Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor! Am fost plecata toata ziua, la serbarea de Craciun de la birou si pe urma in carrefour. A fost foarte frumos si intr-o parte si in alta, am facut si poze doar ca inca nu le-am descarcat.

Maine la 8 dimineata merg la dna Lutzescu sa vedem ce ne mai spune, am asa emotii!! Sa vedem daca mi-a ramas colul tare si de 5 cm....

Roxx, super dulce baietzelul tau, si rade! Iti vine sa il mananci! Doamne, ce putin mai e pana il vad pe al meu!

Mada, eu am 29 jumate, nici eu nu sunt asa de tinerica....

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

multumim, angi! succes maine.
ma tot uit la bb si nu-mi pot imagina cum a stat el la mine in burtica...cum a incaput...grasanu' meu iubit

Roxana de Luca Teodor
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

roxx, frumoase tare pozele cu Luca Teodor! (im place ca mai avem in gurp si un Luca si un Teodor) ma bucur ca ti-am fost de folos!

of, of, parca mie nu mi se va intampla in curand! nu stiu, inca nu imi vine sa cred!

va pupic tare-tare, sunt cam pe fuga!!

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

mav ma cheama Mihaela si sunt mamica Andreei o fetita de 13 ani si sunt insarcinata in 28sapt. cu Vlad Andrei
Sebi,baietelul tau oaches e tare scumpic!
Angi chiar eram curioasa!Succes maine la echo si sa auzim de bine!
docdecapCe putin mai ai si vei naste!Sanatate multa si nastere usoara
roxx mai dat gata cu dulcicul tau bebelus!Sa-ti traiasca frumusetea de baietel!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 28+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eris

Doc cum fac sa-mi activez PM k eu nu stiu. dak reusesc sa-l activez vb
Va pupic pe toate fetele
Mada 35+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:5 saptamani!!

Mada, scuze ca n-am raspuns, am fost tot pe fuga si am uitat

in partea de sus stanga cum incarci pagina de pe forum, ai optiuni insirate de sus in jos. penultima de jos e MEsaje private, mergi pe ea si dai sa fie activa -nu stiu exact care e cuvantul, ca eu de cand le-am activat nu-mi mai arata.

si apoi putem conversa linistite pe PM

sotul a fost ieri in piata grivitei, si mi-a spus ca nu era nimeni cu carne de nici un fel! el voia sa ia si adidasi pt. racitura, si carne pentru sarmale si erau doar aia cu branza! Stie cineva de ce? o fi fost vreun control, vreo pb.?
azi mai incearca pt. cumparaturi alte piete, sa vedem cum se prezinta situatia!

va pup, si AZI E ULTIMA ZI DE LUCRU!! chiar ma gandeam ca daca nu prindeam sarbatorile inainte, chiar ca nasteam la cabinet, cum mi-a zis Madaluta! e, asa o las mai moale din timp -adica duminica facem 38 sapt., era si cazul.

ici

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Neata!!!

Moni, de cand ne tot ameninti tu ca e ultima zi de serviciu!!! Vorba ta, noroc cu sarbatorile.

Hai sa va spun cum a fost la dna Lutzescu.

Ne-am dus la 8 la cabinet pt ca iubitul meu trebuia sa intre de munca. Am fost primii, cand am ajuns Carmen inca facea curatenie. Doamna dr a venit punctuala si am intrat. Am stat ceva de vorba, foarte draguta, de la un control la altul ma indragostesc tot mai mult de ea. Mi-a facut eco, bebe are 3,5 kg, lichid e destul, placenta nu e imbatranita, nu are circulara de cordon, colul e lung si inchis. Mi-a spus ca pe 26 decembrie seara sa ii dau un telefon ca sa vedem ce si cum. Pe 27 decembrie il scoatem, daca nu iese singur pana atunci. A mai spus ca sigur atunci va avea 3,8 kg si sa vedem cum merge daca nu tb sa ne operam ca sa nu se chinuie pt ca are capul mare (ca maica-sa...) are 9,63 cm in diametru si grasimitza destula. In eventualitatea unei cezariene mi-a dat sa fac timpii de coagulare ai sangelui si noroc ca am gasit un cabinet de analize aproape (Steaua Sudului Med, pe strada N. Iorga) care imi da rezultatul azi dupa ora 13, ca altfel nu le mai aveam gata la timp. Probabil pe 27 dec e de garda si atunci cum necum il scoatem la lumina, chiar de termenul termenului. Acum nu ne ramane decat sa fim cuminti si sa nu iesim mai repde, deci chiar mai avem 5 zile. Puteti incepe galeria ca mi-e o frica de mor!!! Sau mai bine nu, sa nu se sperie bebe si sa iasa mai devreme...

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

AMR: 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Angi - nu ti-a dat nimeni bataita? Cum adica la 29 jumate nu mai esti asa tanara? Esti in floarea varstei! Si sa stii ca iti spun din propria experienta - o femeie se simte si mai tanara dupa ce implineste 30 de ani. Asa ca .... ia vezi!

Mada - noi am facut botezul la restaurantul "La Victor" care este in spatele bisericii Adormirea de la Tomis Mall. Pe Miron Costin colt cu Constantin Bratescu mi se pare. Nu are preturi mari, are mancare foarte buna si nici nu este fum. Merita sa te duci sa vezi si sa urci si la salonul de la etaj ca este mai intim. Si personalul a fost foarte de treaba si nici nu au fost pusi pe jecmaneala cum am mai auzit eu ca se intampla pe la altii.

Pupici tuturor FETELOR SI BEBEILOR

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mokika

Angi - nu ti-a dat nimeni bataita? Cum adica la 29 jumate nu mai esti asa tanara? Esti in floarea varstei! Si sa stii ca iti spun din propria experienta - o femeie se simte si mai tanara dupa ce implineste 30 de ani. Asa ca .... ia vezi!

Pupici tuturor FETELOR SI BEBEILOR

Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Monika, eu ma simt foarte tanara si fff bine in pielea mea, dar incercam sa o scot pe Mada din butoi care se facea baba la cei 31,5 ani ai ei si zicea de noi ca suntem tinerele!!! Cred ca nu m-am exprimat eu bine... Oricum in ziua de azi femeile arata mult mai tinere decat mamele noastre de exemplu la aceeasi varsta!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

AMR: 5 zile!

Mergi la inceput

angi, pai daca tie iti facem galerie sa nu-ti mai fie frica, cu bebe vorbim ca cu un om mare, sa fie intelegator si sa mai stea acolo, ca uite cate argumente pro avem!!

asa ca e de bine, fix la termenul termenului!!

si

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna ziua fetelor dragi,
Roxx,superb dolofanul tau.Si eu ma tot intrebam unde au incaput,dar imagineaza ti ca stau ca o minge acolo deci isi reduc volumul
Docdecap,multumesc pentru carte,ma simt prost ca nu am facut in asa fel sa o iau deja dar suntem bolnavi rau eu si cu cristina de data asta.Luam amandoua antibiotic si avem puroi in gat(cristina a facut 40 febra),ma asteptam de la gradinita dar nu ma asteptam sa fiu si eu asa sensibila, vorba lui bunica mea ,la balaga moale putina apa ii trebuie.
Angi,deci sigur nu te va prinde anul nou cu bratele goale, poate te si externeaza pana de anul nou,vii acasa pe 31,doamne ce cadou frumos.Cand ne infiintam la tine la spital,pe 29?
Mada,eu vorba lui aqngi n am vrut la nici unul dintre copii sa imi fac triplul test, ca si asa este doar orientativ rezultatul,am preferat echografii de buna calitate .Stai linistita ca nu esti chiar asa batrana,Dariusica e perfecta.
Mav,deci ii place de Maria, pai poate era un apropocand zicea ca atunci cand uibesti trebuie sa te insori,vad ca este indragostit si il framanta niste lucruri, pe cand nunta?

Fetelor , sa va povestesc eu despre inele masculine,acum vreo cateva saptamani eram la casa la carefour cu vlad si fara niciun fel de gena am luat obiectul , am citi instructiuniile si i l am aratat sotului care era movuliu la fata de gena si nervi pe mine ca il pun intr o situatie din asta,ca cica se uita lumea,zic si ce daca sunt majora , vaccinata,dar totusi nu l am luat.Dupa aceea in masina calmat si rusinat ma intreba, si zici ca era buna chestia aia , de ce n ai luat o , te duci sa o iei ca eu te astept aici.Asa e el mai pudic prea de tot ,doar in exterior ca in intimitata mama mama .Vroiam la un moment dat sa ne fac un cadou intim mai consistent dar pentru asta trebuie sa ma duc intr un sex shop(el nici prezervative nu cumpara, eu le cumpar),dar angi mi a dat ideea cu magazinele online asa ca...

Mergi la inceput