Strumfi de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
lorinaoo1 spune:
Hello!
LMA Arina, Elisa, Maria 

, ce mari ati mai crescut
Dar va ajungem din urma (vorba vine
)
Mai da' multi copii in pusee de crestere, sper ca nu se ia ![]()
Pt cei care vor sunculite in plus, am trimis niste poze pe mailul comun, ca pe webshots sunt considerate nepotrivite.
Pe Lorinuta cred ca o cam doare burtica de la morcovel, pt e cam smiorcaita de cand ii dau. Oricum nu mananca ea prea mult si tot plange cand mananca. Ieri ma bucuram ca a mancat aproape un morcovel intreg, asa cu smiorcaieli cu tot, dar azi mai mult de 3 lingurite nu a vrut si gata. E tare simpatica dupa aia cand ii dau in completare san ca maraie de parca se plange ca nu vreau sa i-o mai dau pe tanti tzatzica si ma cearta ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
groxy spune:
Lachione si pe fetita mea o cheama IRIS ANAMARIA.Si eu stiu ca Milumil e mai gras.Deocamdata o sa papam Nan.Spune-mi te rog,tu le dai fetitelor(scumpe rau)Nan 1 sau 2?Mie mi-a zis pediatra ca de la 5 800kg (dar ea are 4 luni si 1/2 )pot sa ii dau Nan 2 dar pe cutie scrie ca de la 6 luni.Nu stiu ce sa fac.Fetita mea are acum exact 5800(nu e prea grasuta)
raton spune:
Stiu ca e urat din partea mea, dar ma bucur sa vad ca mai sunt si alti copilasi la fel de 'activi' noaptea, cum e Cristina mea. Tot la 2 ore se trezeste si papa, uneori si mai des, cum am mai zis. La unele treziri merge s-o adorm cu un pic de leganat in brate, la altele musai papa. Iar suptul efectiv dureaza 5-10 min, dar sta si mai pishcoteaza inca vreo 20 min 
Eu nu cred ca e doar foamea, ziua mananca la 3 ore sau mai rar. Ce-o fi, ce-o fi...
Si a propos de reactia sotilor la agitatia de noapte a copiilor alaptati. Al meu priveste asta ca biologu', cica e treaba copilului ce program are, se comporta cum ii dicteaza natura, iar treaba mamei e sa-l alapteze dk are cu ce. Ca si maimutza, cand se trezeste si chitzaie puiul tot asta face, il ia in brate si-l pune la tzatza. (comparatia era facuta cu drag
) Iar treaba lu' tac'su puiului e sa pazeasca toata afacerea. V-am zis k stam intr-o garsoniera? Deci ne pazeste indeaproape
. E dragutz, saracu', se mai trezeste buimac si intreaba cat e ceasul... k stie ca dimineata, pe la 7 jumate, dupa ultima masa, o preia el la tinut in brate, ca sa nu se mai fatzaie si sa doarma si mami o ora-doua...
ddanagh spune:
LA MULTI ANI ELISA; MARIA; ARINA pentru prima jumatate de an. Sa cresteti sanatoase, voioase si voinice.
Nu pot sa nu ii zic si lui fi-mea acelasi lucru chiar daca noi suntem mai mici cu o luna.
La fel si pentru Alma si pentru Denisa si pentru toti bebelusii.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
raton spune:
Vreau si io sa vad sunculitze de Lorinutza 'nepotrivite'!
Imi da si mie cineva parola de la mailul comun va rog frumos?
Multumesc!
liadorian spune:
Lavinia, am vazut-o pe Lorinuta! Numai buna de pupat si de smotocit!
De mana cu Dumnezeu
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
violetan spune:
La multi ani strumfilor sarbataoriti!! Sa creasca mari, sanatosi, frumosi, intelepti si sa nu le lipseasca nimic. Si sa fie si parintii lor sanatosi si sa aiba viata lunga si frumoasa, multumesc la fel si noua 
Pupicei!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
Ioana75 spune:
Salutare!
Luna, am auzit ca Hitler avea charisma, de aia a reusit sa convinga atitia oameni
.
Anto
noi sintem OK, incep si eu serviciul pe 7 ianuarie. I-am gasit gradi Mirunei si sper sa fie mult mai bine decit prima oara. Bona e ok.
Vivela, sfatul meu e sa cauti bona macar cu 2 luni inainte, dar poti si mai devreme daca e timp. In caz ca nu iiti place prima alegere sa ai timp sa acorzi perioade de proba si altora.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
sunflower1979 spune:
la multi ani strumfilor care azi implinesc cateva lunisoare, acolo, dar in special celor de 6 luni, caci totusi 6 luni e un prag...ta-ta-tam...incepe diversificarea (sau a inceput deja, pentru cativa copilasi). va dorim sa va fie usor si cu altfel de papica si sa cresteti mari si sanatosi! ai vazut alina.a ca ai avut lapte din belsug pana acum? ca tot iti era tie frica. felicitari si pe mai departe sa ai exact cat ii trebuie elisei (nici mai mult, nici mai putin). la fel, bineinteles si celorlalte mamici.
lia, mi-a placut tare mult articolul lui tudor chirila, de la semnatura ta. si la fel, mi-au dat lacrimile la raspunsul Anei, care a ajuns sa creada in Dumnezeu dupa multe pierderi, atunci cand l-a avut pe baietelul ei. "In inima mea, o iubire fara de sfarsit ma face sa plang de fericirea ca exist si de atunci cad in genunchi in fiecare zi si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat.
Il tine fiul meu de mana pe Dumnezeu in fiecare clipa si eu, eu nu cutez sa ridic ochii din pamant sa-l vad , dar ii simt mereu umbletul prin inima mea.. " foarte frumos.
.
Cristina, mami de superbaietel
www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)