Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 11
gina_butnaru spune:
Am pus si noi poze cu bradul si filmulete! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
acina spune:
Buna dimineata ,
Craciun Fericit dragutelor.
Mariaanna nastere usoara iubita.
Anca
18 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
katiapam spune:
Salut fetelor ![]()
cum v-ati petrecut pina acum
sper ca v-ati distrat
Gina-frumoase poze
si Razvanel linga bradut 
am sa pun si eu cind am timp ![]()
Mariaana-cum esti?
Mikycris-pai nici un semn? ![]()
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micsunea spune:
Fetelor cred ca Mariaanna nu e bine!
Nici nu-mi vine sa vorbesc. Asteptam mai multe vesti la mamicile de ianuarie-februarie, dar vad ca ea a postat mult la voi si de aia vroiam sa va spun si voua.
uita-ti-va la mesajul al treila (al ellenutei) de pe pagina asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113367&whichpage=15
(nu stiu cum faci ca sa citezi dar se pare ca e numarul mariaannei)
Sa dea Domnul sa nu fie asa!
Micsunea
35+
tuchi123 spune:
Buna ziua mamici si viitoare,
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor de pretutindeni!
Ma bucur sa vad ca toata lumea este bine si va doresc un an nou plin de impliniri.
La multi ani!
Tuchi123
micsunea spune:
quote:
Originally posted by creata2008
3 mesaje... voi posta. Dar rapid, ca nu pot sta mult.
Primul... si cel mai trist. Da, mi-a spus Ellenuta ca este vorba despre Marianna, la ea ma gandeam si eu de ieri. Apucasem sa ii trimit numarul meu de mobil pe PM si sa ii spun ca ma poate deranja oricand.
I-am trimis azi 2 sms-uri si ea unul. Vi le transmit:
"Mariana... Nici nu stiu ce sa-ti spun, nu imi pot imagina cum sunteti in aceste momente. Tot ce pot sa fac este sa ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta incercare extrem de grea. Suntem alaturi toate fetele de tine si de familia ta si te imbratisam!"
Ooo... nu stiu ce s-a intamplat, dar nu mai am mesajul ei. O sa incerc sa mi-l aduc aminte.
"Bucuria cea mai mare s-a transformat in disperarea cea mai mare. Speram ca ecograful sa greseasca si sa nu fie adevarat ca nu ii mai bate cordul. Dar am aflat cand am nascut ca intr-adevar asa a fost. Iti dai seama ca toata lumea o astepta, baietelul meu isi astepta surioara, noi o asteptam... Este foarte greu. Maine voi afla cauza."
Sper ca am redat cat am putut de fidel sms-ul ei...
"Chiar daca disperarea e mare si crezi ca nu va trece, trebuie sa fii tare si puternica pentru baietelul tau. Dupa ce aflati cauza, sa incercati sa va linistiti psihic si sa va reveniti. Suntem cu sufletul si inima alaturi de voi! Astept oricand un semn de la tine, daca vrei sa vorbesti cu cineva."
Cuvintele suht de prisos... Si nu pot trece peste asta. Toata ziua de ieri m-am gandit la acel sms si la acea veste. Stiam ca ii voi strica si Ellenutei ziua, dar eram terminata ca nu stiam de la cine a venit sms-ul. Net-ul nu mergea si nu stiam cine are o tragedie atat de mare. Banuiam ca Mariana. Si s-a adeverit ca ea este.
Fetelor... sa ne rugam la Dumnezeu pentru ea si toata familia ei!
Cand voi avea detalii, daca voi mai primi vreun semn de la Mariana, va spun si voua.
anisiap spune:
am intrat sa va urez sarbatori fericite in continuare dar nu mai pot imi pare atat de rau....nu am cuvinte
katiapam spune:
Cit de rau imi pare 

nu pot sa cred
n-am cuvinte.....
oare de ce uneori e asa cruda viata?
de ce acel ingeras nu putea veni pe lume?
sint tare trista
Mariaana-multa putere tie si familiei
nu stiu ce poate fi in sufletul tau acum 
stiu ca sint grele aceste momente,cuvintele nu aducnici un confort si nu iau durerea
imi pare atit de rau 

ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
acina spune:
Buna fetele,
Am citit de Mariaanna , imi pare atat de rau.Nu ma pot exprima in cuvinte.Sunt uluita.
Sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste momentul asta.O doamne .
Anca
18 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Adryana_4u spune:
nu vreau sa spun decat ca sunt si eu cu sufletul macar alaturi de mariana...draga de ea...cat de greu i-o fi.....e cumplit ce se intampla....
Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.