Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici si viitoare mamici!
Cum va mai simtiti? Noi binisor, exceptand faptul ca azi-noapte ne-a trecut un junghi in burtica de credeam ca ma taie cineva, dar respirand incet incet, mi-a trecut. Oare o fi fost pentru ca m-am intins si m-am intors pe cealalta parte? De fapt am incercat, cand m-am trezit ca ma doare de mor. M-au trecut toate transpiratiile pana m-am linistit.
In fine, mi-a trecut. Am dormit ceva mai binisor in noaptea asta.
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Leeloo, am pus pozicile, la Craciun 2007, eu mai putin apar, dar david e acolo, permanent linga Mos sorbindu-i vorbele si implorand dupa jucarii.
Mihaser...deci a facut Cristian varicela pana la urma...ofof!
David (10 nov 2004) si
Simona21+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
SImona, sa iti traiasca David-ukele. E scumpel foc. Asha, lipit de mosh.
21+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
fecian spune:
quote:
Originally posted by cleo78
buna dimineatsa burtici medii.
Haideti sa va pove aventura mea de aseara. Azi merg la medic...deci trebuia sa ma fac frumoasa. Dar, ca multe dintre voi, sufar ca ma uit in jos si nu o vad... fara ajutorul oglinzii. Asha ca, aranjeaza te Cleo de poti. SI ca sa fie totul sublim, s-a ars neonul in baie, si sa nu credeti ca aveam neon de schimb. Si uite asha, am facut baitsa si frezat in conditii f. romantice : la lumina lumanarilor. Nu pot sa ma plang altcuiva decat voua, cum e sa incerci sa barbiereshti ceva ce nu vezi. Si m-am si taiat.... in 2 locuri. Radeam cu tati: hai sa o coasem...ca si asha o fol. rar.
Sunt de coma, stiu....
Oare rade medicul de mine azi cand ajung la el?21+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra

Esti de coma.
Bafta mare la medic azi

Alysh bravo
. Bine ai facut ca te-ai impartasit. E un lucru tare bunOnyxg1998 sa ai mare grija de tine...nu exagera cu eforturile

Felicia
17+ viitoare mami de ou cu surpriza
andreap spune:
Simona,super dulce David
.
Cleo...
...cum mai e 'domniosara'?
sa va povestesc ce am patit eu acum 3 ani si ceva,in seara de dinainte sa nasc.Ma bag in baie sa-mi fac toaleta..imaginati-va ca avea cam 125 cm circumferinta in burta
..si voiam sa o fac singura.Asa ca renunt la lama si bag crema..numai ca bag crema nu numai inghinal,ci peste tot
..in 5 secunde simteam ca 'domnisoara' mi-a luat foc,nu stiam cum sa ma spal mai repede.
Ma ustura cand ma atingeam,daca voiam sa fac pipi urlam de usturime...toata noaptea am stat pe WC cu spalaturi cu ceai de galbenele,plus crema de galbenele..dimineata ma duceam sa nasc pe acolo pe unde nici pipi nu iesea fara sa plang de usturime.m-am 'reparat' insa destul de bine cu galbenelele...doctorul s-a amuzat copios de patania mea..probabil aveam o 'domnisoara' rosie..umflata...ce mai conta?
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
onyxg1998 spune:
Cleo, m-am distrat copios…![]()
Mai, fetelor, ce bine imi pare ca impartasim ganduri si experiente, asa ne mai descretim fruntile putin…
Ieri inainte sa plec la servici din nou dupa-amiaza, m-am apucat sa fac curat in bucatarie, sa spal dulapul si toate cele, ca le-am dat cu un pic de clor. O fi din cauza asta? Dar nici asa sa nu fac nimic nu prea pot, desi i-am zis lui papi sa spele vasele si asa, si n-a fost nici o problema, dar parca ma simt eu nitel aiurea. Aseara i-am lasat scris pe o hartie cum sa faca spanac pentru Vlad ca-i place mult. Sunt curioasa ce o iesi!
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
simonacip spune:
fetele merci pt complimentele ref la Dav, era tare dulce intr-adevar cum implora din priviri, numai in okii mosului se uita..Daca mai trimitea priviri si in alte parti, atunci sa stiti ca iscodea cadourile din spatele mosului, nu altceva![]()
Eu ma pregatesc de 3D, in 1/2 de ora plec. Nu-s epilata, sper sa nu am surpriza si sa-mi faca abdominala, cum se practica..
fetelor, nu stiu de ce am asa emotii...
Oof, Doamne AJuta!
Pupici tuturor, abia astept sa va povestesc
David (10 nov 2004) si
Simona
21+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by DanaHquote:
Originally posted by aldaesme
Si sa nu uit...locuieste vreuna din fetele din Olanda in Delft sau Twente ? Stau in ianuarie 3 zile in Delft si apoi 3 in Twente si ma gandeam ca poate ne-am putea vedea burtile intr-o seara
esme
aldaesme, eu stau in delft. ar fi tare fain sa ne vedem. numai sa imi dai detalii, cand, unde. eu s-ar putea sa ma duc vreo 3-4 zile in romania pe la sfarsitul lui ianuarie. sper sa nu fie tocmai atunci.
Dana [/gravi] 20+
Dana
In Delft sunt din 13 ianuarie pana in 16 ianuarie. Am un curs acolo la voi la univ
esme
mihaser spune:
Salut!
Simo da uite ca nu am scapat, insa decat sa o faca la maturitate mai bine acum. Bafta la eco! Nici eu nu ma epilez...mie nu mi-a facut vaginala decat la 6 saptamani...si eu sper ca maine sa nu-i vina idei.
Cleo pai la omu` sarac nici boii nu-i targ mai...ce ghinion cu neonu ala!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Lilly79 spune:
Buna fete cu burtici.
Simonacip bafta la eco 3D.
Si eu vreau sa ma duc la 3D-4D, si cred ca ma voi duce chiar inainte de-a implini 22 de saptamani.
Sper sa nu pun intrebari aiurea, dar voi va epilati de tot 'domnisoara'? ![]()
Eu imi fac o freza mai scurta si mai ajustez forma, dar ramane par (cui nu-i place sa nu se uite
)
Aseara am fost sa-mi cumpar ceva pt petrecerea de la firma sotului, si-a constatat sotul cu stupoare ca am burtica de gravida
, si nu mai pot sa-mi cumpar orice.Pana la urma am gasit ceva camasa mai larguta si gata.
Voi ce cumparati cadouri de Craciun pt familie? Eu imi storc creierii de cateva zile si nu-mi vin idei (pt nasi, fetele nasilor, fratele meu...). Problema e ca nu prea am cand sa ma duc prin magazine. Eu tot sper sa-mi pice de undeva niste idei, si sa ma duc direct la magazin, acolo sa sa iau cadourile, sa platesc si gata. Cer prea mult, asa-i? 
Lilly
17+ Bebe
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by fecian
Voi va plangeti ca voi nu avetzi chef deeu ma plang ca alerg dupa sotz si el nimik...ca il loveste pe bebe in cap si el nu vrea sa ii faca rau
... Si uite asa simt uneori ca nu mor de nevoie
. Ar trebui sa fiu incredibil de fericita ca am un sotz asa de intelegator...si eu ? Nu fac altceva decat sa il fugaresc in weekend prin casa ca vreau sa il cunosc mai bine
. Pana la urma ma pacaleste cu ceva si renunt, asta pana in weekendul urmator.
Simpatic
Ziceam si eu zilele trecute musai tre' sa imi iau chiloti ca majoritatea celor ante sarcina ma strag...am ajuns la o vorba de cartier "ce-ai tu, te strang chilotii..." si raspunsul e evident "DA".
Ieri insa prin oras fiind mi-am mai luat doua bluze. E ceva de speriat...la gravide H&M, C&A, Premamman nu gasesc aproape nimic sa intre pe mine, majoritatea elastice fiind mi-s super stramte peste tzatze, inclusiv XL, la oame normale e moda asta cu chestii elastice si largute, mi-am luat o bluzita (d-aia mai lunga, gen rochita) L din WE care imi e o nuanta larguta, da e ok ca am unde creste. De unde deduc ca pentru aia de fac haine, gravidele au tzatze mici si oamele normale tzatze din ce in ce mai mari. DEZASTRU!!! Am incercat si o fustita de lana de la gravide, un model care se poate modifica usor dupa ce se termina toata treaba si care imi si place, surpriza a fost ca M m-a incaput...da bluzele de la gravide XL nu ma incap si XXL nu se fac pentru gravide, ca alea sunt toate subtirele trase prin inel
Fetelor ce luati cadou de Craciun sotilor? Eu am avut asa niste idei geniale pentru ziua lui (care tot in decembrie a fost) si pentru mosul celalalt ca acu' am ramas fara...
esme

eu ma plang ca alerg dupa sotz si el nimik...ca il loveste pe bebe in cap si el nu vrea sa ii faca rau
... Si uite asa simt uneori ca nu mor de nevoie