Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!Sunt si eu aici, desi am lipsit putin...Felicitari pt Slimatei si iubitica ei...
Desi am pierdut dopul, sper sa mai stam acasa macar pana dupa Craciun!
Va pup pe toate!

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata dragele mele,
Slimatei felicitari iubita , sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa .Refacere rapida.
Mariaanna cand se intampla ceva ne zici.
Pup si restul fetelor.

Anca 17 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor si de la noi.am fost super ocupati si cu pieturi si cu pregatiri.azi mai am de facut tortul si ouale umplute.am facut carnatii si toba.pana la urma am convins-o pe mama anul asta sa vina ea la noi ca ei nu au terminat casa.asa ca ii astept de azi la mine.sotul e de tura pana maine, asa ca maine ne adunam cu toti la masa.
va pup pe toate, va doresc un ajun si un craciun fericit, imbelsugat si tot ce va doriti.va pup pe toate fara nici o exceptie.petrecere frumoasa tuturor.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata ,am intrat si eu sa va urez SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA SANTATE SI NUMAI BUCURII!

poze
BIANCA ANTONIA
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat doar un pic, sa vad ce mai faceti. Vad ca petreceti.

Va pup pe toate si pe toti.

Craciun fericit!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Craciun fericit mamicutelor

Cred ca m-ati si uitat de cand nu am mai scris...perioada foarte aglomerata ca abia de am avut timp sa mai respiram.

Azi stam frumos in varful patutzului si ne uitam la teveu, de papica suntem satuli si incercam sa ne omoram timpul incet sa simtim cum ne plictisim cu placere. Pe chitzaila din burtica incerc eu sa il imbii sa se joace cu mine ca sa il simt prin burtica...dar cred ca a mancat ieri prea mult si acum sta cu burtica la soare si asteapta sa ii fie din nou fomica

Slimatei felicitari pentru printesa mica. Sa va bucurati de Sarbatori tu si familia ta mare acum.

Hai ca merg si eu sa ma uit la desene sa am ce ii povesti lui chitzaila

Va pupic pe toate si sa aveti un Craciun fericit alaturi de familie si prieteni

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

buna!
Azi, dupa o serie de contractii mai dureroase ca de obicei, m-am insemnat( mi-a curs si putin sange).
Nu mai dureaza mult si mi se va rupe apa.Apoi, peste ceva timp, va veni pe lume fetita!
Maine implinesc 38 de saptamani.Nu se grabeste un pic?
Va pup pe toate!
CRACIUN FERICIT!!!!!!!!

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by mariaanna

buna!
Azi, dupa o serie de contractii mai dureroase ca de obicei, m-am insemnat( mi-a curs si putin sange).
Nu mai dureaza mult si mi se va rupe apa.Apoi, peste ceva timp, va veni pe lume fetita!
Maine implinesc 38 de saptamani.Nu se grabeste un pic?
Va pup pe toate!
CRACIUN FERICIT!!!!!!!!

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI

Deci punem majoretele la treaba!

Sa ai parte de o nastere cat mai usoara si fara probleme si un bebic sanatos si mancacios iar tie refacere cat mai usoara.

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mariaana-nastere usoara !!!!
lasa nr de telefon la cineva sa ne anunti si pe noi
curaj si travaliu scurt

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

mariaanna, nastere usoara!

Pupici multi tuturor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput