Salutari si de la noi!Am haladuit pe drumuri de dimineata,ne-am intalnit cu o papusica pe nume TIADRIS, scumpica foc, iar acum suntem frante de oboseala. Asteptam sa vina tati sa iesim in Iulius pentru ultimele cumparaturi inainte de plecare.
Diana(cred), nu te panica, nu e bine nici pentru tine si nici pentru bebe. Daca e diaree iti vei da seama cand face data viitoare si atunci o vei putea trata(cred ca smecta se poate da, nu stiu sigur, oricum, intreaba doctorul)
MAMI & bebe ALEXIA
salutare
ADRIANA (MAMI ALEXIA)pe unde esti ?se pare ca n ai ajuns acasuca
tu fetelor azi am intalnit o pe fetitza Adrianei ,pe ALEXIA ,Doamne da e atata de scumpa si zambareatza de ti vine so papi ,e o dulcica de fetitza
ma bucur ca ne am cunoscut Adriana ,data viitoare iesim la un suc ,ca la cumparaturi nu prea avem timp de povesti 
LORE ii spune DELICIUL CARTOFILOR ....eu am gresit cand am zis Cartofiorul ...vai ce as papa si eu niste papanasi
RAMO am uitat sa te felicit ieri ,scuza ma te rog ,multzi ani inainte si tot ce va doritzi ,noi facem 10 ani la anu 
cand ne mai intalnim la o portzie de papanasi ????/
imi plac tare mult cei de la DELICIUL CARTOFILOR pt ca s naturali ,nu baga nimic in ei sa i umfle
CO pe unde esti ?
MELI ma bucur ca tatal tau si a gasit un loc mai bun la spital ,Doamne ajuta sa fie bine
DELIA serios ,da tu ne ai parasit ?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ADRIANA ,se pare ca ai ajuns
spor la cumparaturi
eu va sfatuiesc daca puteti sa mergetiz maine dimineatza ...dupa masa e full ...dar poate lucreaza sotzul tau si atunci e mai greu
pupici si mai vb
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA