Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

alina.a ca ai avut lapte din belsug pana acum? ca tot iti era tie frica. felicitari si pe mai departe sa ai exact cat ii trebuie elisei (nici mai mult, nici mai putin). la fel, bineinteles si celorlalte mamici.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

da cristina pana acum "sunt in grafic"!adica am alaptat-o exclusiv la san pana la 6 luni,in curand voi incepe diversificarea....e sanatoasa slava Domnului,cuminte,papacioasa,superba,sunt cea mai fericita mamica.azi toata zioua mi-a venit sa plang,dara asa de fericire

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lavinia, am vazut si noi Lorinuta scumpa . Lasa ca isi face ea silueta cand o lua-o de-a busilea prin casa...

Ioana

raton, ti-am trimis pe PM parola de la mailul comun.

Noi ne tot jucam de dimineata de-a politzia , fii-miu face ca alarma de la masina de politie si eu ridic mainile (sa mi le pun la urechi).

Gabi, mami de bubulush David (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by raton

Stiu ca e urat din partea mea, dar ma bucur sa vad ca mai sunt si alti copilasi la fel de 'activi' noaptea, cum e Cristina mea. Tot la 2 ore se trezeste si papa, uneori si mai des, cum am mai zis. La unele treziri merge s-o adorm cu un pic de leganat in brate, la altele musai papa. Iar suptul efectiv dureaza 5-10 min, dar sta si mai pishcoteaza inca vreo 20 min
Eu nu cred ca e doar foamea, ziua mananca la 3 ore sau mai rar. Ce-o fi, ce-o fi...

Si la noi e la fel cu trezitul noaptea, desi ziua papa si la cate 4-5 ore, deci nu cred ca e de mancare. Doua teorii din ce am mai citit par plauzibile: 1. fie bb e prea ocupat ziua sa vada ce e in jur si nu papa ca lumea, si isi ia revansa noaptea (solutia recomandata aici e sa ii dai bb-lui sa pape si ziua intr-o camera linistita, de preferat mai intunecata, unde sa nu aiba la ce sa se uite si sa se concentreze la papat. sau 2. fie a facut asociatia somn-supt/san si nu mai adoarme usor decat la san; aici ideea ar fi sa incerc sa o dezvat de asocitia asta si sa-i fac si alte asociatii cu somnul, dar e greu deocamdata, ca la 3 si la 5 noaptea cand mi se trezeste, numai de tipete nu am chef, si prefer sa o pun repede la san sa adoarma la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

noi cu somnul de noapte nu avem probleme, inca. seara adoarme la noi in pat pe la 8 si pentru ca mi-e drag sa ma mai uit la el, sa-i simt respiratia sau trebuie sa-i tai unghiile, il mai lasa acolo pana pe la 10. si inainte de a-l pune in patut, ii mai dau sa suga un pic. asa ca noaptea se trezeste pe la 2, la 5 si apoi la 7-8 dimineata, cand nu ii e musai foame ci deja e satul de somn, dar eu ii bag tzatza in gura, doar -doar ma mai lasa sa dorm putin. si cica ma lasa, dar cand i se face lui somn, adica dupa vreo 30-40 min, cand mie deja mi-a sarit (tot somnul). ah, si cand se trezeste nu plange niciodata, doar de foieste sau plescaie din limbuta.
ziua iarasi doarme binisor, dar cu adormitul e mai greu. si daca la somnul de dupa-amiaza se mai trezeste...pac- tzatza putin si iarasi somn. dar nu merge figura mereu...cand nu vrea, nu vrea.
acum, pentru ca sotul lucreaza foarte mult m-am specializat si sa fac baie, chiar daca el e treaz. fac cu usa deschisa, si daca il aud maraind, ma duc la el si-l linistesc putin, daca pot, daca nu, il iau in scaunelul lui cu mine, acolo. si ma mai bag in apa...cand ies zic cucu-bau...si pe el il distreaza teribil si iac-asa fac si eu baie.
despre noi va mai povestesc eu si altadata. acum iar sunt harnica. ieri am sters niste geamuri (iar pe denis l-am imbracat mai gros si a stat cu mine, pe pat bineinteles).

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna ziua si de la noi!

Elisa, Arina, Denisa, Alexandru
Luna, Andutzy multumesc de raspunsuri. Mi-ar placea si mie sa nu trebuiasca sa-l chinui, dar pe de alta parte poate Cosmin a fost un caz fericit. Banuiesc ca nu ar mai fi existat fimoza asta daca stia toata lumea ca undeva in jurul varstei de trei ani se desprinde singura. Sau sunt cumva niste pasi pe care daca ii urmezi cu strictete nu se ajunge la fimoza? Offfff chiar nu stiu cum e mai bine..

