Copii din 1996(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am citit tot-tot, chiar daca a fost mult. Am vrut sa scriu ieri, dar nu terminasem de citit.
Azi lucrez, recuperam niste zile din decembrie. Urmatoarele doua sambete la fel. Sunt asa de obosita... nu mi-am revenit dupa perioada de vacanta.
Am venit de la Iasi pe 2 ian. seara si nu am intrat aici decat ieri, va dati seama? Mi-a fost dor sa va citesc, sa vad ce va mai fac copilasii nazdravani.

Diana a inceput bine restul de semestru, i-a adus teza la romana (10), testul la fizica, la care aveam emotii (9) si a mai luat un 10 la franceza. Din pacate, media la fizica va fi 8, ca mai are un 6, dar asta e, nu-i place materia si pace!

La patinoar nu a mai fost ca e foarte frig, minus 10-15 grade si ar ingheta acolo. Alta modalitatate de a petrece timpul liber nu prea are, asa ca e abonata TV-ului sau PC-ului. A inceput sa mai citeasca, dar sa lucreze in plus... ti-ai gasit! Are olimpiada la matematica luni si nu vrea sa se duca, desi diriginta tot insista. Pana la urma o conving eu, sper.

Cat despre sleep over, s-a intamplat si la noi. Nu ma deranjeaza daca se intampla rar, ceea ce s-a si intamplat pana acum. Cred ca de 2 ori a fost ea si de 3-4 ori au venit fete la noi. Are o colega de clasa care sta la 2 blocuri de noi, ii cunosc parintii, nu-mi fac nici un fel de problema. Prin vara a invitat-o o alta colega la ea, venita de curand in clasa, stiam ca mama ei e profesoara de matematica la scoala lor, am avut incredere. Insa am sunat totusi pe la ora 21 sa vad ce face. Ce credeti? Imi spune ca sunt afara, s-au dus pana la un chiosc in apropiere sa ia un suc. M-am imbracat de urgenta si m-am dus dupa ea. Ca sa aflu dupa aia ca fetita e tare nesupravegheata, e lasata in parc si la ora 22. Noroc ca nici ele nu se mai impaca, fata vine machiata la scoala, are prieten (la 12 ani ), asa incat ma bucur ca nu mai sunt prietene.
Vara trecuta a fost si la bunicii colegei si vecinei, dupa 2 zile m-a sunat ca s-a plicitisit, sa ma duc s-o iau. Apoi au facut cu schimbul, a mers fetita la parintii mei la tara. E o fetita cuminte si desteapta, imi place. Se mai ciondanesc ele, ca sunt ambele pietre tari, dar se impaca dupa o zi, doua. In cursul saptamanii nu se vad, au mult de invatat, dar o zi din weekend 3-4 ore se intalnesc si joaca diverse jocuri: Guess who, twister, metropoly. Si ma bucur ca mai schimba centrul de interes.

Ana, spor la treaba in cele 2 posturi! Si eu mai tin locul secretarei cand e plecata, nu-mi place, ca n-ai timp de nimic acolo, dar ma descurc, sunt oarecum in acelasi domeniu. Felicitari lui Alex! Sa stii ca nici Dianei nu-i plac cartile pe care i le recomand eu, ea e cu modernismele. A! si nu-i plac cartile din anticariate, sa nu le vada. Exact cum nu-i plac hainele la mana a doua, nu-i plac nici cartile uzate. Am primit la un moment dat niste hainute de la o prietena din Germania, haine bune care ii ramasesera fetei ei mici. Ti-ai gasit! Le-am dat mai departe.

Mihaela, cum ai citit, eu sunt de acord cu prieteniile astea apropiate, sa vedem ce-o mai fi pe la 15-16 ani, atunci vor trebui supravegheate mai atent. Bravo Dianei pentru adaptabilitate si felul ei sociabil!

Mqqm, iti dau dreptate cu vioara . Nici eu n-as fi suportat. Diana ar vrea pian, insa e costisitor si nu-mi permit. Saxofonul e super, o sa vezi dupa ce va invata mai bine. Am vazut pozele, peisaj superb, pe voi nu v-am prea vazut prin ele. Dedi e fata buna, chiar daca zici ca e mai dezorganizata, asa sunt mai toti adolescentii. Felicitari si lui Paul, ii prieste statul acasa, nu i se mai distrage atentia... Ce mi-ar placea si mie sa putem renunta la Tv si la PC!

