Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

El ca el, dar ce ma distram si eu...

Da, eu fierb fructele din compot cu lamaie, ca sa iasa zaharul din ele ... am fost inspirata de procedeul de preparare a zaharului invertit, care e mult mai usor de prelucrat de catre organism (detalii de exemplu www.revistafelicia.ro/da_Zaharul_invertit_e_mai_sanatos_1000564.htm" target="_blank">aici) ... practic prin fiervere cu acid citric, zaharoza se descompune in fructoza si glucoza (cel putin asta inteleg eu) care nu-s toxice pentru organism.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by rianna_stef

quote:
Originally posted by absoluta

Rianna daca ii pui numele VLAD ti-l botez eu. :)

Tine minte ce spui;chiar azi ma gandeam la numele asta si cum sa-mi conving sotul;mai ales ca inca nu m-am gandit la nasi si multe optiuni nu am;,uite niste flori de la mine in avans;

Tzuna,sa stii ca Daria nu are decat doi dinti si mananca
biscuite si paine fara nici o problema;dar nu o las niciodata nesupravegheata;banana o mananca iarasi foarte bine cu imbucaturi mari;la inceput m-am speriat si ii luam din gurita,dar apoi am vazut ca ea chiar mesteca si mi-a vomat niciodata;

Cu trezitul noaptea ,ma inscriu si eu in club,si tind sa cred ca e de la burtica,cu toate ca nu ii dau nimic nou,in afara de Milumil 3;dar in prima saptamana n-a avut nimic;mi-a dormit si a mancat de-mi era frica sa nu o deochi;acum se trezeste cel putin o data noaptea si plange,nu vrea nici in brate ,nici leganata,nici jucarii,nici lapte,nici ceai;singurul remediu este un cd cu muzica pentru copii furiosi pe care l-am luat cu revista Superbebe,dar vreau sa va zic ca in doua minute adoarme;valabil si noaptea si ziua;

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rianna_stef

quote:

Rianna daca ii pui numele VLAD ti-l botez eu. :)

Tine minte ce spui;chiar azi ma gandeam la numele asta si cum sa-mi conving sotul;mai ales ca inca nu m-am gandit la nasi si multe optiuni nu am;,uite niste flori de la mine in avans;

Tzuna,sa stii ca Daria nu are decat doi dinti si mananca
biscuite si paine fara nici o problema;dar nu o las niciodata nesupravegheata;banana o mananca iarasi foarte bine cu imbucaturi mari;la inceput m-am speriat si ii luam din gurita,dar apoi am vazut ca ea chiar mesteca si mi-a vomat niciodata;

Cu trezitul noaptea ,ma inscriu si eu in club,si tind sa cred ca e de la burtica,cu toate ca nu ii dau nimic nou,in afara de Milumil 3;dar in prima saptamana n-a avut nimic;mi-a dormit si a mancat de-mi era frica sa nu o deochi;acum se trezeste cel putin o data noaptea si plange,nu vrea nici in brate ,nici leganata,nici jucarii,nici lapte,nici ceai;singurul remediu este un cd cu muzica pentru copii furiosi pe care l-am luat cu revista Superbebe,dar vreau sa va zic ca in doua minute adoarme;valabil si noaptea si ziua;

cel mai dulce ras

stai linistita ca nu uit ce promit, problema e ca acum am vazut ca nu esti din bucuresti, dar asta e............ promisiunea e promisiune.....
o sa mai adun eu fete de pe aici ca sa vina din partea nasilor si venim mai multi asa,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

STEFIMIC, azi il scoti???Cum nu te crede nimeni?
MIHAEL@ mie mi-a zis dr un iaurt, nu stiu concret ce inseamna, dar cred ca cel putin 100 de grame.Dc papa mai mult eu zic ca-i ff bine ca isi ia calciul necesar si nu mai trebuie suplimente(*zilnic 500 ml lapte, 20 grame branzica calcica si un iaurt).
Noi stam prost la cap fructe.Doar banana ce mai mananca asa dat bucatele mici in gurita.Mar nu vrea cde nicio culoare.CUM SA FAC SA MANANCE FRUCT???
ELYANNE, pupam toti bubosii.La ei e o forma mai usoara, ca-s mici, ai grija de tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

mii de scuze fetelor, chiar ca am incurcat borcanele, am vrut sa scriu ceva si am scris altceva.
STEFANIA nu am vrut sa iasa asa dar poate ca iti mai doresti tu un copil daca tot te-am nominalizat pe tine.
RIANNA cu tine vroiam de fapt sa vorbesc si ai vazut si tu ce neuroni lipsa am .asta e sper sa ne se mai repete si daca am mai incurcat pe cineva sau ceva

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

maine dimineata la ora 8:30 timeea de absoluta si david de sherbi sunt programati pentru desfundare de canal lacrimal

inviorati majoretele si dati drumul la galerie.... deja cred ca sufera de sedentarism , mai au putin si fac un an de cand nu au mai facut miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

absoluta daca nu au mai fost folosite de mult , uite ca le folosesc eu acum cu un alt scop.pentru Timeea si David, sa fiti bine si desfundati la canale si sa nu fie nevoie de runda 2 sau canal fals. Doamne ajuta!!!

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:

maine dimineata la ora 8:30 timeea de absoluta si david de sherbi sunt programati pentru desfundare de canal lacrimal

inviorati majoretele si dati drumul la galerie.... deja cred ca sufera de sedentarism , mai au putin si fac un an de cand nu au mai facut miscare

Astazi le pun pt. mamici, sa-si tina emotiile in frau, maine pentru bebei...

Curaj, Absoluta si Sherbi! O sa fie totul bine!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Diana cred ca Alex radea de tine ca a reusit sa te invete "limbi straine" ..."bum-bum-bum---inseamna sa-ti fie de bine ...iar tu ziceai bummm, bummm bummm...adica nu puneai accentul corect si iesea "pofta buna" iar el tocmai ce terminase masa..stiu ca si noi vorbim aceeasi limba in casa...in loc sa invete el de la noi, invatam noi de la el.

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

quote:
Originally posted by stefimic

mii de scuze fetelor, chiar ca am incurcat borcanele, am vrut sa scriu ceva si am scris altceva.
STEFANIA nu am vrut sa iasa asa dar poate ca iti mai doresti tu un copil daca tot te-am nominalizat pe tine.
RIANNA cu tine vroiam de fapt sa vorbesc si ai vazut si tu ce neuroni lipsa am .asta e sper sa ne se mai repete si daca am mai incurcat pe cineva sau ceva

Nu-i nimic,te astept cu un mielusel de Paste
Da,ai dreptate,astept cu nerabdare Craciunul acesta;eu ma bucur de doua ori,va fi ceva special,chiar daca vom fi doar noi patru;pe bebe 2 cred ca l-am simtit pe la 14 sapt,apoi a facut o pauza ,dar cel mai bine l-am simtit la 18 sapt,si de atunci vorbim aproape in fiecare zi;chiar aseara imi faceam probleme ca nu-l mai simteam si am vorbit cu el si l-am rugat sa-mi dea un semn de viata...si mi-a dat...acum stau inistita.

Absoluta ,stai sa ma vad cu el in brate,sa ma asigur ca e sanatos,si apoi mai discutam;
Tinem si noi pumnii pentru Timeea si David,sa fie totul bine .

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

cel mai dulce ras

Mergi la inceput