Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by analisa
cleo 78 multumesc,esti o scumpa...
Asistenta medicului de familie mi-a dat..nu stiu cat s-a consultat si cu medicul,mai ales ca dna dr era si ea insarcinata.
deci relaxeaza te, bea un laptik cu miere, si mai tarziu 1 kil de mandarine, ca sunt tare bune acum
19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
onyxg1998 spune:
Fetelor, cine iti semneaza concediul prenatal doctorul de familie sau ginecologul??
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
gabitzam spune:
Medicul de familie da pre si post natalul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
denisa73 spune:
Am fost la dr si e sanatos tun,adica o sa avem tot BAIETEL,eu asta imi si doream,e altceva 2 baieti se inteleg altfel.Va pupic dulce!
19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
gabitzam spune:
Bravo Denisa, ma bucur pentru tine
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by denisa73
Am fost la dr si e sanatos tun,adica o sa avem tot BAIETEL,eu asta imi si doream,e altceva 2 baieti se inteleg altfel.Va pupic dulce!
19+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Felicitati DENISA. Cu 2 flacai la diferentsa de 3 ani... mama mama ce casa o sa ai.
Si ce de-a nurori!!!
Poti sa ti le cauti de acu de pe aici
21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
Alysh spune:
Feteloooooooorrrrrrr, iar m-au mancat burta si sanii toata noaptea!!! Si acum ma scarpin non stop. Deja mameloanele mele sunt pline de sange. Nu mai stiu ce sa fac!
Se pare totusi ca este o eruptie specifica sarcinii, am mai citit si pe net despre asa ceva. Am schimbat 10 sutiene intr-o saptamana! Nu mai zic de chiloti ca mi-am mai cumparat 10 perechi mai larguti dar draguti sperand ca n-o sa ma mai manance burta!
DAr, auzind ce-am patit, soacra mea s-a ocupat cum trebuie: mi-a cumparat o bustiera din bumbac alba enorma, urataaaaaaaaa rau de tot si 3 perechi de chiloti XXL de bumbac cu floricele, d'aia gen gogosari, pentru varsta a treia Ce ma fac eu? Ca's invatata sa ma imbrac mai sexos asa......si cel putin azi mi-am tras bustiera ca sa-mi protejez sanii. Chilotii inca n-am indraznit....inteleg ca nu am voie sa mai fac dragoste cu sotul meu, dar chiar sa-l sperii de tot, sa-l marchez pe viata, sa ramana omu' traumatizat....parca n-as vrea.
Aseara am incercat insa deux piece-ul chiloti - bustiera si aratam deplorabil. Insa fetelor care ziceti ca nu mai sunteti multumite de cum aratati.....eu chiar si in halul ala ma simteam tare fericita!
Alina 19+ posibil
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cory74 spune:
salutare fetelor!
am promis niste poze dar noi duminica am fost asa de puturosi de abia ne-am miscat sa gatim ceva pt amiaza, asa ca n-am invatat nimic.
gabitzam, ma rog pt tine sa fie doar ceva minor, oricum tu esti o luptatoare si nu te lasi asa de repede invinsa!!!
maine merg la control, poate aflam si noi ce carucior avem, mai ales ca ai mei ma bat la cap.
sambata primesc si pachet de la ai mei din germ unde am o groza de hainute pt BB, cred ca o sa stau cu ele in mana si o sa bocesc un pic.
de craciun vom avea urmatorul meniu:salata de boef, chiftelute, carnaciori, toba, caltabos, supa de gaina cu taitei sau galuste, friptura de porc cu(inca nu m-am hotarat cartofi sau legume) si voi face si niste sarmale, din care voi avea vreo 2 luni ca nu prea se mananca.prajituri voi face 3 si covrigei sarati pe care ii ascund ca altfel dispar din prima zi.
eu azi am serbare la scoala de mos craciun, am putine emotii ca copilasii azi mai mult s-au dostrat decat au facut repetitie.
va pup pe toate!!!
gabitzam spune:
Alysh, oricum la chiloti moartea-pasiunii o sa ajungi
Cand am fost gravida cu Andrei gasisem unii mai putin odiosi, la Bucur Obor, din microfibra cred erau, foarte elastici si ceva mai inalti.
leeloo2004 spune:
Fetelor, eu sunt aproape 80% hotarita sa fac amniocenteza... Mai astept un telefon de la laborator pentru ca mi-au promis ca refac calculul, insa nu-mi pun mari sperante ca se va schimba ceva... Problema este ca momentul e cum nu se poate mai prost, acum inainte de sarbatori; as vrea sa ma duc la medlife insa mi s-a spus ca ei saptamina viitoare sunt "fully booked" la amniocenteze, daca va vine sa credeti!
Mi-am facut programare pentru miine dimineata la medicul genetician - sa vorbesc cu ea si sa vad ce ma sfatuieste... Pot sa va spun insa ca sunt amarita rau si cu moralul la pamint!
In plus pina acum nu l-am simtit deloc pe bb si asta chiar mi se pare ciudat, mai ales ca eu nu sunt la prima sarcina...
Gabriela 17+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.