Agho, imi pare rau ca te-ai accidentat tocmai la sanius, pe de alta parte ai pierdut balamucul de inceput de an, ceea ce poate fi o consolare mica. Imi plac preocuparile copiilor tai, pe-a mea o cam imping de la spate sa faca una, alta. Bafta la olimpiade!

Sanca, nici eu n-am citit Alchimistul. Astfel incat Elliot merita toate laudele. Fata mea a citit Sobietki si romanii, obligatie pentru scoala si abia a inghitit-o, n-a inteles mai nimic. Chiar s-a suparat profa pe ea ca a intrebat-o detalii si nu prea a stiut.
Weekend placut!

Dana, nu te supara dinainte pentru notele din teste, poate vei avea o surpriza placuta. Si chiar daca n-ar fi chiar bune, nu te arata foarte dezamagita, copiii mai au si momente de delasare, mai ales in preajma vacantei. Pacat ca la voi nu se rotunjeste nota sau nu se dau puncte din oficiu, asa mai incurajau si ei elevii!. Sanatate sotului tau si tie multa odihna! Cum te mai simti cu operatia?

Miki, bafta lui Andrei la olimpiada! Se pare ca vom fi colege de suferinta. Multumesc mult pentru felicitare, a fost deosebita!

Weekend placut tuturor! Al meu e foarte scurt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Editez ca se trimisese de 2 ori. Prima data mi-a dat eroare si am crezut ca l-am pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!

Uite ca intr-adevar am uitat de ziua lui Elliot! Rusinica sa-mi fie, ca zilele trecute mi-am amintit!
Sanca draga sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, sa aveti multe multe bucurii! Sa ne spui cum ati petrecut, ce fel de petrecere ati avut...
Elliot sa cresti mare si fericit, sa ai parte de multe bucurii si succese!

Diana a depasit cu bine prima saptamana in noua scoala, a primit si putina tema la mate, dar sunt exercitii simple, de care a facut si in Ro. Vor avea si ceva teste, nu stiu in ce masura Diana va lua parte la ele sau va fi notata...avand in vedere ca abia a inceput. La Natura au de facut o lucrare in grupuri de cate 3 despre pasari, a luat si ceva informatii de pe net, iar restul din carti in clasa. Iar la engleza fac o sceneta, Diana spunea ca probabil va fi testul la engleza. Cam atatea noutati, vom mai vedea saptamana urmatoare...
Ah da, imi place tare mult ca la sfarsitul fiecarei saptamani primim "scrisoarea saptamanii" in care aflam ce s-a intamplat in cursul saptamanii...in scrisoare de vineri am aflat ca Diana a inceput cursurile cu ei :), printre altele. Si pentru fiecare "chichita" trebuie sa pun semnatura...spre ex. a trebuit sa semnez daca sunt sau nu de acord ca Diana sa mearga la o alta scoala unde vor face orele de bucatarie si daca va putea merge singura acolo sau nu. Prima data vor merge in grup cu un profesor, ca sa stie toti unde e locatia si apoi va merge fiecare singur(daca parintii sunt de acord).
Si pe aici e moda cu instrumentul sau sportul...sunt copii in clasa Dianei care fac acum sport dar au facut inainte instrument:flaut, clarinet, pian...
Diana a inceput deocamdata inotul, e un "must", aici copiii trebuie sa stie sa inoate 200m, e o proba la sport pe care trebuie sa o treaca mai devreme sau mai tarziu. Majoritatea din clasa Dianei stie sa inoate si au trecut testul cu 200m. Dupa ce termina inotul mai vedem ce sport va face, la instrument nu stiu daca mai are rost, e cam mare deja...
Aici e tare la moda innebandy, am vazut ca a ajuns si in Ro. Sau fotbal feminin, dar Dianei nu-i place, sau handbalul. Mai vedem...se va inscrie la saptamana sportiva la innebandy si mai vedem apoi...
Cu Toni, profesoara de romana, va incepe sa faca din manualele de romana si de mate de a 5-a, cele din Ro. Acum au o ora jumate pe saptamana fata de o ora cate aveau anul trecut!

mqqm, bravo lui Paul ca se descurca atat de bine acasa. Spor la cautat mobila si alte ornamente de interior!

Sanca, intreb si io(ca n-am citit Alchimistul) daca nu e cam grea cartea pentru Elliot? Sau a fost...ca a citit-o. Dar mi-a placut consolarea ta, ca macar a invatat 3 cuvinte noi

Dana, sper ca esti mai bine acum, ca ai reusit sa te odihnesti putin. Chiar asa, poate o sa ai o surpriza placuta de la scoala cu rezultatele lui Andrei...
Sanatate sotului, sper ca e mai bine.

alma, eu sunt de parere ca fetele poate au nevoie de mai multa apropiere intre ele decat baietii...povesti, putina barfa, jocuri, etc. De asta nu ma impotrivesc cand Diana vrea sa mearga la cate o colega sau sa vina fetele aici. Saptamana asta s-a tinut de program...o zi a fost ea la una din fete si apoi au venit 2 fete la noi...au fost si pe afara in curte sa-si mai "imprastie" energia. Nu sa doarma una la alta, doar dupamasa la joaca. Iar apoi a stat cumintica acasa.
Felicitari Dianei tale pentru rezultatele la teze!

agho, cum mai esti cu piciorul? Cat stai acasa? Asa e, mai bine sanatos decat sa lipsesti de la serviciu, colegele voiau doar sa te consoleze cred...
Multumesc pentru urari, sunt atat de nerabdatoare sa incep cursurile ca as da orele inainte...ei dar cum am asteptat 4 luni, mai incap 2 zile, nu?

Fetelor eu am o problema, nu foarte grava dar nu stiu cum sa fac...Dianei ii trebuie deja un deodorant. Aici nu gasesc decat deo-roll (se pare ca astia au un fix cu alergiile) insa toate, dar absolut toate sunt antiperspirante si au clorhidrat de Al. Eu mi-am comandat de la Yves-Rocher dar si acelea au. Spray-uri care se gasesc sunt toate deo-parfumuri, dintre acelea sunt cateva fara clorhidratul asta pacatos. Parca nu i-as lua deo-parfum, doar daca nu am incotro. Colegele Dianei folosesc deo-roll din acelea cu clorhidrat...eu insa nu as vrea sa inceapa Diana chiar cu astea. Mamici de fete, dar nu numai, poate imi impartasiti din ce stiti voi sau ce folosesc fetele voastre...
Un we fain in continuare!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani fericiti, Elliot! Sanca, sa creasca flacaul mare si sa va aduca numai bucurii! Sa fie sanatos, frumos, norocos si destept! Acum mi-am amintit si eu, dupa ce am urat-o pe nepotica mea, ca sunt dintr-o zi. Ce-ati facut de ziua speciala?

Cu sleppover, tre' sa-mi dati si mie niste circumstante atenuante, nu de alta da' cele 4 milioane de oameni din jur ma cam inspaimanta cand vine vorba sa le dau drumul in lume plozilor. O fi si sindromul fetei de la tzara, sigur.

Alma, ma bucur ca ai scris. Foarte frumos merge Diana cu scoala. Bravo!

Mihaela, fetele ta sunt deja suedoaice () get-beget. Copiii astia sunt fenomenali la adptabilitate. La intrebarea despre deodorant, eu i-am luat cateva produse deja. O apa, fara miros, se numeste Dr.Mist, poate o gasesti si la voi, daca nu poate poti s-o comanzi online de undeva. E destul de ok. I-am mai luat un speed-stick, tot fara Al, l-am gasit la naturiste. Aici la mag naturiste gasesti si cosmetice mai naturale, incearca si acolo. Si asta e destul de ok. Cel mai eficient, pe care il are la scoala in dulap pt dusul de dupa orele de sport e un roll-on nemtesc, stai s-o intreb cum ii zice c-am uitat... asa: Ombra. Sigur il gasesti in Europa. Asta nu e "natural", are miros de deo, dar e fara aluminiu.
Acum e randul meu sa ciulesc urechea, poate mai sugereaza si altcineva ceva nou. Mie mi-ar trebui ceva mult mai puternic, uneori spre sfarsitul zile razbate transpiratia.

Yay, i-am gasit ieri mobila de dormitor, n-am umblat chiar degeaba. Vine in 6 saptamani. Amuzant, mi-au cerut cu 700 mai putin, au pus un corp de mobila, o toaleta, cu $0. Eu fata corecta (ori fraiera? ) m-am dus inapoi in mag, ca afara era afisat 700 si am rugat-o pe aia sa verifice. A verificat si a zis ca e ok, ca vine impreuna cu oglinda. Ei si azi m-a sunat cu scuze ca ieri dupa ce am intrebat a verificat cu managementul si ca era o greseala in sistem si ca am avut dreptate. Asa ca acum voi plati corect, cum am vrut. Ce ma enerveaza e ca in USA e jumate pretul la acelasi lucru.

Hai ca ma duc iar la vanatoare. Pupi!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, LA MULTI ANI! copilashului tau, Elliot!
Fie ca anii care vin sa fie cu multe bucurii, sanatate si sa creasca frumos! Succes si tot ce-ti doresti pentru el sa ti se implineasca!

P.S. Cand am sa pot, voi reveni sa citesc celel. mesaje etc. si sa scriu.
Alma, bine-ai revenit!
Tuturor, bafta la olimpiade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

E weekend deci am acces restrictzionat la pc!

SANCA,cu scuzele de rigoare LA MULTZI ANI LUI ELLIOT;SA CREASCA MARE SANATOS;SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
ASTEPTAM DETAlii despre marele eveniment!

Fetelor iar nu am timp sa va raspund fiecareia in parte,barbatzii mei au descoperit de ceva saptamini un joc pe pc si de atunci viatza mea e un chin!Trebuie sa ma "milogesc" la ei sa ma lase la computer!Am zis ca se incheie distractzia ,sotzul urmind saptamina trecuta sa inceapa munca iar Andrei scoala!DaŽde unde!Sotzul mai are o saptamina de concediu medical(cel putzin)asa ca incepind de vineri iar au tabarit pe pc!

Sotzul meu e bine acum,urmeaza inca tratament iar la inceputul lui februarie trebuie sa mai faca o endoscopie!SANCA,tu ma intrebai,esofagita asta(de care eu bineintzeles ca nu am auzit pina acum)a inceput cu varsaturi,chiar am zis ca e eterna enterocolita pe care sotzul meu periodic o face!Dar cum s-a simtzit foarte rau a trebuit sa ajungem la spital.De asemeni a avut arsuri pe piept aproape incontinuu incepind de la Craciun!
I-am citit si biletul de iesire din spital,si este si posesorul a doua ulcere(denumirile sunt in latina si mie mult mai usor sa intzeleg decit atunci cind se vorbeste si folosesc termeni cu care nu m-am confruntat)

Deci e bine si poate de saptamina viitoare merge la munca!Eu ma simt bine,multzumesc de intrebare!

Despre Andrei,tare as vrea eu sa fie asa cum spunetzi voi,dar ma indoiesc,mediile vor fi destul de scazute,dar fiind primul semestru intr-o scoala atit de grea(raportat la ceea ce a fost pina acum)eu sunt multzumita ca a facut fatza!Stiu ca suna urit tare ceea ce am spus,dar tare mi-a fost teama ca voi primi vreo instiintzare acasa precum ca nu face fatza!Mediile pe care le va avea,nu au cum sa-i duca la o asemenea hotarire!Mai am putzin de asteptat!

MIHAELA,wellcome in club,mie pediatrul mi-a recomandat pentru Andrei deodorantul Cristal!(fara al si...am uitat termenul acum).oricum Andrei tot cu al meu se da(rexona)sau cu spray!

M-am intins,nu stiu cit de coerenta am fost,dar va urez o saptamina viitoarecit mai usoara!

Dana

Mergi la inceput

Mqqm, nu stiu ce sa-ti spun? Ai mari pretentii de la un baiat care ia asemenea punctaje. Sa-l felicit pe el sau pe tine?Ar trebui sa fii mandra! Sigur esti din "Neamul perfectionistilor"
Succes la cumparaturi, altele si altele! Eu sunt fan al decorarilor interioare. Sa stapaniti sanatosi noua mobila platita corect!

Mai revin si pt. celelate fete.Au venit copiii si trbeuie sa fug ca le e foame.

Mergi la inceput

Mihaela,uite asa aflu ca roll-onul are cl.cu Al. Merci! Trebuie sa ma informez si eu cum gasesc ceva natural aici.
Sunt frumoase sporturile in sala. And. incepuse handbal anul trecut, dar cum in primavara s-a accidentat la picior (entorsa) si l-a avut in ghips, iar anul acesta scolar a avut fractura, are scutire tot anul la sport. Numai bn pt. el (ca i-a parut rau ca nu mai joaca fotbal cu baietii la scoala si in timpul liber), darprofesoara lor umr. s anasca si au un prof. nou cu numele N.C., exact ca al raposatului si i-a terminat pe elevi cu exr. de incalzire etc.

Alma, Mihaela, Ana68, Miki, Sanca, Mqqm, Dana, acum And. s-a dus la un coleg (cel mai bun prieten al lui din cls., dar mai lenes) sa-l ajute la geometrie ca baiatul a lipsit si maine au test la geom.
Marti au Olimp. pe scoala la Matematica.
De romana nu stiu nimic.
Cei doi copii se impaca bn. Baiatul e mai lenes, dar e bun si sufletist. nu se jugnesc, nu-si vb urat, nu se cearta. And. mai are un singur coleg cu care mai imparte idei, e f. bun la invatatura, in rest e dezamagit de ceilalti. Mi-a spus ca s-au schimbat si baietii, si fetele. Chiar sufera din cauza asta. Nu-i place ca vb urat unii cu altii, ca fac glume stupide, recunoaste ca si el mai glumeste, dar acum e faza, ori esti ca noi, ori esti impotriva noastra. Tanjeste dupa vremurile din vacante, cand mergem la mine (alt oras, apoape de Alma) si acolo e ff bun prieten cu niste copii (putin mai mici )si se joaca fff. frumos. Imi spunea ca daca s-ar juca aici, in Buc., cum se joaca acolo, ar fi considerat "nebun", ceva de genul acesta. Pur si simplu, aici isi simte sufletul incatusat.
A.mica, gata, a inceput testul cu subiecte ca de Olimp. la romana, pe care treb. sa-l faca in 90 de minute. Abia astept sa vad cum se descurca. Ieri am mai lucrat cu ea, dar, uff....
Mai revin...sigur am uitat sa va mai spun cate ceva...sanatate bolnavilor!

Mergi la inceput

Gata si cu ziua de azi.
A.mica a terminat testul....inca 5 minute si termina si ultimul exr. cotat cu 20 de puncte. Trebuia transcrie si apoi sa continue textul de la exr.1, sa-i dea titlu, sa mai adauge 2 personaje si sa foloseasca si dialog. Am facut punctajul..cam 80-82 puncte din 100.
Maine il duce invatatoarei, asa ca dansa va da verdictul final.
Fetelor, dar cand am spus gata...sa vezi "bocete", ca nu daduse titlul...au mai fost niste greseli...etc. Sunt multumita ca a facut si atat. ca efectiv a stat locului 90 de minute. Mi se pare incredibil!
Apoi a fost o jumat. de ora afara si a venit murdara...ca acum mai e si noroi...zapada murdara si a cazut. Asa a venit mai repede acasa.

Alma, bn..ca n-am luat patine..ca dadeam banii degeab.Nici nu avea cine sa mearga cu ei la patinaj toata ziua, plus ca ef frig, asa cum spui si tu.

Mai, o saptamana usoara va doresc! Ana68, am mai stat si eu pe la secret. Uneori imi fac si singura treaba...daca n-avem persoana acolo, dau nr., caut in registru etc...
Sanca, ...sper sa fii fresh dupa petrecere!
Mqqm, sa mai spui despre amenajari...imi place ff mult subiectul. Apropo, ai luata hotararea cum amenajezi impreuna cu copiii? Ma refer la camerele lor. ca eu am facut o mica tampenie anul trecut...altadata spun.
Mihaela, la curs!!!!! Sa nu ti-o ia Silvia inainte.Si sotului tau poti sa-i spui ca aveti o exceptie in familie, care confirma regula.
Dana, sanatate si bafta!Si timp liber mai mult! Alunga-i de la calc.!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La Multi Ani! fericiti si cu sanatate lui Elliot!mami Anca sa-ti traiasca si sa-ti creasca sanatos flacaul!

Fetelor,iara pe fuga...nu prea merge netul bine azi,nush ce tot are...asa ca va pup si bafta copiilor la scoala,teze,olimpiade,concursuri...si unde mai este nevoie!
Revin cum am o pauza!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput