Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

UFFFFFFFFFFF LAINA, sper din suflet ca sa treceti cu bine peste ziua de maine si puiul tau drag sa fie bine. Din pacate tot ce putem face este sa ne rugam pentru voi si de fapt asta este acum cel mai important. pentru puiul mic si pentru voi ca sa rezistati si sa fiti tari pentru el.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

spun si eu ca stefimic ca nu imi mai vine sa intru si sa citesc atatea necazuri. de cand am copii am devenit destul de labila emotional cand e vorba de copii.cea mai mica problema si intru in fibrilatii....ma scuzati dar nu ma pot abtine

tot ce pot spune SA AUZIM DE BINE despre toti bebeii cu probleme mai mici sau mai mari.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Iunita mi s-a facut piele de gaina. Bine ca s-a rezolvat.

Laina tin pumnii sa fie OK Antonia si sa nu fie nimic grav.

Foloseste cineva cosmetice Mustella pentru bebe? Maria are dermatita atopica si ni s-a recomandat gama Stelatopia de la Mustella.

Are si niste cojite (cruste de lapte) pe capsor si ni s-a recomandat un sampon cu sulf, dar nu stiu de care, ca la Mustella nu au asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

VAL noi folosim gama Mustela si suntem f. multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

VAL legat de MUSTELA si noua ne-a recomandat dr pt dermita atopica-mustela hydra-bebe, aplicatie pe pielea corpului dupa baie, pe pielea uscata.
legat de cojitele de pe cap noi am scapat in 4 zile cu- un amestec, o crema preparata in farmacie cu lanolina, vaselina si vit A.
am mai dat la un bebe si tot asa de repede a scapat.
acuma tu faci ce crezi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

LORADIN, ti-am spus ca nu are niic. Se baloneaza de la fructe si are gaze.Si al meu la fel face. Eu stiam ca nu ati va iesi nimic pentru ca si al meu face asa de la 4 luni si mananca bine, este vioi dar nu doarme. Si asta din cauza dintilor.Ii mai dai ce ti-a dat dr. Stanciu? Sincer sa iti spun dar sa nu te superi pe mine, eu nu i-as da atata timp cat nu are absolut nimic. Si sa stii ca eu nu m-am gandit niciodata sa il tin pe regim atata timp cat copilul a facut kk normal. Toti au gaze cand incep diversificarea mai ales de la fructe. Al meu a avut mai putine cand am inceput sa ii dau fructele inainte de masa. Si eu sunt foarte multumita de gama Mustela, mi se par cele mai bune.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,

si cand te gandesti ca aceeasi jucarie i-am luat-opentru craciun! Nici nu-mi vine sa ma mai uit la ea dar sa i-o mai dau!

Riloasa-nu ai inteles.Nu au nicio legatura fructele.Am scris in mesaj unde-i buba.Cred ca esti asa obosita

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Roxanici ai dedus bine asa o cheama Ruxandra si o mai cheama si Andreea.Am vazut ca ne-ai trecut in lista cu albinutze si bondarasi, multumim dar completaza acolo te rogam cu toate datele le mai dau odata nast nat cu peridurala, 37s, 2500g, 48cm, Apgar 10 .
Elena 2006 o sa pun si poze mai recente, da era mica pt ca s-a nascut mica 2500g pe biletul de iesire din spital au scris chiar premetur desi ea a fost tinuta la normoponderali si s-a nascut cum am spus la 37s, dar poate din cauza greutatii mici, dar s-a facut maricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Dar ce produse anume folositi de la Mustela pentru spalat par, corp, masaj dupa baie, eventual iritatie fesiera?

Si unde le gasesc?

Stefimic dar de unde iau reteta pentru preparatul respectiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mihaela bine ai venit printre noi. Am vazut poze cu albinuta ta si am recunoscut caramizile de la camera in care-i imbraca pe bebelusi pentru externare. Am cautat fuguta o poza cu tine sa vad daca te identific cu una din mamicile care au nascut odata cu mine, dar mai tarziu am vazut ca tu ai nascut in martie, asa ca nu aveam cum sa ne intalnim. Ai o dulce de printesa, care rade asa frumos cu tati. Asteptam si poze mai recente.

pentru toti puiutzii nostri bolnaviori. Am inteles ca Laina vrea sa o duca pe Antonia in Bucuresti la Bagdasar. Sper din tot sufletul sa fie bine. Si cand te gandesti ca a fost o jucarie recomandata de la varsta de 6 luni de la o firma recunoscuta, nu chinezarisme .

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput