Gravidutze si mamici de CLUJ-41

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Intrebari
Alex m-ai zapacit, tot ziceai ca ai mincat la Cartofiorul, dar eu nu l-am gasit? Nu il Iulius ziceai? CAre e CArtofiorul. ca eu cu denumirea asta l-am cautat si nu l-am gasit
Lore mi-a venit azi o curiozitate: bebe al tau a avut alergie si la laptele tau ?
Ramonela, de obicei se recomanda diversificarea la 4 luni la cei care beau lapte praf, la 6 luni-cei alaptati. Eu am inceput sa ii dau suc de mere pe la 3 luni si 3 saptamini. Ziceam eu mai devreme ca fiecare dr are parerile lui. AL meu bebe s-a dezv ff bine si de la laptele praf... chiar prea bine. Nu prea sunt pareri multe favorabile grabitului diversificarii. este un subiect deschis aici pe forum, cauta "diversificarea"

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramonela-si parerea mea a fel e ca e prea devreme pt diversificare.iar pt lapte nu-ti fa griji, bine ca ai putut-o alapta si pana acum.si eu m-as mai duce cu Bea la un ortoped sa vezi ce zice.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ioana facea alergie si la laptele meu daca consumam produse de vaca. Indiferent ce: lapte, smantana, branza chiar si carne.

Meli nu prea cred ca pot ajunge. nu am unde sa il las pe pitic.

Diana am un gratar special. Foarte multa lume are. Are o gaura la mijloc si se pune apa, nu un gaura pe acolo intra flacara. Si micii si carnea parca sunt facute afara numai ca nu au gustul ala de fum. Eu folosesc acel gratar cam de 4-5 ori pe saptamana.Sotul nu mananca tocanite sau supe, asha ca fac friptura la cuptor sau folosesc acel gratar.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nu am prea apucat sa citesc, Sara m-a fentat cu somnul exact acum cand sint rrupta, asta e...

Mami Alexia, mersi de info, il trimit pe sot, sper sa aiba timp.
Diana, astea sint pozele: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Alex, e fain site-ul, dar din pacate nu se poate descarca montajul, poti sa iti copiezi intr-un document word adresa si o folosesti cand ai nevoie.Alex eu am auzit de medicamentul acela, nu l-am folosit, prefer produsele naturale. Sint asa severe crizele lui Tiadris? Si Sara are colici in cate-o zi. Ii dau Gripe Water.
Ramo, parerea mea e ca e MULT prea devreme sa te gandesti la diversificare. Eu m-am documentat mult asupra acestui subiect, si inceperea diversificarii mai devreme poate cauza probleme mari la stomacelul bebeilor. Cu atat mai mult cu cat Bea e perfect sanatoasa si ia frumos in greutate. Pt alimentatii la san, se incepe la 6 luni, pt cei hraniti artificial la 4 luni cel mai devreme pt cei alimentati mix, 4 luni jumate-5. Deci, s-a smecherit tontonica ta si nu mai vrea san? Din pacate, daca nu mai suge ea, corpul tau secreta tot mai putin lapte. Ai pus-o sa suga la fiecare masa?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Ramo daca alaptezi de ce vrei sa incepi diversificarea? nu face greseala asta si incearca sa schimbi pediatrul. Cel putin asta e parerea mea.E mult prea devreme.Eu, care aveam mari probleme cu greutatea lui David am inceput diversificarea putin inainte de 3 luni(cu cateva zile inainte) si supica am dat-o putin inainte de 4 luni.Repet, avea probleme cu greutatea din cauza laptelui praf, era sub.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

nu cred ca am suficient lapteeeeeeeeee! dr mi-a zis sa imi cumpar galactogil! si nu gasesc! nu faceti ca mine cele care alptati si aveti suficient laptic.... mancati de toate!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Oana incearca Nutrinatal. i acesta e foarte bun si este si mai ieftin.

Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, eu te simt asa...foarte stresata. sa stii ca e principala cauza de scadere a lactatiei. Linisteste-te, bea mult ceiuc si lichide, papa ce ti-e pofta, ca daca e sa aiba colici tot va face, si vei vedea ca va fi totul bine! Galactogil nici eu nu am gasit.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, galactogil am cautat eu de mi-au sarit capacele. cei de la bucuresti aduc numai dupa anul nou. intre timp ia nutrinatal capsule, sunt ok si alea.

ramonella tanti la care am fost eu si am intrebat de alaptare a zis ca daca refuza sanul finca ii place la biberon, sa incerc sa pun un mamelon de silicon pe san, si dupa un pic de vreme sa-l dau jos...
oricum si eu cred ca e prea repede pt diversificare.
pe de alta parte, parintii nostri ne-au dat lapte de vaca si altele muult mai devreme decat zis acum medicii si uite ca am crescut bine.

alex, daca vei sa-ti salvezi clipul, exporta-l pe youtube, si de pe youtube il poti downloada in format flv (cauti pe net cum poti downloada de pe youtube) dupa care ilpoti procesa si transforma cum vrei tu.
e mai complicat, dar e facubil.

mami de irina

Mergi la inceput

Meli intrebai de peste. In seara asta fac file de crap ( pe gratar) si la cuptor cu unt fac pastrav. Amandoi au foarte putine oase

Poze David Vlad

Mergi la inceput