Gravidutze si mamici de CLUJ-41
Raspunsuri - Pagina 25
antoni spune:
servus fetelor!
l-am dus pe tati inapoi la psihiatrie, dar la sectie deschisa din fericire. acolo sunt conditii mult mai bune.
eu ma lupt cu raceala, am trecut pe antibiotice ca piti sa n-o ia de la mine.
Ramonella-de ce vrei sa te ablactezi? dupa ce trece raceala ta, da-i mai departe laptic, sau nu? eu asa as vrea sa pot da, dar...
noi pe la casuca, ieri atata am puput-o pe mata...o luam in brate , ma invarteam cu ea in camera si-i suflam in gatut, iar ea chicotea....e o dulce. vorba lui Lore, nu pot sa-mi inchipui viata fara ea. si......visez si la un baietel
Meli +
Timea-Larisa
antoni spune:
fetelor, mersi mult, sunteti tare dragute, atata m-ati laudat ca ma simt mai sigura pe mine, hihi.
Meli+
Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Meli as vrea sa ii pot da.dar nu mai am,si nici nu mai ia sfarcul in gura,am tot incercat,dar incepe sa urle de mama focului.Am tot incercat 2 saptamani.Dar degeaba.Si m-am muls si nu am strans decat 10-20 ml pe zi,ceea ce e foarte putin,ca sa aiba ceva efect trebuie sa fie 40% din totalul meselor...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
redai spune:
Salut fetelor.
Meli scumpa daca vrei baietel , las ca ii cuplam pe astia 2 ai nostri si ai si un baiat si eu o fata.
Ce zici?
Noi azi mergem sa facem cumparaturile pentru cei dragi de craciun. Avem o lista foarte mare. Si dupa aceea mi-am convins sotiorul sa papam la cartofiorul ![]()
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
antoni spune:
Lore-nu-i o idee rea, hihi. mi-e tare simpatic piciul tau. cand l-am vazut in mall si mi-a zambit, am simtit ca vreau si un flacau, hihi. neaparat sa incerci si papanasii. sa vezi daca tot asa-s de buni, hihi.
nu deschide nimeni capitol nou? Cristina , ai uitat de noi?
Ramonella-eu am primit dostinex. iei 3 pastile si ti-a trecut. nu stiu daca se da fara reteta, daca ai nevoie si nu te descurci, vorbesc cu bunica, ea are o prietena la farmacie, si mie mi-a dat fara reteta ca nu aveam atunci stare sa ma duc dupa reteta. eu am avut prin casa dar le-am aruncat, nu m-am gandit ca va avea nevoie cineva. daca nu te descurci, imi spui.
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
meli - de unde ai floricica? parca te-a mai intrebat cineva...
ioi tu fetelor vine frigul... cum ii mai scoatem pe bebiti afara... cica sub -5 grade nu e bine sa ii scoti!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
RAMONELLA spune:
Meli mersi de raspuns.Dostinex luam cand aveam prolactina marita.Ma gandeam eu ca de ala se ia.Oricum maine ma duc la control.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
dpop spune:
ramonella,mulsul cu pompa nu e tot timpul eficient.
uite aici metoda de muls manual, cica e cea mai eficienta:
http://www.lactationinstitute.org/MANUALEX.html
tu fetelor, fata mea face caca numai lichid, nimic solid de ieri. mai demult era lichid tare, dar parca cativa zgruntzuri tot erau...
si un pic e ragusita
is terminata psihic,daca e bolnava nu stiu ce fac!!!
mami de irina
antoni spune:
Ramonella-mai este si bromocriptina, dar din aia trebuie sa iei mai multe.lasa, multi copii cresc cu lapte praf si e ok. si a ta oricum a papat mult laptic de la tine.
Oana-stiu, a mai intrebat Lore dar am uitat sa scriu, scuze. e de la o donatie.daca faci clik pe floare iti scrie.
dpop-nu te panica, oricum va trece odata peste prima raceala. si crede-ma, are dreptate Monica cand radea de mine ca eram panicata si zicea ca copii trec usor peste. are dreptate, trec mai usor decat adulti. daca va fi racit, iti scriem ce poti face si va trece.
legat de scaun, cat e de moale? si piti face cateodata mai moale. doar sa nu miroase fetid si sa fie apos sau spumos ca asta nu-i ok.
Meli+
Timea-Larisa
dpop spune:
meli, in scutec nu raman decat 2-3 urme mai solide, ca semintele de susan. in rest, tot e absorbit in scutec, iti dai seama ce lichid e. am sunat neonatologul a zis sa-i dau apa de pe orez. sa vedem cum va evolua.
dar toata is varza, nu-mi vine sa-i dau drumul din brate
mami de irina