ai mei. L-am intrebat de mai multe ori daca vrea sa plece, i-am explicat ca poate veni acasa cand doreste. El a vrut sa plece pentru ca ii place f mult la ai mei. Ei stau la tara, asa ca Luca poate sta mai mult afara (exact ce-i place lui), e mai multa zapada decat aici, in noaptea de Mos Ajun va merge cu colindul prin sat impreuna cu o multime de alti copii... Este fff frumos acolo si stiu ca si eu eram extrem de fericita sa-mi petrec acolo vacantele impreuna cu bunicii.
Si noi ne-am gandit ca nu cumva sa se simta exclus de catre Ana si de aceea am avut mare grija. Si trebuie sa avem in continuare. Oricum, cat a stat in Bucuresti, dupa ce am venit cu Ana acasa, a fost destul de dificil. A incercat sa atraga atentia asupra lui prin diverse boacane sau scene. Va fi o perioada mai dificila pana se va adapta la noua formula (nici pt noi nu cred ca va fi usor) dar vom reusi pentru ca suntem o familie si ne iubim.multi!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
Alinush
, ce familie frumoasa si implinita ai! Daca ai stii ce frica imi e si mie daca o sa ma descurc sau nu cu doi copii... Andrei al meu e mai maricel, face pe 1 ianuarie 7 ani, dar e un copil atat de sensibil, si pana acum era centrul universului nostru, incat mi-e frica sa nu se simta cumva neglijat... Soacra mea mi-a propus sa il ia ea pe Andrei sa stea la ea, mai ales ca ei au o casa mare unde ar avea camera lui (noi avem un apartament destul de mic din pacate) dar eu nu vreau sa accept... mai ales ca Andrei a auzit si el propunerea asta si vrea sa stea cu noi, o iubeste pe buni dar nu vrea sa se mute acolo...
Oricum, acum e clasa I si are nevoie sa ne ocupam de el mai mult decat atunci cand era la gradinita... Stiu ca o sa fie greu, dar vreau sa raman optimista! Asa ca vedem noi cum ne-om descurca, exact cum ai zis si tu, suntem o familie si ne iubim mult!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
gattasalvaje spune:
Azi am intrat in sapt 38 , mi-am schimbat si eu semnatura !
Gina , sa-ti traiasca Rebeccutza , sa creasca mare si frumoasa si sa-i bucure pe mami si pe tati !
Miri , bravo tie ...hotarata nene , ce-i aia o durere de coaste , o raceala la plamani sau o febra musculara...fata are examen si trebuie sa fie luat cu brio . Bine ca ne-ai zis ca esti taur , ca altfel nu intelegeam de unde atata vointa . Sper ca toate au mers bine la test , n-am citit inca pana la capat.
Ereena , daca si tu si Irinouk ati visat ca tu nasteai in sapt 36...parca te vad pe la vreo 41 de sapt ca ne rugam de tine sa nasti si tu...nimik ![]()
Natalia , te-nteleg ca nu esti stresata cu bagajul de spital...doar stai vis-a-vis de maternitate...daca uiti ceva , strigi pe geam la sotzu'sa-ti arunce !![]()
Am terminat capitolul 90 , trecem acum la prezentul...
37+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
alina023 spune:
Miri, ti-am citit mesajul pe care l-ai scris pentru Ana...
Ma inclin in fata ta si a tuturor zuzelor! Atat de multe ganduri bune, atat de multe emotii au fost indreptate catre mine si catre Ana in acea zi... Nici nu este de mirare ca ne-a fost asa de bine amandurora.
Si asa va fi pentru toate zuzele! Toate gandurile bune indreptate catre ele vor face sa aveti nasteri usoare si bebelusi minunati!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
Tinna S. spune:
Aaaa, si sa nu uit!! Felicitari Miri pentru ultimul examen!!! 
Te admir mult, esti asa de ambitioasa!!! Le-ai aratat tu lor, chiar daca iti era rau!!! Bravo tie!!!
Dar acum e cazul sa te linistesti si tu, ca doar mai e putin si vine bb!
P.S. Pupici pentru Bruno si sper ca se simte mai bine cu burtica!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
AMR 9 saptamani !!!