Mamici de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bravo Andreap pt fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa:)
abia astept sa aflu si eu ce o sa fie ca nu mai rezist, sper sa fie baietel, poate ii cuplam:)

Fetelor va las ca prg meu s-a terminat si vorbim maine.
O dupa-amiaza placuta!

Lori13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

aelita, sa sti ca m-am gandit si la asta, dar tot doare.am incercat cand era abia iesit, sincer am simtit ca-mi ies ochii.eu nu sunt rea de durere dar sincer nici prima epilare n-a durut asa.eu cred ca renunt pana dupa nastere, mi-e frica sa nu simta BB durerea.
in legatura cu caruciorul meu nu stiu ce sa zic ca poate luna viitoare iar va pun sa-l schimbati asa ca mai bine lasam pana la sf lui ian poate atunci e mai linistit BB.
acum sa va spun ce m-a framantat pe mine aseara, o sa spuneti ca sunt dusa, puteti zice linistite ca nu ma supar.ma gandeam ca daca e asa de iute sa nu fie hiperactiv, sincer n-as vrea.vai ce grija am si eu la ora asta.
va pup !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by cory74

aelita, sa sti ca m-am gandit si la asta, dar tot doare.am incercat cand era abia iesit, sincer am simtit ca-mi ies ochii.eu nu sunt rea de durere dar sincer nici prima epilare n-a durut asa.eu cred ca renunt pana dupa nastere, mi-e frica sa nu simta BB durerea.
in legatura cu caruciorul meu nu stiu ce sa zic ca poate luna viitoare iar va pun sa-l schimbati asa ca mai bine lasam pana la sf lui ian poate atunci e mai linistit BB.
acum sa va spun ce m-a framantat pe mine aseara, o sa spuneti ca sunt dusa, puteti zice linistite ca nu ma supar.ma gandeam ca daca e asa de iute sa nu fie hiperactiv, sincer n-as vrea.vai ce grija am si eu la ora asta.
va pup !!!

eu ani de zile m-am fol. de epilator. Acu...nu mai suport durerea, si cum creshte in cantitati mari...am trecut la lame. Si sambata m-am programat la cosmetica . Ma gandesc ca daca nu suport epilatorul deloc deloc, ce, ceara o sa ma doara???

Cory, nu stiu ce se intampla cu noi. Ne-am sensibilizat? suntem mai 'miorlaite' la durere? e normal? Si daca scartsai la epilator... cum o sa fac la nashtere???

21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by andreap

Dana,da,am fost la C,si colega cu sotul meu de clasa.Ai fost cumva in clasa cu Mihaela Stefaniu?
mai vb

Da, Andreea, am fost la B, colega cu Mihaela Stefaniu. Numele meu era Despa pe atunci. Nu stiu daca iti amintesti de mine, nu prea am venit de multe ori in contact.
Am vrut sa te intreb de ceva vreme de asta, dar m-a dus in eroare numele Adnreea. Eu te stiam de Oana. Dar parca prea semanati si tu si sotul tau cu cei pe care ii stiam eu.
Ma bucur ca "ne-am gasit" pe aici. Si poate ne vedem si in Pitesti cu copiii in vara.

Aaa, si sa nu uit: Felicitari pt a doua printesa. Daca o sa fie la fel de ... "ochioasa" ca Mariuca..... multe inimi o sa mai rupa.

Dana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andreap si Cory, felicitari pt fetite (chiar dc la Cory nu e 100%)!

Aelita, multumesc mult pt sfaturi. Am mai spus si intr-un mesaj anterior, nu e voie la sex din cauza de chist pe ovar, col scurt si placenta destul de joasa. Asa ca, am suficiente motive, dar important e sa fie bebe sanatos si sa ajungem cu bine la termen! Ceea ce va doresc si voua!

Alina 20+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dana,te stiu si dupa nume si dupa 'figura'...Mihaela e si ea in Bucuresti,are o fetita de aproape 1 an si este medic pe chirurgie infantila la Gr.Alexandrescu.imi pare bine ca ne-am intalnit aici...
Pupici,o seara buna

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara tuturor...
Andreea deci tot fetitza..Lasa, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, Sara e un nume foarte frumos...Mama imi spune mereu ca regreta ca nu voi avea macar o fetitza...Mama care are 4 fete si si-a dorit mereu un baiat...L-a facut la 39 de ani. Acum spune ca fetele-s mai bune, deci ma incurajeaza

Altfel, da fetele, cred ca o sa mai merg la un alt dr sa-mi spuna alta parere va dati seama, ca si eu sunt nebuna si nu stau linistita pana nu mi se spune de citeva ori ca-i bine.

In ce priveste epilatul, da fetele doare un pic mai tare, zona este mai vascularizata, e altceva acuma...SI pe mine ma doare mai mult.

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Yupyyy!!! L-am simtit pe bebe aseara!!! Si azi-noapte de cateva ori! Doamne, ce senzatie de nedescris!!!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Noi avem varicela...Cristi a luat de la mine. Am fost azi la eco si bebe e ok...e bine dezvoltat...M-a incurajat dr si am vorbit si despre recoltarea de celule stem...si ea este pro...asa ca toate bune si frumoase. O sa mai fac un eco pe la 20 de saptamani sa vedem si inimioara cum e. Bebe e tot baiat!

Va pup! Noi maine plecam la bunica!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bravo Desiree2002 pt bebe miscacios.

E tare fain sentimentul As vrea sa-l simt si eu tot timpul, dar cred ca mai are nevoie de odihna.Eu l-am simtit prima data acum 2 saptamani de Mos Niculae (cand am zis la lume ca l-am simtit - maica-mea si matusa-mea au zis ca e cam devreme ca doar de la 4 luni jumate se simte, etc. Doar nasa-mea a zis ca si ea a simtit de la 3 luni jumate si nu e batut in cuie ca doar de la 4 luni jumate il simti).

Lilly 17+ Bebe

Mergi la inceput