Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor voi ce mai faceti de mancare? ca eu chiar nu mai stiu ce sa gatesc.Azi cred ca fac peste la gratar, dar maine?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

legat de scutece, eu NUMAI de pampers sunt multumita. si le-am incercat pe toate. prin toate trecea si pisu chiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
CE bine ca am fost la dr ,m am mai linistit ,a consultat o pe piticutza si a zis ca totul e ok ,ca se dezvolta f frumos iar crizele astea le poate avea din cauza colicilor ,mi a recomandat sa i fac o ecografie la stomacel dar pana atunci sa i dau DEBRIDAT PT COLICI
ati folosit careva medicam asta???????????/

PUISOR bine ai venit si spor la treaba

OF tu CO draga cum sa nu ma stresez ca ma doare sufletul so vad plangand
MARE noroc cu toate mamicile care ne ajuta enorm povestindu ne prin ce au trecut si ele cu bebelashii

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

FETELOR incercatzi BABY ACTIVE de la PAMPERS ...e superrrrr

LORE eu azi am facut orez cu ciupercutze si pui
de fapt orezul la facut sotzioru pe la 6 dimineatza ...e un as la gatit orezul ...iar restul eu

cum faci pestele ?
noi mancam peste f des de 3 4 ori pe sap ,ne place tare mult ...si vreau retzete noi
eu il fac cu faina de malai si l prajesc in ulei de masline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex ce bine ca e ok piticuta.Dar e normal sa ne ingrijoram pt orice.Asa sunt mamicile.

Noi sper sa scapam de colici pana la 3 luni.

A,tontolina mea nu mai imi ia sanul in gura de vreo saptamanaa.S-a smecherit.Si-a dat seama ca din bibe vine mai bine.Si eu nu prea mai am lapte...Ma mulg si stang cam 20 ml pe zi...desi am baut ceai si compoturi...se pare ca asta a fost...ma simt vinovata ca nu mai pot sa o alaptez...cum o pun la san incepe sa URLE!!!Si acum am si luat medicamente pt raceala,am luat solpadeine,am zis ca mai bine sa tratez raceala calumea,decat sa-i dau la micuta.

Ce vroiam sa va mai spun...Pediatrul meu mi-a dat o lista cu diversificarea...de la 6 saptamani zice sa-i dau o lingurita de suc de portocale sau morcov pe zi...si sa cresc progresiv...si la 3 luni sa ii dau o masa de supica...si tot asa,ii introduc treptat pireul de legume,de carnita...Oare nu e prea repede???Voi cum ati facut????

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Alex norocoasa esti ca gateste si sotul . Al meu abia stie sa faca cartofi pai.Eu azi fac pestele pe gratar, ca am cumparat file de crap romanesc. pastravul imi place sa il fac la cuptor , copt in unt. e o bunatate, si cu mujdei...iti lasa gura apa.
www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pastrav_cu_piper_verde_la_cuptor-555/" target="_blank">reteta

Poze David Vlad

Mergi la inceput

GABI super site ul One True media
DACA VREAU SA MI PUN PE MEMORY STIK CLIPUL cum sa fac????????
sau sa l salvez pe desktop

Mergi la inceput

eu nu am folosit niciodata piper verde si iese bestial.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai tu fetelor, sunteti neserioase. mi-ati lasat gura apa......si eu vreau peste. ma duc maine si cumpar si fac cu cartofi pai....mujdei.....peste.....desert o praji....hmmmmm

offf, cred ca pana maine tot la asta voi visa.
al meu sotior e in ultima saptamana de lucru, si sta pana noaptea, offff, ce nasol e singurica.bine ca va am pe voi
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

RAMONA draga eu zic sa mergi cu puiu la eco pt solduri eu m am dus cu ea cand nici macar nu avea doua luni
du te sa vezi intradevar daca are probleme draga de ea
EU cred ca e foarte repede sa incepi sa i dai sa pape altceva inafara de laptic

doctorita mea a spus ca adevaratele colici sunt pe la 3 luni
a si sa nu uit MI A SPUS SA NU MAI BEAU LAPTEEEEEEEEEEE deoarece contzine beta- lactoglobulina si ii dauneaza bebelashului
deci pa laptic ...trec la mai multe iaurturi

LORE draga mea stai linistita ca nici al meu sotz nu prea e cu gatitul...si cand vrea sa mi faca o surpriza ...mai bine no face ca mi lasa DEZASTRUUUU in bucatarie ..

Mergi la inceput