Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata si de la noi..

nu pot spune buna, ca io-s chioara de somn...ce ziceai gaby, greu cu 4 ore de somn? hehe..eu cd prind mai multe o sa va spun si voua, deocamdata asta-i regula.. ca dimineata raman eu cu el, sa doarma si sotul cat de cat linistit o ora -doua..si ioc somn..cu maraielile lu' puiu' meu:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Ce mai fac mamicile?

22 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hihi, alex, cred ca m-ai botezat delia (in loc de diana)

meli, ce rau imi pare. euin locul tau cred ca eram la spitalul de nebuni cu depresie majora.doamne ajuta sa te repari cat mai repede!

noi am dormit 5 ore aseara!!!si nici nu a mancatfix inainte de somn,ci mai devreme.

dar dup-aia...[cry] sa vedeti ce am patit. i-am dat debridatul, dupa tzatza, pe la 5 dimineata, cu seringa. amandoua somnoroase, si cymva fata nu inghitise bine ultima tura si eu am scapat mai mult, si mi s-a inecaaaat de numa! vai ce sperietura am tras!!! a tusit rau, plus ca abia respira cateva minute, tot felul de zgomote a facut pana sa-si revina. UF ce mama toanta is!

victo, sotul meu se trezeste la bb numai daca aude zgomote ciudate, vine si se uita daca totul e in regula si se culca la loc.

mami de irina

Mergi la inceput

diana..deci la voi cine doarme cu copila?

si al meu copil mai nou flamanzeste asa de tare..si mananca repede repede..ca lupu din poveste ii zic eu..si bineinteles ca s etot ineaca..dar il ridic in sus tuseste un pic si o ia de la capat..;)

diana, e mult sau putin astea 5 ore la tine? ca pt mine e semi lux...he he..nu uit noaptea aia cd am dormit 8 ore...wow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DIANA draga scuza ma
si mie mi s a intamplat sa mi se inece puiutzu cu laptic de la san ...asa m am speriat ufffffffff

VICTO ce bine ca mai doarme si sotzul tau cu piticutzu ,noi dormim toti trei in dormitor ,inainte sa se nasca micutza am zis ca vom dormi in alta camera ,eu si ea ,ca sa nu l trezim noaptea pe tati mai ales ca lucreaza f mult ...are si el nevoie de odihna ,dar nici vorba sa ne lase ,a zis ca el nu doarme fara noi ,imi amintesc ca a fost racit si o noapte a trebuit sa ne separam ....si ce crezi ca facut ?eu am pus o pe fata cu mine in pat ...am adormit si cand m am trezit so alaptez dragul meu sotz era pe jos acoperit cu o paturica

MAMI ALEXIA ,MELI cum va simntitzi ?

MAMICILOR pe unde sunteti ?

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NATALIA draga pai tu puiutz tu trebuie sa te odihnesti
dar nu te cert stiu ce esti pe ultima suta de metri si nu mai ai rabdareeeeeeeee ,Doamne ca nebunica eram si eu
oricum ai grija de tine

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am scris ceva..si mi s-a sters tot
Alex, multumesc de intrebare, sunt putin mai bine,dar nu ma bucur inca - tin un fel de regim,cu iarturi, biscuiti si multe pastile.
Si copilul meu parca stie ca trebuie sa ma odihnesc si de 3 nopti incoace doarme de la 22 pana dimineata la 9. Sper sa ajungeti si voi la recordul asta
Aaaa, si dimineata m-am tuns..foarte scurt..dar era nevoie.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

victo, eu cu fata dormim in alta camera, cum zicea alex ca voia si ea.
5 ore e lux, nu semi-lux dup-aia turaa doua au fost 2 ore, dar si asa e bine

mami de irina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dpop

victo, eu cu fata dormim in alta camera, cum zicea alex ca voia si ea.
5 ore e lux, nu semi-lux dup-aia turaa doua au fost 2 ore, dar si asa e bine

mami de irina

mey..iar nu ne intelegem...deci e super lux..5 ore legate sa_inteleg..plus inca 2..= 7!!! p[ai ce mai vrei?

eu tot ma plang aici ca dorm 4 ore toata noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Victo, incearca sa pui seara,cand se culca piticul, intr-o olisoara cu apa firbinte o pastiluta de Karvol. Emana niste aburi care linstesc copilul, poate da rezultate.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput