Gravidute si mamici de Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Uitasem sa va intreb ce papam de craciun?Toate lumea mananca traditional sau mai variem si noi?Eu una iar sunt invadata de socrii , iar dupa ei matusa mea si bunicul,ma astept la niste sarbatori foarte distractive.
Imi da cineva o reteta mai amanuntita de piftie ca ma apuc pentru prima data sa fac de curcan?Cu cozonacii cum faceti, in casa sau stiti vreun loc unde ii fac super buni(nu uscati)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Bisous, no worry, sa te faci bine, si tu si Cristina!!
pt. masa de craciun am cumparat deja curcanu', racitura o facem de porc, garnitura nu e decisa inca, probabil clasicii cartofi la cuptor

ma gandeam ca oi fi eu gravida, dar ne vor trebui ajutoare la mancat, ca la cat ditamai curcan am luat, nu-l dovedim. plus racitura.. plus cozonacii facuti de Adi (o nebunie!! )

noi sa fim sanatosi, ca vine si Mosu'!!

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ce bine suna... va pot vizita pe toate??? Ca la apetitul meu.
Deja mi-am facut planuri, in fiecare zi la alta masa ...

Imi tineti si mie pumnii? Simbatata dimineata merg la Dr. Ciufu la eco. Sa vedem si noi bebelina mai bine.

Sanatate tuturor.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

moamaaa..ce de-a meniuri...io n-ar trebui sa am pofte, da' baleeeeesc :)) spor la gateli si pregateli, si io ma bag maine adanc in varza, sarmale, carnati si poate o da domnu' sa-mi iasa si-un bors cu perisoare... suna bine asa cand le zic din scris, sa vedem ce-o iesi maine, ca e un first pt toate :))

ina, tin pumnii pt sambata, sa fie o experienta placuta, sa vii lamurita si cu vesti bune! :)
mokkika, te-am ratat la milimetru pe mess :) nu stiu daca ai primit ce ti-am scris ieri, oricum, azi mihai intarzie, ajunge dupa 6 jumate acasa.. e mai bine daca o lasam pe maine??? da-mi un semn pe unde ma vezi available :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cam tarziu va scriu azi...dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Scriu cu intarziere pt k dimineata am fost o lenesa( ne-am trezit la 11 si eu si darius)iar dupa amiaza -o harnicuta: tati a venit mai devreme acasa si a ramas cu darius,iar eu am plecat sa-l caut pe mos craciun...Da ce l-am mai cautat..pentru toata familia l-am cautat, caci mama m-a rugat sa-i iau si lui tata ceva diin partea ei, tata pe de alta parte la fel pentru mama, ei amandoi m-au rugat sa le iau bunicior ceva, dar si lui Cip..eu a trebuit sa iau si pt ei si pt bunici si pt cip...Deci daca adunati..va doare capul cate cadouri am putut lua intr-o zi.Ce n-am gasit a fost saniuta pt darius...aseara aveau in metro, dar nu am avut nchef sa stam la ditamai coada pt o sanie..si azi n-am mai gasit..

Eu vreau sa va urez de acum Craciun fericit, iar bucuria Nasterii Domnului sa patrunda in sufletul vostru si sa va aduca pace si iubire, intelepciune, speranta si multa voie buna!
Maine dimineata plecam la parintii mei si ne intoarcem pe 26, deci am scapat de masa de sarbatori! spor la gatit, gospodinelor!

Angi: sa nu nasti pana pe 27 da,k altfel nu pot veni la maternitate cum am promis... Nu fac nicio galeria acum.cand ma intorc...
Va pup pe toate si va doresc sa va aduca mosul ce va doriti!( in afara de acel inel miraculos!!!)

Madalina 19+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, Craciun fericit si tie. Sa fii inconjurata de caldura si iubire!

20+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, asta tot vb si eu cu bebe, ii spun ca 27 dec e o zi perfecta, ca stam si noi acasa si il asteptam pe Moshu si pe urma mergem la spital. Pe 29 dec e o zi numai buna sa va astept la maternitate

Bisous, cand i-am dat link-ul lui Mav sa vada inelul de la Durex, l-am luat de pe Google, nici nu stiam cu ce se mananca. Si pe urma am rasfoit si eu pe-acolo sa vad ce gasesc. Si fetelor, va spun sincer ca o sa comand la anul de acolo, am vazut niste lenjerii minunate, camasi de noapte si seturi din doua piese cum nu am vazut in oras. Pe bune. Si ca pret mi se par ok. Asa ca uite, norocul... si sa vad ce mai imi face cu ochiul. Ca la sex-shopul de la noi am intrat si eu cu o prietena si taaaare am ramas dezamagita... Imi pare rau ca sunteti bolnavioare.

Doculetz, ai papat pana la urma shorici?

De Craciun o sa fac salata beuf si de vinete, sarmale si racitura o sa imi faca bunica, eu nu am facut niciodata. Si am luat carnati, caltabos si leger de la Carrefour, super bune toate.

Mada, Craciun fericit si ne vedem... pe 29, daaaa?? Cu restul fetelor mai am timp sa vb, dar daca tu pleci? Ai grija de fetiza noastra din burtica.

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 5 zile!

Mergi la inceput

Ina, tinem pumnii pentru eco. Te asteptam cu vesti bune!
Eu merg luni, in ziua de Ajun.
Angi, stai linistita, se pare ca bebe cel dolofan nu da semne sa se grabeasca, e prea bine in burtica la mami.

20+

Mergi la inceput

Bisous, eu luam cozonaci super buni de la o patiserie pe la "flamanda". Nu mai stiu cum se numeste strada dar iti pot explica cum se ajunge, daca te intereseaza.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara..sunt in viteza ,fac ciorbica ,placinta cu mere.....
docdecap ,sorici ffff buni au la restaurantul Protap -fostul Balada ,si poti cumpara si ptr acasa.....eu mereu de acolo imi iau ,au tot timpul anului ,sunt exceptionali!
Gata fug ,am intrat sa sciru de sorici ptr fata draga ..s anu o am pe constiinta ca naste si nu papa sorici buni!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput