Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Mi-ati facut pofta cu atatea mancaruri, eu care am mancat astazi doar 2 Activia ca sa nu ma balonez. Si daca ma apuc acum de mancat ma umflu...
Va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

mami_alexia, ai incercat sa mananci mar ras cu biscuiti? eu am avut o colita f puternica o bunaarte din sarcina si tot la regim am fost, dar mar cu biscuiti era ca un medicament, cateva zile numai dinala am mancat

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara de la noi !

am facut baita,am papat,si sper sa adormim in scurt timp.sunt un pic panicata ca am patat un pic chilotul cu sange.oare e normal? adica normal nu poate fi.sunt pe anticonceptionale si estrogeni,deci nu as avea ce sa sangerez.vai tu fetelor,nu mai pooooot.m-am saturat.ma duc sa ma bag in pat si sa-mi plang de mila.nu se mai termina odata?

va doresc o noapte usoara!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna fetelor,
am vazut ca discutati despre diversificare. Ramonella e intr-adevar exagerat ce a spus dr.mai ales ptr. ca alaptezi si fetitei ii merge f. bine asa. Sa va spun de ce-mi spun parerea. Eu am avut cu Tudor mari pb. cauzate de alergii, care au dus in final la crize asmatice. Vb cu diversi dr, profesori pediatri,ptr. ca disperati fiind am cerut mai multe pareri, mi-au explicat ca inceperea diversificarii prea devreme poate duce la sensibilizarea copilului ptr. anumite alimente si aparitia unor alergii alimentare. Apoi toti mi-au spus sa nu incep cu suc de portocale ci cu cel de morcovi care este cel mai bine tolerat de bebelasi, cel de portocale fiind destul de agresiv ptr. stomacelul lor. Pb. noastre n-au aparit din cauza alimentelor ci sunt alergii la factori din mediu mult mai greu de controlat.

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga linisteste te ca totul e ok ...nu ti mai face griji ,sun o maine pe OANCEA sa i spui ,poate ca e normal

DELIA ai dreptate asa am facut si eu ..n am inteles bine ...dar dupa ce am citit a doua oara m am dezmeticit ,mersi mult mult

LORE nu uita cand ai timp sa pui poze cu tigaia aia magica

TZIN SA va anuntz ca fetitza mea a fost super linistita in seara asta ,imi doarme ca un ingerash draga de ea

IOANA draga scuza ma ...am gresit numele ..si doar nasa mea e sefa

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ALEX29

MELI draga linisteste te ca totul e ok ...nu ti mai face griji ,sun o maine pe OANCEA sa i spui ,poate ca e normal
hai ca mai organizam o intalnire dupa anul nou

DELIA ai dreptate asa am facut si eu ..n am inteles bine ...dar dupa ce am citit a doua oara m am dezmeticit ,mersi mult mult

LORE nu uita cand ai timp sa pui poze cu tigaia aia magica

TZIN SA va anuntz ca fetitza mea a fost super linistita in seara asta ,imi doarme ca un ingerash draga de ea

IOANA draga scuza ma ...am gresit numele ..si doar nasa fetei e sefa

VA PUP FETELOR SI O NOAPTE SUPERRRRRRR

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATZA

Pai ma fetelor ce inseamna asta ?
eu m am culcat ultima si m am trezit prima

Am vrut doar sa va zic ca aseara puiu meu a fost super ,a dormit foarte bine si azi noapte deci totul e ok

Fetelor ,cele care stati in Manastur ,de unde va cumparati bradutzii ?
noi vrem sa cumparam maine
azi facem cumparaturile ....de fapt eu si o sa vina soacra mea sa ma ajute ca puiu meu ala mare e f ocupat si nu poate veni sa ma ajute

Pt cele care alaptati va recomand calduros sa faceti prajitura cu branza dulce si stafide e DEMENTZIALA

VA PUP ma duc sa mai dorm si eu un picutz cu sufletzelu meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata si de la noi!

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!

noi parca un picut mai bine! acum o sa vedem cum progresam pe parcurs!

am fost ieri la control si totul este ok! sunt macar impacata din punctul atsa de vedere! mi-a dat niste ovule trei) pe care sa le iau insa pe prospect scrie ca nu s-au facut studii pe femeile care alapteaza ci numai la gravide... eu nu le iau... voi le-ati luat?

meli - saracuta de tine... sper sa fie totul bine!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Eu am fost huhurez sef azi noapte, mi-am impodobit bradul, casa, facut coronita pentru usa de intrare, facut bagaaj de spital, manichiura, pedichiura pe la 2 noaptea ca aveam un feeling ca ma apuca nascarea....nu m-a apucat dupa cum vedeti...

Ramonella - eu am fost cu Ana pe la 2 luni si ceva la IzoX la eco de sold la o tipa supersimpatica care m-a mai chemat pe la 6 luni la inca o eco de siguranta; deci cred ca e ok sa o duci pe piti la un control.

Despre diversificare - eu sunt total IMPOTRIVA diversificarii inainte de 4,5 luni la copiii alimentati mixt sau cu lapte praf si inainte de 6 luni la cei alaptati; tot pentru ca am avut ocazia sa discut mult cu gastroenterologi pediatri; eu avand probleme cu Ana cu alergiile alimentare (Lore - asa-mi facea si Ana - alergie la proteinele din lapte si lactoza si diverse alte alimente - portocale, banane, etc; acum s-a ameliorat; deci fii optimista).

Ramonell - vezi ca apar periodic niste crize din astea cu refuzul sanului si insatisfactie deoarece isi schimba necesarul de lapte si nu curge din san cum ar vrea ei - la 1,5 luni, la ,6,9,12 ...si eu ma speriasem in perioadele astea, dar m-a consiliat medicul si am reusit sa trecem cu bine peste incidente si Bafta, mai incearca!

Natalia Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput