Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La multi ani pt toti bebeii de azi! Si a mea bineinteles!
Dau de baut virtual azi!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

musetto, tare interesant link-ul. Eu tot "conspectam" de pe net informatii legate de fiecare luna si-mi lua ceva timp - acum am totul la un loc.

Anto, spor la treaba! Si noi acasa, stand degeaba...

Vivela, tare sensibila problema asta cu reintorsul la munca... Si pe mine ma cam deprima statul asta acasa, dar nici nu indraznesc sa o las pe Una cu altcineva decat pentru prioade foarte scurte si doar daca acel altcineva e mama sau D. Oi fi eu paranoica, dar cu o straina chiar m-as teme sa o las. Norocul meu e ca pot face in continuare ceea ce imi place - sa lucrez cu adolescenti - in particular: am sambata ore la un Centru de Excelenta, ma mai implic in activitatea unor ONG-uri, mai am cateva proiecte la scoala incepute anul trecut iar de voluntari e totdeauna nevoie peste tot. Dar daca totusi as fi in situatia de a cauta o bona pentru Una, sigur as vrea sa am webcam-un montat si i-as cere sa fie de acord cu asta. Desi nu stiu cum as putea monitoriza iesirile lor in parc sau plimbarile.

Aylin, bafta la vaccin, sa treaca usor si fara plansete! Banuiesc ca o s-o si cantareasca pe Alma, nu? Sper sa fi luat in greutate!

Si un La multi ani maaaaaaaare de tot bebelusilor care au implinit 6 luni! Varsta rotunda!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ca bine zici, Alina, asta e o aniversare importanta!

La Multi Ani, Elisa, Arina, Maria! Sa fiti sanatoase si iubite!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Am si eu o curiozitate pentru mamicile care hranesc bebelusii si la san si cu formula. Ce formula folositi?
Mie la maternitate mi-au recomandat Humana, dar nu am folosit pentru ca am avut lapte. Acum incep sa banuiesc ca nu mai am asa mult, pentru ca nu cred ca e normal ca Deni sa stea TOATA noaptea la san si sa se trezeasca la 5-10 minute ca sa suga. Mai ales ca e ceva recent, de vreo 10 zile.

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

corina la multe luni si pentru denisa.stiu ca e greu,acum vorbesc doar din proprie experienta,dar asteapta cateva zile,macar 2-3 pana sa iei formula.este un puseu de crestere.elisa mea m-a terminat luna asta,am crezut ca mi se va lipi pielea sanilor una de alta asa aratau dupa ce sugea....si trezit noaptea din ora in ora.acum mananca la 4 ore.consecinta acestei luni?a luat aproape un kg in greutate.la 5 luni a avut 7370 imbracata cu bady pantalon si pampers binenteles,acum acelasi tip de haine si 8360 kg.dupa o suprastimulare a secretiei lactate cam in 2-3 zile se restabileste noua nevoie lactata daca pot sa-i zic asa.

of of trebuie sa o trec si pe a mea pe verdeturi...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Anto, mai scrie-i cateva adevarurir de astea grele lui D., ca el sigur citeste pe furate! Na, atata problema sa avem, el e mai rau de somn decat mine, in rest, indragostiti ca-n prima zi!

Brazuca, daca spun prostii opreste-ma, dar ma intreb daca nu cumva Denisa incepe sa asocieze somnul cu tzatza, iar cand se trezeste fara san, se nelinisteste, cere din nou sanul, tu i-l dai si uite cercul vicios. Cred ca asa s-a obisnuit si Miruna sa se trezeasca des noaptea iar eu n-am fost atunci pe faza sa o impiedic sa faca asocierea asta. Denisa suge non-stop la san, sau doar suzeteste?

De mana cu Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Bun venit noilor mamicutze.
La multi ani bebeilor sarbatoriti!!!Noi maine facem 5 luni.
Vivela.
Luna,din ce am inteles eu de la tine,referitor la Cosmin,nu i-ai facut nimic(decalotare,etc..)si acum nu are probleme,si nici nu a avut ,nu?Pentru ca la Iosua acum la doi ani,se vede gaurica cand face pipi,dar nu pot sa-l decalotez absolut deloc.Eu il las asa pana la trei ani,dar ma tem sa nu faca vreo infectie..ma gandeam sa-l spal cu ceai de musetel...

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Anto, mai scrie-i cateva adevarurir de astea grele lui D., ca el sigur citeste pe furate! Na, atata problema sa avem, el e mai rau de somn decat mine, in rest, indragostiti ca-n prima zi!

Brazuca, daca spun prostii opreste-ma, dar ma intreb daca nu cumva Denisa incepe sa asocieze somnul cu tzatza, iar cand se trezeste fara san, se nelinisteste, cere din nou sanul, tu i-l dai si uite cercul vicios. Cred ca asa s-a obisnuit si Miruna sa se trezeasca des noaptea iar eu n-am fost atunci pe faza sa o impiedic sa faca asocierea asta. Denisa suge non-stop la san, sau doar suzeteste?

De mana cu Dumnezeu

La asta ma gandeam si eu azi noapte. Am urmarit-o si de cele mai multe ori suge si nu doar suzeteste asa ca de-aia m-am descurajat ca i-o fi foame. Doarme cam 10-15 minute, uneori si mai putin, incepe sa se foiasca sa se frece la ochi in somn, isi baga pumnul in gura si se intoarce imediat dupa san. Si trage bine pentru ca o aud cum inghite cu mare pofta si cu o foame de lup pana cand (zic eu) nu mai are ce trage, si atunci o molfaie asa in somn.

Alina si eu ma gandisem ca e un puseu de crestere, mai ales ca a luat in 8 zile 200 gr (pt ea e foarte mult, ca luna trecuta a luat toata luna 400gr). A mai avut momente de "puseu" dar niciodata chiar asa. Ea dormea inainte toata noaptea in patul ei dar raceala asta a dat-o peste cap.

Mergi la inceput

Brazuca, daca ea suge cum trebuie, probabil ca ii trebuie laptic si atunci lasa-o sa manance cat vrea. Iar tu ai rabdare sa se regleze lactatia in functie de nevoile fetitei, bea lichide suficiente etc.

De mana cu Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani si de la noi strumfitzelor sarbatorite de astazi. Sanatate maxima lor si parintilor fericiti!

Gabi, mami de bubulush David (02.09.07)

Mergi la inceput