Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, eu sterilizez sticlute, biberoane deodata dupa fiecare folosire, cu apa de la robinet. NU trebuie sterilizate pe moment, eu le tin pe o fasa sterila, acoperite tot asa cu fasa sterila.
Ce frumoasa va fi Maria in rochita gogosar!

Ramo, sa stii ca la muls, nici eu nu ma laud, max 80 ml din ambii sani, si asta cand sanii sint plini, dar sa stii ca nu se compara pompa cu puiul. Eu vad cand suge Sara cum se desfunda canalele si curge ca lumea. Felicitari pt aniversare! La Multi Ani fericiti impreuna!

Noi dormit toti trei in dormitor, si Sara va mai ramane cu noi in camera, nu cred ca as fi linistita sa nu fie in aceeasi camera cu mine.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Asa e , Gabriela in legatura cu suptul la san..eu nu mai am lapte ca la inceputuri, din cauza tuturor problemelor de santate(e-coli, balonare,etc). Dar cum ea nu vrea biberon deloc nu avem ce face si suge cat poate. Si ma panichez cateodata ca eu simt sanii goi de lapte, insa cand incepe sa suga, ea mananca, o aud cum inghite. Asa ca probabil desfunda canalele si e ok, sau cel putin sper.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare clujului,

Oana-eu nu am folosit ovulele-din aceleasi motive, sunt contraindicate in alaptare asa ca am zis pas...si e OK. Sunt ptr a preveni candida si alte micoze dupa atata pauza.

Ramona, Mihai doarme singur in camera de la inceput si e OK, avem interfon si -i aud toate chitaielile....ca acum, asa ca pauza,

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu tot asa am zis ca pana pe la 3 luni mai dormim cu el, apoi gata, e baiat mare.
al meu o sg data a vomitat si at eu nu am fost cu el, ca a fost soacra..i-a dat picaturile de fier si a vomitat. nu stiu cum si de ce.ma rog...s-o streseze pe biata femeie..acu nu mai vrea sa-l las sa=-i dea ea medicamente.

mie mi-a dat colposeptine, 10 zile. eu le folosesc.

da, si noi avem liber la activitati conjugale..insa..mi-i groaza..iar cu medicamentele astea...nici nu stiu...mai am 8 zile.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pt sterilizat eu fol solutie de la chicco.deci bibe sta acolo tot timpul, numa il clatesc inainte de folosire bine bine si gata.iar seara inainte de culcare schimb apa.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Victo voi cand o sa va mutati?

noi inca dormim cu bb in camera.Nu ma lsasa sufletul sa il las acolo singurel

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu cu sterilizatu' fac asa: le pun toate in ala de la avent, electricul, cu apa de la robinet.
cand imi aduc aminte le scot si le asamblez. asa asamblate nu intra aerul in ele, deci raman sterile. cand imi trebe, le deschid si bag in ele formula.
laptele il prepar cu apa de robinet fiarta si racita.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

victo, de ce ii dai fier|? asa se da si nu mi-a zis mie nimeni?

am facut azi curatenie , mami si tati, copilu a fost ff cuminte, dar acum il tin in brate, ca na, merita!

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ramonella - la multi ani in primul rand! sa aveti multi ani fericiti impreuna!
cu prestatu'??? hmmm! si eu nu ma pot lauda ca a fost super, insa sper ca ne vom reveni (cu timpul...)!!!

gabriela - de unde ai luat fase sterile asa de mari ca sa poti acoperi bibe?

si noi (adica mai bine zis eu) dormim cu Maria in aceeasi camera.. pana cand? nu stiu... am fost eu gura mare inainte si am zis ca o sa fac si o sa dreg iar acum incet, incet imi incalc o grama de reguli!

ioi tu fetelor sunt SOCATA de faza cu bona aia! ptiuuuu! pai nu mai am curaj acum sa o las pe bebelina cu cineva si sa ma intorc la munca!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

sa nu uit! (daca cumva ma intreaba cineva ceva si imi scapa va rog sa nu va suparati si sa ma intrebati inca o data!) gabriela chiar la farmacia Grigorescu se gaseste Galactogil!

Farmacia Grigorescu
Adresa: Alexandru Vlahuta,50
Tel: 0264.420915

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput