Mamici de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari celor care-ati aflat culoarea caruciorului.
Noi vom afla doar anul viitor (sper ca inainte de-a naste )

Lilly 17+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SilviaPop la prima sarcina,fata s-a miscat foarte mult,e mai bine ca stii ca totul e in regula E normal si sa miste,si sa doarma mult,fiecare are ritmul sau,ca si dupa nastere.Unii spuneau ca daca misca asa mult e energic si dupa nastere va fi mult treaz.A mea doarme mult si acum la aorpae un an,si e foarte cuminte,asa ca sper sa tina si la tine faza

ALYSH
da cu crema multa,hidrateaza-te continuu. si cere la farmacie vreo crema permisa in sarcina, pt iritatii,mancarimi...
numai bumbac,schimba si gelul de dush,eu aveam reactii de la el.vezi daca au in farmacii gel pt piele alergica.daca nu mergi la din astea naturale si incearca.de ce nu ai voie sa faci dragoste?ai probleme?
eu am piurtat chiloti din bumbac dar sub burta,ca pt persoane cu fundul un pic mai mare,nu speciali de gravida.si sutiene normale,dar numar mai mare.adica incearca sa te simti la fel,cu cateva kile in plus,dar cu haine normale .
madaluta nici eu nu am luat vitamine,nici la prima sarcina.iti tin pumnii pt TT !

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

18s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by analisa

quote:
Originally posted by cleo78

mai fetelor, tot asha de sensibiloase (ca mine) sunteti?
Tare ma mai afecteaza fiecare problema & grija. Parca nu eram asha acu 1 luna- eram mai viteaza.
Acum astept si rezultatul la triplu test... m-a facut si mama sa plang cu ideea : sa ma mut din bucurresti inapoi cu ea, in Dorohoi, sau macar sa nasc acolo ca sunt medici buni si etc-idei de ale ei.

esti de loc din botosani?

din jud BT, mai hexact din 'marele' orash Dorohoi.
M-am dat de gol cu acshentul meu?
hihiih, era o gluma, de 11 ani de cand is dusa de acasa...l-am cam pierdut.

21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

inca ceva.......ma poate cineva ajuta cu prescurtarile de pe buletinul meu de ecograf?
MCF
MAF
MRF
LCC
DBP
CC
DTA
CA
LF

Multumesc

emycor 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:

si eu is de prin zona..cam tot de atatia ani plecata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by analisa

quote:

si eu is de prin zona..cam tot de atatia ani plecata...

ehe, cati ca noi. Nu aveam ce face acolo: facultatea am facut in Iasi, apoi am venit in Bucuresti. Si iti dai seama ca mi-e mult mai bine aici. Doar mama mai viseaza sa ma intorc- de, nu se vede singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Tocmai m-am intors de la eco..se pare ca vom avea o FETITA!Sper sa nu 'sufere' vreo operatie de schimbare de sex peste 1 luna.Eu sunt fericita...printesa mea!Am si niste poze,poate reusesc sa scanez sa le pun.Bb e bine,are 12 cm si 86g,misca de zor....ba chiar deschidea gurita sa bea lichid..o iubesc deja..si m-a intrebat cum o va chema,normal,stilul lui Iosup..i-am spus Sara...
eu am insa un fibrom de 16mm,Iosup a zis ca nu e periculos ptr BBlusa.In legatuta cu arterele uterine:am IR in dreapta 0.73 si in stanga,usor marita,0.84.La doctor voi merge maine la CMU...pe hartiile anexate scrie insa si la 0.73 si la 0.84 'average'....mai stie cineva ce valori avea la IR?
Simona,cred ca-ti spunea daca era ceva nasol..eu una,dar eu sunt nebuna,as mai merge la inca un ecografNu-l cunosc pe Albu,dar daca tu spui ca ceva era schimbat....
Dana,da,am fost la C,si colega cu sotul meu de clasa.Ai fost cumva in clasa cu Mihaela Stefaniu?
mai vb

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
aseara n-am mai fost in stare sa scriu, am fost la dr, BB meu a fost f activ asa ca am stat o ora pe pat sa-l poate masura.la un moment dat dr ii zice lui BB:stai cuminte puisor sa te poata masura nenea.dar n-a stat.l-a masurat, adica mai mult fofografia si masura ca altfel n-ar fi reusit.la final zice sa vedem daca sta sa-i vedem putzica,pauza, ne intoarce fundul.zicea ca pare fetita dar nu-i sigur ca e f iute.
sper ca BB a fost doar la eco asa si nu o sa fie si cand vine lume asa iute ca e vai de noi.dar ce conteaza e ca ne-a aratat tot ce are, pana si degetelele de la o mana.
de epilat nu ma mai pot epila ca ma doare asa ca am incercat sa ma rad,dar cred ca mult nu mai reusesc de burtica.
emycor eu iti scriu ce scrie la mine, la 17sapt:
BCF 153B/MIN
ACE MAF +
FR 1.20
GFE172
DBF SAU DBP 36
NC SAU HC 133
OFD 44 CD 16 BD 25
TTD 33 AC 111
HL 22 FL 22
AO-IP-1.48 IR-0,79 PLACENTATIE ANTERIOARA TIP 1 GR 0 LICHID AMNIOTIC NORMAL
COL LUNG-INCHIS
emycor sper sa te ajute.
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

andreap, emycor , v-am pus carucioare.

Acu, repede, spuneti toate ce modificari sa mai fac pe prima pajina?
E oferta speciala:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

andreeap-felicitari pt fetita ! sa iti pui caruciorul roz la semnatura,si acum hai cu lista de nume!

vorbeati de sex.care nu aveti probleme reale,nu aveti de ce sa va puneti pofta in cui Sexul este chiar indicat.Contractiile dupa sunt normale,nu va sepriati,nu se intampla nimic.
de sport,pai daca e permis sportul,gimnastica,cum sanu fie si sexul? e bun si pt muschi,ca e un fel de masaj,si nasterea va fi mai usoara,nu vor fi rupturi.
apropierea parintilor bebe o simte de acum,asa ca nu va indepartati unul de altul .

CORY-eu m-am epilat cu ceara pana in ultima luna la prima. nu trebuie sa il lasi sa creasca mare,ca atunci doare.iei cand e mic,chiar daca uneori nu ia tot.mergi la salon cand nu mai poti singura.o sa iti fie mai usor la final si nu e nevoie sa te mai rada la spital.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

18s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput