Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, te inteleg ca panicoasa sint si eu. Dar eu zic ca nu mai trebuie sa mergi la dr. O fi mai maraita de la raceala.

LOre, noi si cheliosii nostri...hihihi

Offf, nu se mai trezeste Sara sa iesim un pik. Si eu pik de somn, la cele 4 ore dormite azi noapte.

Victo, uite site-ul unde poti face un montaj din ala. E supersimplu, daca nu te descurci zi ca te ajut!
http://www.onetruemedia.com

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Acum am venit de afara si acum incercam sa adormim.
Pe mine ma paste raceala..umblu cu masca pe fata...sper sa nu ia si Bea.
Mai fetelor,tontolina mea face caca cu mucus.E normal???Am citit undeva ca nu e bine,ca ar putea avea nu stiu ce infectie cu e-coli.De la inceput a facut asa.dar nu chiar tot timpul face cu mucus.E normal???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare! Am venit si eu de pe drumuri..si ati scris atat de mult cat am lipsit!
Gabriela, am fost si am depus cerere pentru cei 204 RON, la primarie pe Eroilor, camera 32, ai nevoie de o copie dupa certificatul Sarei si dupa buletinul tau.
Parca Meli zicea de regularizarea scaunului..eu zic ca e de ajuns un scaun pe zi, maxim 2, 3 mi se pare mult. Alexia face o data pe zi, rar de cate 2 ori.
In legatura cu premergatorul si eu am auzit replici negative la adresa lui..ce sa zic..si noi cand eram mici l-am folosit si nu avem nimic, asa-i?Fiecare cum hotaraste.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun. Am umblat de nebuna prin oras sa-i fac gauri in urechi Alexiei si nu mi-a facut nimeni. Asistenta doctorului de familie nu face iar la Stanca mi-au spus cu jumatate de gura sa revin mai tarziu pentru ca ele fac pe ascuns..cred ca era Fulga pe acolo si le era frica. Unde sa ma mai duc?!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

voi ce nr folositi la scutece?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

voi ce nr folositi la scutece?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Eu folosesc 1 si 2.Doi il dau pe deasupra.Asa mi-a zis pediatrul,ca s-ar putea sa aiba displazie,ca nu are numarul de cute egal la picioruse in spate.Doar la 3 luni vom putea face radiografie sa vedem daca e displazie,pana atunci a zis sa purtam 2 scutece.Daca va fii nevoie atunci va purta un aparat.Sper sa se corecteze pana la 3 luni.Cica 3 copii din 10 au.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Noi purtam nr 3 la scutecele huggies si 3-4 la pampers.dar in ultimul timp am cumparat numai huggies si aceatea sunt pana la 9 kg (nr 3)

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi suntem la nr 4 pampers.
fetelor, si pe mine ma doare rau gatul, sper sa n-o ia, cica eu am luat-o de la ea, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo
Am fost la Iulius cu mutunacii mei(bebe+tati de bebe), ne-am intilnit cu mosu pt toti, am scapat cu cadourile. Ce bineeee
Ramonela, de ce nu o duci pe fetita pina e micuta la ecografie? E bun dr Dudea ca ecrografist. Si sa o vada si un ortoped, ca un pediatru simplu nu prea stie de astea de sold. Eu am umblat mult cu bebe cu soldul... de aia iti spun. Radiografia mie mi-au spus ca de la 4 luni in sus se face. Acuma, fiecare dr le stie diferit.
Mami de Alexia, de ce nu te duci la Gine 1, ca acolo e mai libera intrarea... Dupa masa sau in weekend, asa cind nu sunt dr pe acolo si sigur gasesti pe cineva sa iti faca gauri. Nu puteti sta fara cercei de Craciun
VA pup ca suna bebele

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Multumesc, Ioana, o sa incerc.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput