Gravidutze si mamici de CLUJ-41
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Gabriela, un medic urolog foarte bun e Dr. Coman. Lucreaza la spital la Clujana si la Art Estet pe Republicii, nr. 82. La Art Estet are urmatorul nr. de telefon: 595336

33+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
redai spune:
velenamaria eu i-am facut pentaxim si la 2 luni si la 4 luni. nu a avut la primul nici un efect secundar, nici macar su plangea ca il doare. In schimb la 4 luni a facut un pic de febra ( 37,3). i-am dat 1 ml de nurofen si am scapat. Eu am fost foarte mutumita.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
MIHA78 spune:
Si noi tot vaccin Pentaxim am facut la 2, 4, 6 luni si un an, n-a avut nici o reactie adversa, am inteles ca ar fi un vaccin bun.
La ortopedie dr. ne-a spus ca nu ar tb. fortati copiii in nici un fel. Adica sa stea in fund doar cand pot ei, sa se ridice in picioare la fel si rotobilul nu ar tb. folosit. Noi l-am folosit putin si in jurul varstei de un an ptr. ca eu m-am speriat ca al meu copil nu prea era dornic sa umble singurel si am incercat astfel sa-l stimulez putin.
IOANA78
Gabriela77 spune:
VelenMaria, Sara mea nu doarme decat pe spate, as vrea sa doarma pe burtica, dar nici gand, de la 2 luni nu mai vrea nici pe parti, doarme pe spate si isi intoarce capul cand pe o parte, cand pe alta. Pe burtica o pun ziua, dar nu se stie relaxa, sta doar cu capul sus. Mie mi-a zis pediatra ca e bine sa doarma pe burtica, si nu se sufoca, au ei insticte bune, dar te inteleg ca ti-e teama, si mie mi-ar fi. Multumesc de info cu medicul.
Multumesc, Alex! Te inteleg, nici eu nu support sa o vad ca plange. Slava Domnului ca avem copilasi sanatosi! Si frumosi. Si destepti.hihihi
Bexule, i-am facut deja programarea acolo, e incapatanat rau, el nu se lasa pana nu ajunge direct in perfuzii, nu vreau sa se intample de Sarbatori. A avut o criza urata acum 2 ani. Sara a primit rochita, sa stii, dar iti dai seama ca nu prea am unde sa o imbrac cu ea.
Puisorul, multumesc mult! Cu arsurile, te inteleg, nasol a mai fost…
Noi am facut la 2 luni, Hexavaccin excelent, nici o reactie nimik, iar acum la 4 luni facem Pentaxim, la 6 luni iar Hexavaccin.
AAA, inca ceva, Sara incepe sa faca cheliuta in spate...hihihi....asta pt ca doarme numai pe spate. Ce n-as da sa doarma si ea pe burta...
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
redai spune:
Gabi, David are chelie mare la spate.Sper sa ii cresca la loc in timp, sa nu ramanem cu chelie.Noi am dormit o perioada de vreo 2 luni pe burtica, se odihnea foarte bine, dar acum nu mai vrea. Adoarme numai pe partea dreapta si dupa naceea se intoarce pe spate. la inceput mi-a fost si mie frica sa nu se sufoce, dar isi intorcea singurel capul de la inceput si dupa aceea nu mai aveam asha mari emotii.
Poze David Vlad
Victo spune:
diana, gaby, imi spuneti si mie cum sa fac un video?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
mersi fetelor legat de premergator!
piti a adormit dupa ce a facut o ora niste crize,nu situ de ce. poate de la raceala?
pupici
redai spune:
meli eu am ajuns la concluzi ca si bebei au zile mai bune si mai proaste. Am avut acea perioada in care 4 zile nu am stiut ce sa ii fac.Plangea intr-una. Acum s-a mai linistit.daca ei nu pot vorbi trebuie sa se manifeste si ei intr-un fel.oate o doare ceva. mie dr mi-a zis ca poate avea o perioada de colici, si ca sunt copii care au colici pana pe la 7 luni,asha ca nu stim ce sa facem cu ei. Sa fim langa ei, sa ii tinem in brate si sa speram ca o sa treaca perioada aceasta.
Poze David Vlad
antoni spune:
Lore-ai dreptate,dar eu sunt si asa panicata de firea mea, mai ales acum cu raceala asta.ma tot gandesc ca poate de la raceala, nu se simte prea bine.ma gandeam sa ma duc iarasi la medic,dar ce poate sa zica sau sa faca ceva nou? ca doar ieir i-a dat ceva sirop.sper sa fie ok
mersi
Meli+
Timea-Larisa