Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
MsBB spune:
Buna dimineata burtici!
Sper ca sunteti toate bine.
fecian felicitari pt BB miscacios . Al meu inca isi conserva energia. Cred ca asteapta finalul sarcinii sa faca direct step in burtica...
gabitzam ma sa fie totul bine.
simonacip si un pic de inspiratie prinde bine. Eu singura inspiratie am gasit-o pe culinar ( incerc sa ma tin batoasa, sa nu cer sfaturi de la soacra si alte rude hihih sa par si eu gospodina).Acum nu se pune ca am fost de cateva ori cat pe aci sa-l otravesc pe sot dar multumesc lui D-zeu inca traieste
Elena ma bucur ca ai fost la Dinu si ti-a confirmat inca odata ca totul este OK. E cazul sa te linistesti si sa nu te mai stresezi, da? Nu vrem sa-l stresam pe BB hihih.
Hai sa-ti spun cum a fost si pt mine primele dati la Zoican: prima consulatie ( care era sa fie si ultima) de confirmare a sarcinii a fost un pic socanta. Pe langa bucuria confirmarii ( in fine cu bocete si alea alea de ziceai ca s-au scufundat toate corabiile) ea mi-a zis ca datorita formei si pozitionarii uterului sarcina s-ar putea sa nu mearga f ok. Mi-a zis sa astept inca 3 sapt sa vedem daca se prinde si se dezvolta totul bine.Ei bine am trecut de cele 3 sapt cu bine si desi la prima consulatie m-a cam speriat ( atat de tare incat era sa nu mai merg la ea )am descoperit ca a inceput sa-mi dea din ce in ce mai multa atentie si parca paranoia s-a mai calmat.
Ultima data cand am fost la ea dupa un tir de intrebari legate de cum e si cum crede ca se va dezvolta BB , cu frica in glas am intrebat daca nu ar fi cazul sa mai fac si alt fel de investigari. Ea mi-a zis ca intradevar 2 perechi de ochi vad mai bine decat o pereche , asa ca mi-a sugerat sa merg si la o morofetala.Acum in apararea ei zic ca e si ea constienta ca are un antic ecograf si ca probabil a vrut sa fie sigura. Ea ti-a sugerat sa te duci in Iasi?
Oricum hai ca incheii si eu povestea vietii mele ca am un dar de a ma lungiiii..
Sper sa te linistesti si sa iei hotararea potrivita pt tine si pt BB tau.
O zi buna tuturor!
Adri 18+ , posibil
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
simonacip spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Simona, unde la Giulesti anume? E cabinet? Se fac programari? Da-mi si mie un numar de telefon.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam, nu am nr acum la mine la sv, dar cred ca in capitolul trecut i-am scris nr unei fete, daca reusesti sa cauti, eu nu am la discretie netul aici la sv, v-am spus ca s-au prostit astia la noi la sv...Da, e chiar la spitalul Giulesti, am o colega care are si ea programare simbata si incerca sa-si reprogrameze dar cica la mobilul respectiv (pe care l-am mentionat la capitolul trecut nu raspunde nimeni...Si-or fi schimbat nr? Nu stiu, merg oricum miine si intreb si iti spun.
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Buna dimineata!
Mama, mama, ce activitate pe-aici!
Mariucu, bine ai venit! Primele 10 mesaje iti vor fi moderate si apar mai greu asa ca grabestet-te sa le scrii. Felicitari pentru fetitza ta si pt baietelul din burtica!
DanaH, felicitari pt fetitza!
Aimee si eu stau acasa de la 1 ianuarie, sunt curioasa cum va fi, mi-e un pic teama pt ca eu n-am stat niciodata acasa, lucrez din anul 2 de facultate.....dar sper sa-mi petrec timpul cat mai agreabil. Poate punem si de-o intalnire cu fetele mai libere!
Gabitzam, ma sa fie totul bine cu bebe al tau!
Silvia, la mine bebe are orele lui de trezire cand il simt f bine, adica dimineata cand ma trezesc si eu, la 4 cand plec de la servici si seara inainte de culcare.
Alexuta si eu il simt pe bebe jos. Tie ce ti-a spus dr la eco? Cum e inserata placenta? Mie mi-a spus ca e mai jos, e o placenta medie si ma gandesc ca asta poate e motivul.
Simona, sper sa va distrati la petrecerea de CRaciun. Sanatate lui David! Sa ne aduceti si noua poze!
Alina 19+ posibil
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
DanaH spune:
gabitzam multumesc pt caruciorul roz din lista.
Si multumesc tutoror fetelor pt felicitari. sa dea Domnul sa fie sanatosi toti bebeii, ca pana la urma nu conteaza, baiat, fetita.
noi nu am facut inca bradul, dar l-am cumparat. sta frumos in gradina la noua casa. cred ca o sa il facem pe 23 seara. alexandru abia asteapta. i-am spus ca il facem cand vine sora mea din romania. si acum cand ii spun ca mai e putin si vine, se bucura foarte tare. nu cred ca motivul este ca ii este dor de ea (desi o iubeste mult), dar stie ca atunci facem bradul si dupa ce facem bradul vine Mosul.
dar eu sunt tare zapacita. mi-am luat beculete de pus in geam la bucatarie, numai ca geamul meu este inca nespalat, tocul nevopsit. dar ce conteaza, beculete sa am (si sa mai si pun; oare o sa fiu caraghioasa?).
Dana 20+
simonacip spune:
quote:
Originally posted by andreap
Gabitzam,mi-a dat si mie Simona nr.de telefon..deci,Dr.Albu 0722.97.14.00,in incinte Spit.Giulesti mi-a zis,Dr.Iosup(presupun ca la Fortis,eu am nr la care am facut programarea acasa,deci nu stiu daca e acelasi..diseara pot confirma)0724.46.46.46.Bafta!Eu merg la Fortis pe 20 la 12.30.
Eu una recunosc sincer ca mi-e teama de TT.Noi avem in grupul nostru de mamici(Simonacip stie..) o mamica cu baietel cu SD..deci am prins frica.Ma rog la D-zeu sa iasa bine analiza,sa nu ajungem la amniocenteza....
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Andreea, vad ca ai raspuns tu, merci mult, eu nu eram pe faza
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
simonacip spune:
Alysh,iubita, punem poze cum sa nu, anul trecut a fost misto de tot cu reni adevarati si craciunel si craciunita, plus spiridus care stia (informat de parinti desigur)tot ce a facut copilul, cit de cuminte sau nu a fost, etc...
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
analisa spune:
fetelor mi-am facut cateva analize,iar unele rezultate nu arata prea bine...am cautat pe net,dar as vrea sa va dati si voi cu parerea pana ajung la medic
- alaninaminotransferaza(gpt/alat/alt) 53.1 U/L cand val normala <31
- colesterol total 251 cand optim e <200
- sideremie 149ug/dL cand val normale 37-145
- trigliceride 173,iar val optima <150
- leucocite 11.02 val normale 4-10
- eritrocite 3.7 val normale 3.8-5.1
- hemoglobina 11.4 val.normale 11.7-15.5 (cand eu iau fier de 2 luni)
- VSH 48 val.normale <25
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by analisa
fetelor mi-am facut cateva analize,iar unele rezultate nu arata prea bine...am cautat pe net,dar as vrea sa va dati si voi cu parerea pana ajung la medic
- alaninaminotransferaza(gpt/alat/alt) 53.1 U/L cand val normala <31
- colesterol total 251 cand optim e <200
- sideremie 149ug/dL cand val normale 37-145
- trigliceride 173,iar val optima <150
- leucocite 11.02 val normale 4-10
- eritrocite 3.7 val normale 3.8-5.1
- hemoglobina 11.4 val.normale 11.7-15.5 (cand eu iau fier de 2 luni)
- VSH 48 val.normale <25
buna analisa, in primul rand vreau sa te linishesc. Esti sanatoasa...doar putin gravida.
Intrebarea e: cine ti-a dat sa faci analizele astea?
Si mie mi-a dat medicul de famelie, care se pare ca e pe dinafara cu elementele de sarcina.
De ce?
-colesterolul creshte mult peste normal, vei gasi pe net o serie de grafice si explicatii de ce, mai babeshte iti zic ca ficatul este mai solicitat pe timpul sarcinii, fiind in primul rand ocupat cu 'alienul'
(mie, care in mod normal aveam 170, a ajuns la 250. Si crede ma nu mananc porc, nu mananc prajit, nu mananc sarmale, nu mananc oua)
-VSH-viteza de sedimentare a hemoglobinei e mai mare: organismul-gazda e cu garda sus, 'alienul' e vazut ca...ceva in plus. Si leucocitele cresc, doar tre sa fie mai atent cu posibililele infectii,nu?
-hemolglobina....mamicule, organismul tre sa produca in plus 1 l, 1.5l de sange. NU poate peste noapte....si nici inima nu va face fatsa peste noapte la un asha efort de pompare... (de aceea acea senzatie de oboseala, si usoara ameteala la ridicatul brusc, si tensiunea mai mica...)
-de sidiremie nu stiu ce sa zic
-si nici de trigriceride
Mie in plus, im-a iesit glicemia mult mai mica. Daca nu am mancat nimic.... de 12 ore...
Deci...ia le si dute la ginecolog. Dar relaxata.
Io ma duc miine. Dar sunt sigura ca o sa ma certe ca de ce le-amf acut. A, am mai cerut si calciul in plus. Ca m-am gandit io asha...ca ar fi bine. CUlmea, mi-a iesit rezultatl destul de bun, 8.4, asta inseamna ca e bine 1l de lapte in fiecare dimineatsa.
19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
onyxg1998 spune:
Of, ce as mai vrea si eu o serbare la scoala cu Mos Craciun, dar aici nu prea se face. Am sa-l trimit pe papa maine sa vedem ce si cum si joi, ca eu sunt la servici. Sa puneti poze multe sa le vedem si noi aici.
Sunt bucuroasa si fericita ca vine Craciunul, nu stiu de ce, dar in fiecare an am fost asa pe timpul asta, chiar daca lucrurile nu erau stralucite in viata mea, am o steluta care imi lumineaza calea, si acum o vad pe a doua care vine incet incet.
Zilele trecute imi spunea Vlad ca vrea sa iasa bb mai repede sa poata sa se aseze pe pieptul si pe burta mea sa doarma asa ca atunci cand era bb mic! Ei, ce spuneti de el?!
Bun venit noilor viitoare mamici, sarcina usoara si bb-i sanatosi si destepti!
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
analisa spune:
cleo 78 multumesc,esti o scumpa...
Asistenta medicului de familie mi-a dat..nu stiu cat s-a consultat si cu medicul,mai ales ca dna dr era si ea insarcinata.