Elena ti-am raspuns la pm ieri

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Andreea, noua ne-a zis pediatra ca la baie sa-i tragem un pic de pielicica aceea, fara sa fortam. Asa am facut, cat era mic a fost ok dar acum ca e mai mare si pisicher e un pic mai ciudat. Daca nu apar infectii sau alte probleme cred ca acesta e unicul pas de urmat si ideea ar fi ca se desprinde putin cate putin treptat in timp; am citit si pareri ca nu trebuie facut nimic ca se va desprinde de la sine pana la varsta de trei ani, daca nu se intampla pana atunci se considera ca trebe sa intervina doctorul.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Arina Elisa Maria , multa sanatate, sa cresteti mari si sa va bucurati mamicile!

si celorlalti bebelusi care se sarbatoresc astazi!

Bun venit dianaprodan si lid! lid, ti-am admirat si eu pozele, sunteti o familie tare frumoasa, iar Iliuta e dulcic foc!

Ioana, sper ca nu te mai doare dintele. Ce mai face Sma? Ia mai bine in greutate de cand cu cerealele?

Sunt datoare Liei pentru ca am admirat pozicile cu Minunea si n-am zis nimic. De fapt am vrut sa zic acum vreo 2 zile, dar am scris un mesaj lung pe care l-am pierdut si n-am mai putut sa-l rescriu. Asa ca spun acum: e o scumpica! M-ai impresionat cu greutatea ei, uau, a trecut de 7 kg... Eu sper sa vad 6 kg sambata, cand o cantaresc, saptamana trecuta avea 5,900 kg.

Anto servici usor! Nu mai e mult pana la vacanta de sarbatori.

andutzy, eu am mers azi cu fata la servici sa o vada colegii si nu i-am pus combinezon, am imbracat-o intr-o salopeta mai grosuta, geaca si ghetute. Cand am intrat, i-am dat repede jos geaca si caciulita si am imbracat-o usor si la plecare. Ar fi o solutie pentru mersul la cumparaturi.

musetto, multumim pt link, foarte interesant!

Gabriela, ce mai face Medeea? Multumesc pt pontul cu morcovii. Am bagat la capsor, sper sa gasesc morcovi asa in februarie.

Dani se intoarce cu spor de pe spate pe o parte si pe cealalta. Ii mai dau eu un mic branci la fundulet ca sa ajunga pe burtica. A reusit singurica numai miscarea inversa, inapoi pe spate. Cu somnul stam nesperat de bine, adoarme pe la 9 (la san) si avem o singura trezire pe la 4:30-5, papa tzitzi repede si somnic la loc pana in jur de 7:30. Eu sunt rea de somn, nu stiu ce ma faceam daca s-ar fi trezit in fiecare noapte din doua-n doua ore sau mai des. Asa facea in prima luna si eram zombie, asta a fost motivul depresiei mele. Din luna a doua pana in a patra a avut cate 2 treziri pe noapte, iar acum a ajuns la una. Sper ca pana in primavara sa doarma toata noaptea sa o pot muta in camera ei (o mut io oricum ).

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vivela, mi-a placut jocul vostru.

Simbata mergem la masurat greutatea, presimt o valoare minuscula.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, multumesc de intrebare. Am fost ieri la dentist sa scoata nervii dintelui, si miine merg pentru plomba definitiva. I-am scos cerealele Smarandei - a facut o iritatie si am vrut sa elimin toate cauzele posibile. Iritatia insa nu a trecut. Felicitari pentru intoarceri.

A citit Smaranda ieri pe forum ca o pirasc ca nu se intoarce si azi cind am pus-o pe jos a facut rapid 2 intoarceri, una pe burta si una invers, sa nu ma mai pling degeaba.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

help!

va spuneam mai zilele trecute de nelinistea mea legata de kk

am luat rezultatul la copro si i-a iesit klebsiella...imi vine sa innebunesc;pe net nu prea am gasit mare lucru despre asa ceva,se pare ca este o bacterie care de regula se ia din mediul spitalicesc

stiti mai multe? este posibil sa fi luat din spital si sa se manifeste asa tarziu?

uf,si acum de craciun in loc de sarmale si carnati o sa-i dau augumentin

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput