Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

cris, cel mai bine e sa-i repeti copro;www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cris, Mirunei i-a iesit klebsiella cind avea 3 luni; am insa o dr pediatra f buna (Calapod de la Medicover) care a zis sa nu ii dau antibiotic; doar Biotics Baby sa-si refaca flora. Mai cere o parere de la un alt pediatru.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

multumesc mult pentru parola, ma duc sa ma delectez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

cris, din cate imi amintesc klebsiella e o bacterie des intalnita, pe care organismul invata repede s-o recunoasca si s-o contracareze, majoritatea nici nu stim cum si cand. poate mai ceri parerea unui pediatru, e posibil sa nu fie cazul de antibiotic, ci doar de sustinere pt organism s-o rezolve singur. dar, desigur, nu te lua dupa parerile noastre neavizate, ci doar dupa un pediatru care vede exact despre ce e vorba, cat de slaba sau, dimpotriva, dura e reactia organismului etc. si iti poate da o recomandare pertinenta.

nu m-as baga sa comentez, dar multe am dat peste medici care se reped cu medicamentele sa rezolve repede o situatie de moment. nu sunt toti asa, de-aia zic, poate mai ceri un sfat unui alt pediatru. in cazul meu, medicul de familie al cristinei m-a sfatuit sa-i dau dupa fiecare vaccinare paracetamol, preventiv, ca sa nu faca febra. pediatra, in schimb, mi-a zis ca si dk face febra, intai sa incerc s-o scad prin mijloace 'mecanice' (piciorusele umezite etc). fapt e ca la nici o vaccinare cristina n-a facut pic de febra si i-as fi dat paracetamol aiurea dk ma luam dupa medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

spun si eu la multi ani elisei, "surioara" noastra...pentru 6 lunite. imi amintesc ca eram pe masa de operatie, arina tocmai se nascuse si plangeam de fericire, cand sotul mi-a citit mesajul tau, alina. l-am pastrat in telefon si il reciteam mereu cu lacrimi in ochi (pana zilele trecute cand mi-au furat mobilul ). gandul la elisa, la ines, la anya mea de acasa...si la Dumnezeu, m-a tinut intreaga la minte si mi-a dat putere in tot cosmarul acela care a urmat.

eu raportez 6 luni si 6750g (asa trase de par...cred ca va castiga de departe locul I la categoria "musca" . astept cu drag concurenta ), plus o tuse oribila care ma scoate din minti. azi a fost a 4-a zi de diversificare...vad ca ii plac cerealele. o las asa deocamdata.

eu sunt cam intoarsa pe dos azi, desi ar trebui sa fiu "in forma", caci astept demult ziua asta...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Anto merci. Cred ca asa voi proceda pana la urma si o voi intreba si pe pediatra ce parere are. Nu mai tin minte ce zicea Anya referitor la problema asta. Stie cineva?

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

la multi ani si tie, corina!!! numai bucurii si petrecere frumoasa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by cris_m

help!

va spuneam mai zilele trecute de nelinistea mea legata de kk

am luat rezultatul la copro si i-a iesit klebsiella...imi vine sa innebunesc;pe net nu prea am gasit mare lucru despre asa ceva,se pare ca este o bacterie care de regula se ia din mediul spitalicesc

stiti mai multe? este posibil sa fi luat din spital si sa se manifeste asa tarziu?

uf,si acum de craciun in loc de sarmale si carnati o sa-i dau augumentin

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Cris, refa coprocultura la un alt laborator. Nu te panica. Mi se pare cam ciudat.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea c

Anto merci. Cred ca asa voi proceda pana la urma si o voi intreba si pe pediatra ce parere are. Nu mai tin minte ce zicea Anya referitor la problema asta. Stie cineva?

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

ce problema?
trimite-mi pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gata curatenia? Gata lista cu bunatatile pe care va pregatiti sa le faceti?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput