Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
Elena.2006 spune:
Mikimihaela, bine ai venit in stup, frumoase poze, ce micuta era scupa ta, atuncii, m-au napadit amintirile...poate pui poze cum e ea acum...
Anca 2007 bine ai venit si tu! Spune-ne mai multe despre voi.
Si la noi a fost un ger de mie imi venea sa plang pe afara, asa ca nu am scos azi baiatul, asa ca Aliona , pe unde ai fi tu, sa nu ma pandesti ![]()
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete
stefimic spune:
ADINA si ELPOWER noi am iesit azi afara cam 40 de minute. a fost frig dar am zis ca trebuie sa-l obisnuiesc si cu frigul pt ca noi pe 2 ianuarie ne ducem la predeal si mi-e frica sa nu raceasca.
apropo de iaurt sa stiti ca eu am zile in care ii dau si 2 iaurtele(cam de 150 gr) dar nu des si numai daca ii pun si in mancarica, pt ca unul i-l mananca separat.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Elena.2006 spune:
Iaurteu ii dau max. 200 de grame, chiar daca da semne ca ar mai vrea.Eu zic ca e suficient, ca ii mai pun fructe in el.
DormitulAdi nu are un program fix, adoarme seara pe la 22-23, si se trezeste dimineata pe la 7-8.Peste noapte se mai trezeste putin, din diverse motive(nu gaseste suzeta, sau plange pur si simplu)dar sunt si nopti cand nu se trezeste deloc.Nu i-am dat noaptea apa, ceai, mancare, prin urmare nu verific asta.
Ziua dupa ce s-a trezit sta treaz cam 2-3 ore si iar baga un somn de 1/2 ora sau chiar 1 ora, mai sta treaz si iar mai doarme o singura data, 1 ora maxim, rar 2 ore.Sunt si zile cand e agitat si nu adoarme sau atipeste f. putin, dar toti fac asa, nu?
Azi si-a facut un cucui ca nu sta cuminte in patut si s-a lovit de el...
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete
roxanici spune:
Absoluta, Sherbi, tinem pumnii sa se termine totul cu bine maine. Io una sunt convinsa ca dr pe care ati ales-o va va rezolva din prima

ptr Timeea si David
Mikymihaela, am trecut-o in listuta pe albinuta ta, am dedus ca o cheama Ruxandra, daca nu e asa arunca cu caramizi dupa mine, de rosii sunt satula ![]()
Lauramar, din selgros, bricostor, praktiker poti lua suportul de baie. Atentie insa, nu e practic dceloc cand speli copilul. E bun numa sa il lasi sa se balaceasca, at cand vine mom sa o speli tb scoasa din suport ca nu prea ai cum altfel.
Loradin, asta cu glutenul banuiesc ca ai lamurit-o cum e....fara fainoase, fara cereale cu gluten (vezi ca pe cele fara gluten e desenat un spic de grau taiat si scrie ca sunt fara gluten, pe alea i le poti da), fara paine, biscuiti, piscoturi, taitei, fidea...etc. Deci nimic fainos despre care nu stii daca e sau nu cu gluten. Bafta cu albinuta Ana, sper sa o dati pe brazda de-acum
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
alexia3 spune:
http://www.tvcopii.ro/ un site interesant pt copiii mai mari si cei care vor fi mari intr-o zi!!!
anaalina spune:
Albinutelor ...Am primit un mesaj de la Laina pe care o stiti prea bine, de fapt de la sotul ei: "mii de scuze pt mass...sunt un tatic disperat si am o rugaminte . Bebe meu s-a lovit azi la cap de o jucarie care a dus la deformarea craniului in locul in care s-a lovit..am dus-o la spital i-au facut tomografie si nu a gasit nicio leziune dar a zis ca trebuie sa ii indrepte cutia craniana si a zis ca o opereaza maine..a mai patit vreo una dintre voi asa ceva?
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
stefimic spune:
mai fetelor ce naiba se intampla?
nici nu-mi mai vine sa intru, pt ca atunci cand o fac dau numai peste necazuri.
cand am citit mesajul LAINEI am inghetat si nici acum nu mi-am revenit.
eu nu stiu ce sa zic dar poate i-l pot ajuta mamicile care au copii mai mari si care poate au patit asa ceva.
trebuie ajutat saracul dar nu stiu cum.mi-as dori mult sa-l ajut.
noi ii dorim sanatate bebelui si sa nu aiba probleme iar eu zic ca daca dr au zis ca nu are nimic poate ca asa este.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
loradin spune:
Eu,
am ramas fara cuvinte.Of Laina nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul tau si al sotului.NU stiu ce sa mai zic...chiar nu stiu!
Sanatate multa!
Minunea noastra la 8 luni
ghibuadina spune:
Of, Doamne, dar ce jucarie era aia?Sa deformeze craniul, cat de tare s-a lovit?Doamne , asteptam vesti bune!!!
Si eu am scos-o azi afara, dar nu mi s-a parut chiar asa frig, nu s-a comparat cu ce-a fost ieri.Acum este imbujorata tare...
Doamne, cata grija trebuie sa avem de ei acum, of mai bine lasam totul si nu mai facem nimic, ca nicinu stiice se poate intampla intr-o clipa de neatentie!!!!
ANAALINA, mai tine-ne la curent despre Laina!!!unde s-a lovit concret???
anaalina spune:
Sa va zic care e jucaria , ei bine 
www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5518/Laugh-n-Learn-Sortator-cu-surprize-in-limba-romana.html" target="_blank">BORCANUL CU BISCUITI
.
Antonia are lovitura pe partea stanga , practic e o deformare a cutiei craniene.
Maine face operatia de indreptare, alte leziuni nu ar fi. In rest pitica e activa , papa, topaie nu da niciun semn ca ar fi ceva in nereguala. Daca vreti sa o sunati pt incurajare sa-mi dati un mesaj sa va zic nr de telefon.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)