Mamici de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor...hmmm discutii serioase cit am lipsit..
Fetele sau sotii care-si fac probleme ca deranjeaza puii cindsa stea linistite. Lichidul amniotic tocmai rolul acesta il are de a atenua orice miscare orice lovitura (bine, nu e cazul). Ideea e ca bb n-are nici o treaba cu ce faceti voi acolo. Dar va avea totusi dupa ce va aparea, asa ca profitati de timpul asta, mai ales cele care nu au bb acasa. Si mai ales daca nu e placenta jos inserata sau alte contraindicatii, nu vad de ce aveti temerile astea.

Eu ma alatur celor care nu prea au chef...si implicit celor fugarite de soti. am noroc ca e reglat de asa natura ca adoarme repede dupa ce se pune in pat si de multe ori gasesc ceva de facut si ma bag in pat dupa el ...

Ieri am fost la petrecerea de Mos craciun la sot la sv...am sa pun pozici. Bineinteles ca David nu a spus decit 2 versuri, dar nici mami n-a fost mai breaza ca n-am mai stiut nici eu continuarea . Noroc ca Mosul a fost inteligent si a inteles situatia si n-a mai insistat cu poezia, Fiumiu a stat numai linga Mos sa-i dea jucariile, era cu okii in okii lui, aporape ca-l tragea de mineca...

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Leelloo..asa auzisem si eu,dar..o sa merg pe mana medicului.Si daca totusi vor la TT si Eco,mai fac una atunci...numai sa prind loc la Iosup..ce sa fac?La 14 sapt.e prea devreme ptr TT?
Fetelor ref la ..poate chef ar fi,da' nu prea e timp.De cele mai multe ori seara cad ca musca beata; iar atunci cand e si Mariuca acasa e jale..Fata mea adoarme dupa 23-23.30..cine mai are chef de nebuneli la ora 24,dupa o zi de munca,nervi,stres???Asa ca o lasam pe alta data
La precedenta sarcina am renuntat la ptr ca aveam dureri..colul s-a scurtat,apoi s-a si deschis..deci pauza totala!Iar dupa ce am nascut...am fost atat de obosita,preocupata,fricoasa(sa nu se rupa cusatura..auzi la mine)...Saracul sot nimic nu a comentat....acum nici atat.nici nu ma alearga,nici nu ma respinge...depinde de mine.
Pupici,o zi super!

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreap - parca imi amintesc ca pe hirtia de trimitere la TT scrie ca se face intre 14 si 21 de saptamini. Mult succes!
SilviaPop - pentru softul de calcul statistic al riscului se iau in considerare mai multe date - atit rezultatele biochimice (rezultatul analizelor de singe), dar si date dintr-o ecografie foarte recenta, virsta mamei, greutatea mamei, virsta gestationala ecografica, daca mama e fumatoare sau nu, risc in familie, etc - multe date care se coroboreaza...

Am sunat dr. si i-am spus ce s-a petrecut la laborator - acum o sa ma duc vineri sa-l repet si il anunt cind am rezultatul. Oricum rezultatele la biochimie mi-au iesit toate in limitele normalului pentru virsta gestationala, asa ca nu mai sunt atit de ingrijorata.

Gabriela 17+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo, ma bucur pentru rezultatele tale si pt ca te-ai mai destresat!

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata fetelor!

Azi n-am sa stau prea mult cu voi ca tb sa ma sustrag de la servici si sa merg sa mai fac niste cumparaturi.
Dimineata am fost la biserica, m-am spovedit si preotul a acceptat sa ma impartaseasca cu toate ca n-am tinut post cum trebuie.....de fapt cred ca am avut 1 zi de post 100%, in rest am evitat carnea, ca oricum nu-mi mai place. Dar mi-a fost teama sa renunt la branzeturi si ce mai are bebe nevoie.

Alexuta si parca Simonix ma mai intreba.....mie mi-a spus dr imediat ce am ramas insarcinata ca e interzis sexul pt ca aveam un chist dermoid (si probabil inca il mai am pt ca asa e natura lui, nu se resoarbe) pe unul dintre ovare. Asta e si motivul pentru care voi face cezariana.
Apoi, colac peste pupaza, placenta mea este inserata destul de jos, din cate am inteles eu nu foarte jos.......si se afla pe peretele posterior. Oricum nu e o placenta inserata ca la carte, asta e clar. Si cum nu erau suficiente toate astea, am si colul scurt. Deci la mine chiar se exclude sa .

Aelita, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Alina 19+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Alysh, felicitari pentru impartasit, ai facut un lucru bun pentru bb. Si eu tin post de luni, asa cum trebuie, nu are ce sa se intimple daca tin si eu 3-4 zile. Sper sa ajung si eu miine sau vineri la biserica.

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simona, felicitari tie pentru vointa si curaj!

Sa ne anunti cand pui pozicile.....

Alina 19+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetelor!

Sunteti super tari cu povestile voastre...mai uit si eu de demonii mei! Pe scurt si eu am pierdut libidou, il declar nul, insa la prima sarcina lucrurile au stat exact invers...de nu mai fcea fata bietul meu sotior! Acum am in schimb niste ise de-a dreptul scarboase in privinta asta...si cred ca si asta imi afecteaza viata sexuala...plus ca suntem in post - lucru pe care sotul nu-l intelege ca el nu a fost dus la biserica.

Cristian a facut varicela...azi merg cu el la infectionist si o sa-l intreb mai multe despre varicela congenitala.

Alysh imi pare rau ca ai probleme...draguta soacra ta cu "gogosarii". Nici mie n-mi place lenjeria asta...eu mi-am luat pentru spital chilotei cu burtiera de la Triumph si i-am si purtat...ca nu verificau la fiecare vizita...

Ylari si mie mi-a scazut hemoglobina de la 13 la 12 si mi-am luat Elevit...iau una zilnic si deja am alta culoare la treaba mare.

Denisa felicitati pentru baietel...Si eu tot 2 baieti o sa am la diferenta de 2 ani...Sa le dea D-zeu sanatate! Am o prietena care asteapta al treilea baiat!

leeloo dar amnio nu se face intre 16 si 18 saptamani? Mie inca nu mi-a zis nimeni sa fac si mi-e si teama...eu am adresa unui laborator de langa Budapesta unde se face, insa cred ca vrei sa faci in Bucuresti. Cred ca dupa trebuie repaus timp de 2 saptamani...e tare aiurea ca trebuie facuta de sarbatori! Plus ca e costisitoare si un pic riscanta. (in Bucuresti am inteles ca e intre 750 de ron si 1000 ron)

Simonacip multumesc!

aelita bine ai venit! sarcina usoara!

Tania bafta la eco! sa aflati ce e bebe!

Maine merg si eu la ginecolog pentru ca nici eu nu-l mai sim asa bine pe bebe...si vreau sa plec linistita de sarbatori...sa-l vad la eco un pic.
Fetele si eu vreau celule stem...Daca tot o sa nasc la stat si nu la particular sau la unguri ca sa ma simt si eu om in alea 6 zile...vreau sa imi recolteze macar celulele astea ca tare rau e sa ai pe cineva bolnav!

Va pup si va doresc o zi buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Leeloo, am pus pozicile, la Craciun 2007, eu mai putin apar, dar david e acolo, permanent linga Mos sorbindu-i vorbele si implorand dupa jucarii.
Mihaser...deci a facut Cristian varicela pana la urma...ofof!

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa burtici medii.

Haideti sa va pove aventura mea de aseara. Azi merg la medic...deci trebuia sa ma fac frumoasa. Dar, ca multe dintre voi, sufar ca ma uit in jos si nu o vad... fara ajutorul oglinzii. Asha ca, aranjeaza te Cleo de poti. SI ca sa fie totul sublim, s-a ars neonul in baie, si sa nu credeti ca aveam neon de schimb. Si uite asha, am facut baitsa si frezat in conditii f. romantice : la lumina lumanarilor. Nu pot sa ma plang altcuiva decat voua, cum e sa incerci sa barbiereshti ceva ce nu vezi. Si m-am si taiat.... in 2 locuri. Radeam cu tati: hai sa o coasem...ca si asha o fol. rar.

Sunt de coma, stiu....
Oare rade medicul de mine azi cand ajung la el?

21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput