Gravidutze si mamici de CLUJ-41
Raspunsuri - Pagina 11
ALEX29 spune:
Tu LORE draga n am priceput PUI PESTELE IN CUPTOR PE GRATAR ?
SAU CUM faci ?
MELI ce as papa si eu niste usturoiiiiiii ...dar mai astept un picutz si cred ca o sa gust macar asa de pofta ...desi se spune ca daca in perioada sarcinii s a consumat usturoi ,ceapa etc si nu a deranjat atunci si in perioada alaptarii e ok
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
redai spune:
nu Alex. Azi il fac pe plita (aragaz), cu gratarul rotund , pe abur.Cea la cuptor e alta reteta, ti-am dat acolo site-ul unde scrie "reteta"
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
antoni spune:
Alex-am o prietena care cica manca mult usturoi si cand bebe era in buritca si atunci era tare activa si si cand alapta si la bebe ii placea, fara sa aiba ceva.deci parerea mea e ca poti sa incerci,nu?
Lore-daca mai faci reclama multa la peste,vin in vizita sa vad daca a iesit bine,hihi.
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
oooo mersi mersi LORE
hai ca ti mai dau o idee pt papica
salata de cartofi fierti cu ton din conserva,lamaie ,maioneza si putzina ceapa rosie
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
dpop spune:
alex, fata mea ia debridat, 2,5 ml de 3x /zi
si nu mai stiu cine intreba, de dormitul pe burta. irina numai asa doarme, altfel in 5-10 minute incepe spectacolul
gabi, mai pui link la poze sau film, sau ce ai pus, ca eu nu am vazut, si nu mai am rabdare sa caut
also, mi-am cumparat de la medela chestia asta: http://www.medela.ch/ISBD/en/breastfeeding/products/nursing.php?navid=54 ca sa nu mai folosesc biberonul, sa vad daca m-oi descurca cu ea.
mami de irina
redai spune:
Meli hai linistita la peste.
Alex am uitat sa iti zic ca eu ii dau debridat pentru reflux gastric, lui david. ii dau 5 ml pe zi. Poate de asta am trecut si asha de usor peste colici.
Diana pentru ce e chestia aia de la medela ca nu imi pot da seama.
In legatura cu usturoiul in timpul alaptarii. Eu puneam o bucata de usturoi la o cutie mica bde smantana si asta era mujdeiul meu.Smantana avea gust de usturoi si nu dadea gust la lapte fiind asha putin.se mai poate face cu rosie taiata cubulete, la 3 rosii tot un catel pisat de usturoi.Sau facut maioneza.![]()
Poze David Vlad
dpop spune:
redai, este acolo si link la poza cum se foloseste. tubuletele alea le lipesti de san, si pe acolo curge laptele
oricum, vad ca de ieri fata mea nu mai vrea sa bage biberonul in gura, nu stiu ce e cu ea!
imi explici te rog ca la prosti cum faci gratarul ala pe aburi?
mami de irina
antoni spune:
Lore-ce peste faci?parca ziceai de file de crap? asa-i? nu are oase asa de multe,nu?joi seara se merge la cumparaturi pt casa de copii,iar vineri se duc cumparaturile.crezi ca ai putea veni? eu tare m-as duce,sa vad cum fac cu piti
redai spune:
Diana www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_peste/pastrav_cu_piper_verde_la_cuptor-700/" target="_blank">Aici e reteta de peste
Poze David Vlad