Gravidutze si mamici de CLUJ-41
Raspunsuri - Pagina 9
redai spune:
Meli incearca sa iei ceva pentru gat. Acum am venit si noi de afara. E cam rece. parca incepe sa ma doara si pe mine gatul...O sa iau un strepsils sau trachisan si pana deseara sunt rezolvata.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
mami_alexia spune:
Ramo,si eu stiu ca ecografia e permisa dupa 4luni insa poti consulta un ortoped, ti-ar da mai multe detalii. Oricum, eu am citit pe net ca nr de liniute de pe picioruse nu e foarte relevant, pentru ca poate fi doar grasime dispusa inegal, si nu displazie.Mie dr de familie mi-a dat bilet de trimitere sa merg la 2 luni la control. Eu m-am dus la 3 luni si cei de la clinica de copii de pe Motilor mi-au zis ca am venit prea repede, ca trebuie sa merg la 4 luni. Cand i-am zis dr de familie, mi-a zis ca e dupa cum au aia chef, daca au chef de vad si la 2 luni, e doar un moft de al lor. Asa ca poti incerca.
MAMI & bebe ALEXIA
redai spune:
mami_alexia de ce nu incerci undeva unde se pun cercei cu pistolul. mi se pare ca era in Sora, dar acum nu mai stiu daca este.Eventual la un cabinet de piercing. Cu acul nu o chinuie?
Poze David Vlad
RAMONELLA spune:
Ioana ecografie,radiografie,nu stiu ce a zis.Oricum la 6 saptamani e prea mica pentru oricare din astea.Ei isi dau seama,ca o intorc pe spate si trebuie sa fie egale cutele de la picioare.De sub fundic.A zis ca pana atunci sa purtam 2 scutece.Sper sa fie bine.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
mami_alexia spune:
Trebuie sa va fie greu cu 2 scutece...
Eu folosesc acum Happy, nr 3 , e cel mai mare de la ei. Pana la 5 luni m-am inteles de minune cu Pampers insa Alexia deja la 5 luni folosea nr 4. Cand si nr 4 i-a ramas mic, am cautat 4+ si nu am gasit. Apoi, mai e nr 5 de la Pampers, dar e in niste pachete mici si costa mult, nu e deloc rentabil. Si asa am ajuns la HAPPY si deocamdata ne intelegem tare bine cu ele.
MAMI & bebe ALEXIA
mami_alexia spune:
Am incercat,Lore, am fost la Central, dar mi-au zis ca nu fac gauri la copii asa mici. Stiti voi vre-un alt loc unde s-ar putea face?
Si eu ma gandesc ca o chinuie si ca n-o sa stea,ca e mare, n-are cateva zile, atunci ar fi fost mai simplu.
MAMI & bebe ALEXIA
redai spune:
mami alexia nu stiu, imi pare rau, dar legat de scutece de ce nu le incerci pe cele de la huggies?
Poze David Vlad
Ioana13 spune:
Pe mine Dudea m-a certat ca nu l-am dus la 2 luni la ecografie, desi fusesem la dr ortoped si zisese ca e bine... si eu am citit despre cute ca nu sunt un semn de displazie... Doamne da sa fie bine!
Am fost bucuroasa ca am gasit PAmpers varianta imbunatatita, dar urmatorul pachet pe care l-am luat era din nou ca la inceput. Nu au nici un semn sa iti dai seama care sunt de un fel si care de altfel. Alea imbunatatite sunt mai elastice pe burtica, mai micute , mai eficiente (nu dai atitea rateuri) miros mai bine....
. Nu stiu daca ati gasit asa, ca sa imi intelegeti supararea...
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Stiu despre ce vorbesti, Ioana, dar noua chiar nu ne-au mai fost bune cele de la Pampers, n-am mai nimerit numarul.
Va las ca fug la facultate!
MAMI & bebe ALEXIA