Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hihi, victo, is cam bleaga.
da, 5 ore legate ziceam la mine. oricum, nu e tot timpul asa bine, da' ma laud si eu cand pot
saraca de tine, da' cum asa? plange in somn, puiucu?ca nu se poate sa nu doarma deloc noaptea.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu plange, scanceste asa..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

am gasit galactogil la farmacia grigorescu! aviz amatoarelor!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata fetelor.

Alex tare faza cu sotul pe jos. Azi fac poza si o pun

Meli esti de admirat cu puterea care o ai.Mie mi-e fost mai agitat 4 zile piticul si eram terminata....

Fetelor numai eu ma pot lauda ca imi doarme toata noaptea piticul? Asa e de pe la 3 luni.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

si sotul nu mai doarme cu noi in ultima vreme ca nu mai face fata la atatea treziri! se tot trezeste si daca scanceste o data ca nu cumva sa ii planga odorul!

ce frumos ca vin sarbatorile! i-am cumparat ieri la bebita o rochita gen gogosar, rosie, superba... abia astept sa vina craciunul sa o punem sub bradut si sa ii facem pozici!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb pe fetele care dati lapte praf! cum procedati cu sterilizatul, ce fel de apa folositi, cum verificati temperatura laptelui, etc....

sitclutele si tetinele le sterilizati deodata? se sterilizeaza pe moment sau e ok si mai inainte???

chiar ca va invidiez fetelor la care va dorm piticii atata!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nu mumai tu, Lore! Si eu ma laud cu fetita cumintica care doarme toata noaptea de la 6 saptamani. DE la ora 21.00 la ora 7 dimineata.

Alex, ma bucur ca s-a linistit Tiadris.

Victo, Diana, lasa ca se linistesc si puii vostri.

Oana, multumim de info cu Galactogil. Care farmacie, mai exact? Vezi ca s-a mai linistit Maria?

Ramo, si eu zic sa mai insisti cu sanul la Bea, e pacat sa nu mai pape lapte de la tine. Mameloanele artificiale nici Sara nu le-a vrut, le folosea drept suzeta. Sa nu-i dai suculet de citrice, portocala, ala e foarte acid pt stomacelul ei. Mai consulta si alti doctori, mi se pare ca se ca grabeste pediatra ta. Oricum, bine ca ai putut-o alapta pe Bea pana acum, daca se poate si mai mult si mai bine. Si eu ziceam ca vreau minim 3 luni, iaca sint la 4 luni si inca am lapte si Sara e alimentata mixt.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana eu le sterilizez o data pe zi ( cand nu mai am curate) cu apa de la robinet si temperatura laptelui o verific pe incheietura mainii.

Meli de unde ai floricica?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

In legatura cu dormitul.Eu dorm in camera cu ea.Dar asta numai pana pe la 3 luni am zis c-o fac.Ca mi-a fost frica sa nu cumva sa vomeze si sa nu fiu langa ea.Dar nu vomeaza niciodata in somn.Vomeaza cateodata putin cand ragaie,sau cand ii dau Bonisan dupa mancare.De aceea ii dau intotdeauna inainte de mancare.Si am observat ca daca dorm cu ea in camera nu prea ma odihnesc.Ca de multe ori numai sta treaza si tot maraie,si eu n-am ce sa-i fac.Si eu ma trezesc la fiecare sunet al ei.Oricum dormitorul e usan usa si o aud cand plange.Greu e sa dorm cu tati in camera,ca sforaie tare...Apropo nu stiti ceva pt sforait????In afara de dat coate,fluierat,si schimbat pozitia de dormit...ca astea nu functioneaza...
Tontolina mea se trezeste de 2 ori pe noapte.Pe la 2,3 si pe la 6,7.Cateodata ultima masa e pe la 10,11,alta data pe la 8.De exemplu aseara a dormit de la 8 la 2.Eu sper din suflet sa vina noaptea aia cand voi dormi 8 ore.Nu ca ar fi rau acuma.Ca poate fi si mai rau.

In legatura cu alaptatul,o sa mai incerc,acuma nu pot ca am luat medicamente de raceala,ca mai bine ma tratez eu decat sa-i dau ei raceala.Am citit ca trebuie sa pape lapte de mama 40% din totalul laptelui,ca sa conteze pt copil.Deci la mine si daca ar papa,20 ml pe zi nu face mare lucru.Desi daca ar suge,poate s-ar stimula si ar produce mai mult lapte.

Cu diversificarea o sa astept pana la 3 luni,ca e prea repede acum.Mai ales ca ea e micuta inca.

Astazi sarbatorim,ca implinim 10 ani de cand suntem impreuna,eu si sotul.
Mai fetelor,eu asa probleme imi fac,ca se fac maine 6 saptamani,in sfarsit avem si noi liber la prestat,si am citit ce probleme ati avut...mi-e cam frica...ca nu va mai fi ca inainte...focosul meu nu mai are rabdare...
Vineri ma duc la control.

Ma duc ca plange!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Lore, am scris si eu mai devreme ca Alexia doarme de la 22 seara pana la 9 dimineata! Adica 11 ore!!!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput