Mamici de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Victoria_mami spune:
Lily, asa e, nu e batut in cuie.
Si tati nu era acasa... era cu prietenii si l-am sunat sa vina acasa ca a miscat bebe... in 10 minute a fost acasa, dar bebe s-a lenevit, tati nu l-a simtit inca... dar cum a adormit tati, cum a inceput sa danseze. E asa un sentiment de nedescris... nu credeam ca voi ramane vreodata, in viata asta, fara cuvinte sa-mi pot exprima sentimentele, daca iaca! am trait s-o vad si p-asta! ![]()
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
SilviaPop spune:
Simona, si eu am programare la dr Albu, am mai zis.. acum stau si ma tot gandesc..pt ca am programare cu o sapt mai devreme si la alt medic, nr 3 pe lista data de ginecolog( dr Albu fiind pe prima pozitie). nush ce sa fac. in afara de faptul ca e mai ciufut, ti-a lasat impresia ca nu e bun profesionist? in definitiv nu tb sa fie un gentilman cu noi, tb sa vada ce e de vazut acolo...e clar ca tb sa se comporte un pic mai calduros cu mamicile , le face bine la moral, dar..
Ai putut sa tragi cu ochiul la monitor, la bb? ca eu nu mai pot de dorul lui si tare as vrea sa mai vad un piciorus, o manutza
.
tu erai prima programata si tot n-ai intrat prima desi a intarziat? asta e cam nesimtire
cate fete mai erau cu programare? cat ai stat in cabinet? deja ma gandesc sa vin mai tarziu cu vo 2 ore decat sa racesc pe holuri , pe acolo.
fetelor, tzopaila al meu care ma speriase intr-o seara cu atatea tumbe, azi a fost tare lenes.doar cand am stranutat a protestat putin cu un calcai
tati nu a apucat sa-l simta deloc. aseara am fost la film unde am ras copios dar mi s-a intarit burtica si nu a vrut sa-si revina pana n-am ajuns acasa si m-am bagat in pat. nici prea multa veselie nu-i buna![]()

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
gabitzam spune:
Fetelor, m-am linistit, in sensul ca m-am programat la amniocenteza 

Risc de SD de 1:187.
Doctorita zicea ca nici nu mai este cazul de TT ca ala da chiar si mai multe rateuri ca dublu testul. Si ca in multe tari nici nu se mai recomanda de fapt TT.
Si cum nu am nervii sa stau toata sarcina cu gandul la ceva nasol sau Doamne fereste chiar sa fie ceva nasol, am decis ca mai bine suport o amniocenteza.
Chiar daca mi-ar iesi sa zicem TT in limite normale, cuiul tot e adanc bagat.
Totusi cred ca o sa fac si TT, ca m-am programat la CMU. Macar ecografia, si tot cred ca o fac.
Am stat la doctorita aproape 3 ore pina am intrat in cabinet, am citit toate revistele de pe masa de doua ori. Nu aveam programare si am asteptat pina m-a luat printre altele.
Ea mi-a zis ca nu crede sa fie ceva rau, dar nici nu poate sa ma linisteasca, mai bine sa ma ingrijorez degeaba decat sa stau linistita si sa fie ceva nasol. Mi-a zis ca n-a avut nici un caz pina acum la care sa fi iesit testul nasol si sa fie chiar nasol de adevaratelea.
Am plins tot drumul pina acasa, simteam ca-mi ingheata lacrimile pe obraz, e un ger de crapa pietrele.
In fine, om trai si om vedea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Gabi nu mai te stresa...Eu am o cunostinta care a nascut un copil ok la peste 35 de ani si natural si fara niciun triplu test...Pur si simplu nu a vrut sa-l faca...la mine e asa discrepanta intre rezultate la primul copil am avut risc de 1 la 800 si ceva, iar acum la al doilea am risc mult mai mic de 1 la 2000 si ceva...Iti dai seama ce aiurea...Eu cred ca nu sunt concludente...Nu mai plange ca o sa fie bine!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
inais spune:
Gabitzam de curiozitate, unde ai facut DT?
Eu am trecut prin ce treci tu...si am dubii in continuare daca sa fac sau nu amnio. Pe de alta parte insa, am avut inspiratia sa fac DT in paralel si la alta clinica. La o doua a iesit perfect!
Asa ca suntem in ceatza complet...daca vrei, vorbim pe PM...asta ca sa nu stresam fetele pe aici.
E o perioada asa de frumoasa a anului si nu are sens sa o stricam cu tristete...te rog frumos sa fi optimista! Stiu ca-i greu, insa eu (si mai sunt cateva fete pe aici) te inteleg f bine...cu plansul si restul!
Felicitati celor care ati aflat sexul lui bb si celor care l-ati simtit! Stam si noi concentrati...de acum incolo putem spera. 
Bun venit, sarcina usoara si bb sanatosi celor nou venite...imi pare rau ca nu scriu si numele, insa ati scris f mult si eu (cu atatea probleme) am citit pe diagonala ce ati scris.
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica pe
TaniaForsea spune:
gabitzam cand am citit ca ai plans tot drumul am lacrimat si am fost cu tot sufletul alaturi de tine.Te felicit ca ai curaj si te-ai programat la amneocenteza,nici eu nu cred ca as fi putut sa stau cu o asemenea incertitudine pana la nastere. la ce data ai programare.pt amneo.? BAFTA
cleo78daca iti este frica de aparatul de epilat incearca la cosmetica cu ceara de unica folosinta.Eu ma epilez total in fiecare luna si de la o luna la cealalta doare mai putin.Chiar si inainte cu cateva zile de a naste primul copil m-am epilat total.(stai linistita, durerea de la nastere e total diferita)
PUPICI

16
Alexandru 24-07-2006
http://community.webshots.com/user/ForseaTania
Simonix spune:
Gabitza-nu plange, te rog, o sa fie bine
O sa faci amnio si o sa te linistesti. Nu se poate sa plangi, zau.... se supara bebelul 
Stim bine ca testele astea sunt bune doar sa ne streseze... hai, zambeste 
Felicitari tuturor pentru carucioare, vad ca fetitzele vin tare din urma :D Al meu e 100% baietzel, am mai facut azi o eco si i-ar i-am putut admira ... cuculetzul ![]()
![]()
Si felicitari fetelor care il simt pe bebe jucaus :)
Bun venit fetelor noi :) Sarcini usoare si bebei sanatosi 
Azi am fost si eu la doctor, un nene nu foarte tinerel
dar mi-a placut de el, m-a asigurat ca vine la nastere etc Mi-a facut si eco - nu speram ! Si l-a masurat pe bebe, este perfect... e super agitat, e chiar ciudat ca nu il simt deloc, efectiv nu sta locului, doctorul chiar se stresa ca nu reuseste sa il masoare. Cum se poate sa il simt asa de putin, cand el este argint viu ??? Azi nu l-am simtit deloc. Ieri seara l-a simtit si sotul meu pentru prima oara, a stat cam 15 minute cu mana pe burta mea ca sa il simta o data
Oricum, ma gandeam ca daca as simti eu toate miscarile lui, as innebuni hihi la cat de agitat este. Si sta cu capul in jos, cu piciorusele incrucisate :) dragul de el 
In rest toate sunt f bune: placenta, colul, dr e f multumit. Urmeaza sa ma programez la eco de 22 de saptamani si apoi la control peste inca o luna. Si in ianuarie o sa vizitez maternitatea unde voi naste.... am auzit ca va fi show la nastere :D Moasa, nu stiu ce asistenta, doctorul, kine-ul, pediatru si inca 2 persoane pe care le aleg io :D Mai ... in orice caz, m-au linistit astia pe aici cu nasterea, nu se poate sa fie asa de rau cand stau cu totii pe capul tau ... sper ![]()
Cam astea sunt vestile despre noi. Ma bucur ca bebe e bine, pt ca stiu ca nu prea am avut grija de mine :D Hehe si azi cand i-am zis asistentei ca sunt in 20 de saptamani, s-a uitat la mine si cica: "Vorbiti serios ??? Pai io nu vad ca ati fi insarcinata deloc" :D :D
I-am zis ca ma pastrez pentru trimestrul 3 :D
Va pup si fug la nani - poate ma joc cu bebe daca e dragutz :p
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Dana M. spune:
Pai sa vin si eu cu un carucior roz, ca se impune nu?
Acum 2 zile am facut echo si ni s-a spus clar ca e o domnisoara :)). Asa ca va rugam sa ne treceti pe lista. Si la Life Memorial Hospital - dr. Luis Mendez
Faza mishto a fost ca tati n-a putut veni cu mine din cauza de serviciu, in schimb a fost Raluca, din cauza de raceala; m-am rugat de madam Chitescu (nu mult, a fost foarte receptiva, culmea) sa ma primeasca cu juma` de ora inainte de programare ca s-apuc s-o duc si pe Raluca la doctor ca avusese febra saracuta. Si-a stat fie-mea pe scaunel sa-l vada pe bebe: 'mama, e mai mare, uite' (ca a vazut si dvd-ul de la 12 saptamani) 'si misca, am nevoie de un servetel imi curge nasul - Raluca stai cuminte pe scaun - da-mi un servetel - nu pot acum - da ce-ti face pe burta? - il....filmeaza pe bebe (nu mi-a venit altceva) - aparatul ala filmeaza?' zise ea neincrezatoare... si tot asa, ba i-a mai zis si madam dr. ca n-are voie langa ea, sa stea pe scaun, ce mai, circ in toata regula. per total bebe e bine, doar ca pentru inimioara mi-a zis ca se vede mai bine peste o luna, vorbim atunci.
M-apuca groaza cand v-aud cu amniocenteza, abia am scapat de spectrul ei, am dubii si la rezultatele testelor, mai ales cand cele proaste (ca al meu la trisomia 18 la Bi-test) pot iesi din cauza ca-s mai babeta si mai grasa, ufffffff, si-am si fumat si chestii din astea, ca-n testele alea care-ti zic ca dac-ai picat la facultate sau dac-ai divortat mai scazi un an-doi din speranta de viata, hmmmmm....
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine bebelina, si ai vostri la fel, sanatosi, si pentru cele care s-au hotarat sa faca amniocenteza, sa le dea Doamne-Doamne un dr. atent, cu experienta si rezultat bun la final ! Stiu ca e greu, am plans si eu de m-am rupt, suficient, dar la TT am iesit bine si am hotarat sa ne oprim aici cu metodele moderne, abordam echografiile specializate si cu Dumnezeu inainte !
Dana M.
19+
si Raluca (5 ani si 10 luni)
aelita spune:
gabitza-nu mai plange ca simte bebe
O sa fie totul bine!ne rugam sa iasa asa cum iti doresti ,sa fie sanatos bebe !! incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv !
mihaser varicela toti? vaaai 
Lilly-miscarile depind de la caz la caz,nu e regula sa miste la 4 luni jumate cum am mai auzit.ei misca inca de mici mici,ati vazut doar la ecografii,doar ca noi nu simtit.apoi,chestie de simtiri
unele simtim mai repede,altele mai tarziu. eu la prima sarcina,anul trecut,am simtit miscarile intre 17 si 18 saptamani. la 21 saptamani la mine deja burta era in valuri,se vedea cu ochiul liber lejer.
la sarcina asta a miscat pe 12 dec,la 17 saptamani si cateva zile.deci cam la fel.
eu am miscat mult la mama in burta,iar frate-meu nu misca zile intregi de credea ca e mort.deci depinde de sarcna.
deci,nu doar ca nu e batut in cuie cu 4 luni jumate,ci chiar e o tampenie,ca ei misca de mult !
eu cand i-am spus soacra-mii ca l-am vazut la 3 luni cum misca la ecograf,nu ma credea,ca ea cica sta nemiscat asa pana la 4 luni jumate ! au asa un fix![]()
coryeu ma fac cam la 3 saptamani,daca stau mai mult ma doare.cu aparatul nu am suportat niciodata,deci nu suport durerea .
atunci fa cu masina de tuns,tot zero iese dar macar nu creste ca dupa lama.eu sunt rea rea de durere,credeam ca e ca la mine,ca am rezistat,dar probabil la tine e mai rau![]()
Alysh imi pare rau ca ai probleme ! si cu sexul,iti mai dau un sfat: exista si alte metode sa te simti bine si fara penetrare
Si asta sigur nu iti face rau.![]()
desiree felicitari pt miscari !cate sapt ai? nu iti pui la semnatura saptamanile ca sa ne orientam mai usor?
simonix ma bucur ca totul e bine!
DANA.M felicitari pt fetita !!
ce frumos ca amers si Ralucuta ! si eu cand am fost la prima ecografie am fost si cu Sofia,avea 10 luni,a stat in carut jucandu.se cu un balon facut dintr-o manusa de la doamna asistenta,ca oricum nu intelegea ea nimic! dar nu am avut unde s-o lasam,ea e mereu cu noi oriunde am merge.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
18s+ (DPN 18mai2008)
andreap spune:
'neata!
Multumesc ptr.urari..sper sa fie asa,sa nu se schimbe Sara in...ceva cu albastru
luna viitoare.
Gabitzam,bafta multa la amniocenteza.unde o faci si cand?tin pumnii sa fie totul OK.
Dana,felicitari ptr.fetitza,
Desiree,bravo!e o senzatie super!
Fetelor,citisem ca cineva de aici facuse eco si ii iesise valori crescute la IR..off,numai tin minte
...stiu ca Tutunaru da un tratament..dar eu nu sunt pacienta lui.sa vad ce zice dt.meu
..desi am inteles ca el nu da nici un tratament.o sa vad azi...
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004