Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da fetelor,asa zic si eu,ca e prea devreme sa incep diversificarea.Mai ales ca are colici si sa-i dau suc de portocale,nu stiu daca i-ar face foarte bine.Parerile sunt impartite,unii zic sa incep mai repede,altii mai tarziu.Cred ca voi incepe undeva la 3 luni sa fiu la mijloc.El spunea doar pe la 3 luni sa incep cu supica,o masa in loc de lapte,apoi la 4 luni legume si asa mai departe.Dar pana atunci sa-i dau suculet.Mie mi se pare prea repede totusi.
Am incercat si cu mameloane de silicon,s-o prostesc ca e bibi,dar degeaba,ca daca nu curge laptele,le-a scuipat si s-a apucat de URLAT!!!!Doar nu e proasta tontonica mea.
Bine macar ca papa lapte praf si ia in greutate cat trebuie.Are niste obrajori...mancaiar mama.
Galactogil nu se mai fabrica,asa stiu eu.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Vai tu fetelor ca toata tremur ati vazut o pe nenorocita aia de bona de la PRO TV ce palme i a dat micutzului ...tampita naibii
sincer nu cred ca o sa am incredere sa mi las copilul cu bona numai daca pun sistem de supraveghere ...dar tot mai bine la cresha

DELIA draga te rog mult spune mi cum ii dai DEBRIDAT fetitzei ?
cata cantitate de apa pui ?
mie mi se pare cam mult 15 ml ....

GABI nici nu stiu daca s crize de colici ...mi tare frica sa nu i dau asa aiurea medicamentele astea

LORE please cand ai timp fa mi o poza cu tigaia ta minune si eu vreau

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da Alex am vazut si eu ieri la pro tv.Doamne fereste!!!!Proasta naibii!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA e la etajul 1 "DELICIUL CARTOFILOR"
ITI RECOMAND si papanasii sunt super

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Am uitat sa va spun. Am umblat de nebuna prin oras sa-i fac gauri in urechi Alexiei si nu mi-a facut nimeni. Asistenta doctorului de familie nu face iar la Stanca mi-au spus cu jumatate de gura sa revin mai tarziu pentru ca ele fac pe ascuns..cred ca era Fulga pe acolo si le era frica. Unde sa ma mai duc?!

MAMI & bebe ALEXIA

ha ha ha...asa e de speriat Fulga, mai?
eu vineri am stat la bancuri cu ea..;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-imi spui te rog si mie unde gasesc "cratita" din aia, hihi?

papanasii chiar sunt super buni.hm,ar trebui sa mai organizam o intalnire,hihi

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si noi avem gratr din acela, e mare rotund, din email. din metro l-am luat acu vreun an

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, no ca aia i-am vazut! DAr am cautat Cartofiorul, ca in mall in Timisoara mi se pare ca asa ii zice! Ma voi mai duce... si atunci ... sa vezi

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, nu stiu cum ai tu debridat, eu am primit o sticla mare cu un praf pe care am umplut-o cu apa pana la linie si am amestecat pana s-a topit praful. din aia iau cu siringa 2.5 ml (scrie si in prospect, 2.5 ml de 3 ori pe zi. dr meu a zis 1 ml/ kgcorp/zi. deci daca fata ta are 8 kile, 8 ml/zi in total)si ii dau cu siringa.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Am ajuns si eu acasa si mi-a placut tare cand sotul meu s-a ridicat de la calculator si mi-a deschis pagina pe forum sa pot sa citesc. Nu-i asa ca am un sot minunat?

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput