Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 12
ella10 spune:
Neata !Mai fetelor lipsesc si eu citeva zile si revin in loc sa fie numai vesti bune, aflu ca saraca mariana are o durere mare.imi pare foarte rau pt ea,poate cuvintele nu sunt de ajuns, sut alaturi de ea si ma rog la Dzeu sa treaca cu bine peste acest necaz.
Nu stiu ce sa mai zic sunt foarte afectata si mi-e si frica in acelasi timp.
Noi suntem bine doar ca mi se mai intareste burtica si ma mai doare, o fi normal ...?
poze
BIANCA ANTONIA 
33+
katiapam spune:
Ce tristete mare
Saraca Mariaana si familia ei,tot la ea ma gindesc sint trista pt ce i s-a intimplat
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Offf, eu n-am mai intrat de cateva zile si acum vad ca ceea ce trebuia sa fie o mare bucurie s-a transformat intr-o mare tristete. 

Mariaanna, si eu sunt alaturi de tine macar cu sufletul, daca nu pot altfel. Sper sa iti revii repede din starea de suferinta in care te afli acum si sa te remontezi pentru Petronel. O sa fie greu, dar o sa reusesti si poate Dumnezeu o sa-ti dea o alta fetita mai incolo.
Suntem cu toate alaturi de tine si te incurajam cum putem. Multa sanatate si curaj sa treci peste toate incercarile vietii! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
slimatei spune:
multumesc de sustinere si de urari...incercam sa ne adaptam situatiei si sa incercam sa ne organizam cat mai repede posibil.... e cam obositor dar merita..cred ca reusiti sa ma intelegeti....
va pup
si va doresc sarbatori fericite in continuare ..sau ma rog... ceea ce a mai ramas...un an nou fericit

in caz ca nu mai reusesc sa intru...
va las si cateva foto cu Stefania jr.
katiapam spune:
Ciao
Salut Slimatei-bine ai revenit ![]()
cit e de scumpa si frumoasa junioara 
o scumpete de fetita
Gina-tu ce mai faci? cum a trecut carciunul?
Mariaana-te pup
si multa forta,sint mereu cu gindul la tine
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Buna,
Am intrat si eu un pic. Inca ma mai gandesc la ce i s-a intamplat Marianei 

si nu-mi revin.
Stefania, ti-am vazut bebita. E o scumpete! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! 

katiapam, eu nu prea mai am loc de Tibi, sotul meu, care a pus stapanire pe calculator
, de cand suntem in concediu si mai intru si eu cand mai apuc. Acum s-a dus la cumparaturi pentru maine si m-a lasat singura cu piticul care doarme.
Tu ce mai faci? 

Noi de Craciun am fost singuri acasa, cu piticul si au mai venit la noi pe 27 si pe 28 niste prieteni. Am pregatit si eu cate ceva si acum abia am terminat cu mesele de la Craciun si o luam de la capat cu Revelionul.
Restul de fete, ce mai faceti? Sunteti prinse cu pregatirile de Revelion?
Eu cred ca o sa mai intru si maine sa va urez tot ce e mai bun pe lume.
Va pup, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
katiapam spune:
Salut Gina![]()
eu nu am facut mare lucru
am profitat de zilele libere a sotului si stam impreuna mereu ca inr rest nevedem putin
iesim la plimbari si ne bucuram ca putem sta impreuna
de craciun am fost la prieteni,ne-am distrat ca a venit si mosul
Giulia cum a intrat s-a pus pe plins s-a speriat dar apoi i-a trecut si a sta cumintica
o sa pun si eu poze ![]()
un pupic lui Razvanel
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Va urez tuturor
AN NOU FERICIT MAI BUN PLIN DE BUCURII SI TOT CE VA DORITI
LA MULTI ANI !!!!
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai