Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

iunita- ma bucur ca sunteti bine. multi pupici si de la noi.

alexia 3 - ce am povestit eu despre Cantacuzino se intampla cand avea zana 9 luni. Insa ea nu voma sau nu avea scaune proaste. Eu i-am facut coproparazitologic pt. ca se trezea foarte des noaptea.I-am dat preventiv Helmiflores si seminte de dovleac de la plafar.Ingrid nu a fost bolnava pana acum (doar rosu in gat a avut de doua ori fara complicatii insa).

elyanne- imi pare rau pentru bubitele voastre. sa nu va scarpinati! va pupam pe toti patru

Metoda de prim ajutor in caz de inec (corp strain in gat)

in secunda cand sesizati ca ceva nu e in ordine reactionati:
-tineti copilul de picioruse cu capul in jos
-loviti nu prea tare intre omoplatii
-intoarceti copilul si verificati daca a expectorat ceea ce era in gat

Am patit-o si eu cu Ingrid: am observat ca nu mai avea un cercel. disperata am inceput sa caut in patut pt. ca la ea nu era nimic suspect.am scos asternutul, am scos salteaua, m-am uitat pe jos in camera si nimic. toate astea nu au durat mai mult de un minut. simteam ca inima imi explodeaza. decid sa bag un deget in gurita ei si stupoare cercelusul era intre amigdale. nu stiu exact cum am reusit sa il scot. mi-am pus aceeasi intrebare ca si iunia: "Doamne daca asta era finalul?" nu as vrea sa mai trec vreodata prin emotii din astea.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Fetelor nu-mi iese treaba cu filmuletumai incerc. Nu va suparati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by stefimic

si acum sa trecem la ale noastre.
MIKIYMIHAELA bine ai venit, sa ne spui ce face puiutul tau.

STEFANIA ce frumos este pt tine acum de sarbatori cand ai deja un puiut si altul in burtica.
ce mai face bb2? sa ne arati pozici cu burtici ca banuiesc ca se vede destul de bine burtica.
apropo acum ca esti la a doua sarcina la cate saptamani a miscat bb2?

MARTUTZA, ROXI si LAURA OANA felicitari pt dintisori.
iar tu ROXIGEO nu-ti mai fa probleme ca nu are dinti pt ca asa eram si eu acum 3 saptamani iar acum avem deja 2 dintisori.

LORADIN noi iti tinem pumnii astazi ca rezulatetle sa iasa bine si sa nu aveti nimic.va asteptam cu vesti.

ADINA ce bine ma simt ca esti de acord cu mine pt ca pe min enimeni nu ma cred ca in partea noastra este mai frig si ca ieri nu l-am scos pe stefi afara.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Te cred eu! Dar tot am scos-o o ora! Adica mam a scos-o ieri.Sa vedem azi, ca adormi:(.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ABSOLUTA... am vrut sa va incurajez si uite ce a iesit...in fine...tac...punct...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

quote:
Originally posted by loradin

deci,
Rezultatele au iesit toate negative(o fi bine o fi rau Dumnezeu stie) cu exceptia uneia care se numeste "amidon nedigerat frecvent" Din ce am citi pe net
este vb de pastele fainoase deci si de renumitele cereale.Are intoleranta la gluten.

Loradin: sora mea a avut asa ceva (la ea a fost combinat si cu proteinele din lapte...) Da-i cereale gara gluten (iti pot spune eu cateva feluri, eu la Alex inca nu i-am dat gluten, astept sa treaca de 9 luni dupa cum e recomandarea). Daca nu e ceva genetic trece in timp, doar ca va trebui sa renuntati o vreme la tot ce implica gluten, si mai incolo sa le introduceti treptat...

Mama i-a facut surorii mele un tratament cu propolis in urma caruia a inceput sa-l tolereze... vezi ce spune medicul, si daca intr-adevar despre asta e vorba o sa ii cer mamei tratamentul exact.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,
pai Diana din ce am citit eu nu am voie sa-i dau fainoase.Cerealele nu intra in aceasta categorie.Nici nu mai stiu!Multumesc pt mesaj!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

loradin: tot ceea ce implica grau si familia, contine gluten. Adica cerealele cu grau nu sunt ok, grisul din grau nu e ok, orezul e ok, porumbul e ok... Cam asta e ideea. Pe cerealele fara gluten e precizat ca nu au gluten. De cele mai multe ori sunt "de la 4 luni", nestle au si "de la 6 luni" ...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

pt ABSOLUTA si SHERBI.
sa va ajute DD sa rezolvati ceea ce aveti de rezolvat si sa fiti bine ca sa vina mosul pe la voi. noi va dorim tot binele din lume si maine o sa ne rugam sa fiti bine.
pt TIMEEA su DAVID. sa fie curajosi maine si sa vina sa ne arate un zambet, pt ca tinem mult la voi pustilor.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXANA de unde ai luat acel suport pentru cada in care e Rares atat de scump si vesel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

pt. TIMEEA si DAVID,maine sa treceti cu bine peste tot si fara dureri,iar la mamici mult curaj

Mergi la inceput