Mamici de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Simona, ma bucur ca esti bine, dar, sincer daca as fi in locul tau, as mai face o eco, doar pentru linistea mea sufleteasca, sa stiu sigur ca bb este bine, fara probleme.
Se pare ca pana la urma avem amandoua DPN 3 mai.

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, atata problema sa ai, ca nu stii ce sa faci cu caseta video

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Madaluta si eu zic ca e rezultat bun.
Tocmai mi-am scos si eu rezultatul si pt trisomia 18 mi-a iesit si mie risc < 1:10000, iar pt sindrom Down 1:4699 (riscul de varsta fiind 1:1127 - am aproape 28 de ani).
Am facut TT doar pt ca mi-a zis d-ra mea sa-l fac, dar acum voi sta mult mai linistita.

Simonacip nu te mai stresa din cauza unui doctor, pt ca asa am facut si eu acum o saptamana O doctorita la care m-am dus pt eco m-a certat cum am avut curajul sa-i cer sa-si puna o stampila pe foaia pt TT.Nici nu m-am mai putut bucura ca lumea de faptul ca-l vedeam pe bebe pe monitor (noroc ca am avut filmulete si poze si altfel le-am privit acasa, dupa ce mi-au trecut nervii). Conteaza ca bebe e bine. Daca nu ar fi fost, nu crezi ca ti-ar fi spus?

O zi faina fetelor si concediu placut celor care intra deja in concediu.

Lilly 17+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ylari, atata problema sa ai, ca nu stii ce sa faci cu caseta video

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Ha, ha... merci... la fel ziceam si eu, era intre ghilimele (invizibile) cuvantul problema......

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumewc mult pentru incurajarile legate de TT.Am mai multa incredere in voi decat in asistenta doctoritei mele, care mi-a spus de aseara k e ok.
felicitari noilor purtatoare ce carucioare roz..asa, asa..sa depasim baieteii...

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

buna burtici!
Ma intreb cand o sa scap de griji?!..acum am una noua.Am observat uneori pe hartie dupa ce merg la baie o ..sa-i zic scurgere gelatinoasa.Oare m-am facut cu vreo infectie?Nu ma deranjeaza,nu ma doare nimic,doar chestia aia albicioasa care-mi apre din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Buna fetelor. Am ajuns si noi in sfarsit la eco si o sa avem .....un baiat!!!!! ( rog o fata care stie sa imi adauge si mie un carucior albastru) Medicul zice ce e bine, e mare pr varsta lui, dar asta nu ar fi o problema.
Singura problema ar fi ca placenta mea este cam jos inserata....dar speram sa nu fie probleme.

va pupam pe toate.....

Emy18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mai fetelor, tot asha de sensibiloase (ca mine) sunteti?
Tare ma mai afecteaza fiecare problema & grija. Parca nu eram asha acu 1 luna- eram mai viteaza.
Acum astept si rezultatul la triplu test... m-a facut si mama sa plang cu ideea : sa ma mut din bucurresti inapoi cu ea, in Dorohoi, sau macar sa nasc acolo ca sunt medici buni si etc-idei de ale ei.

21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by emycor

Buna fetelor. Am ajuns si noi in sfarsit la eco si o sa avem .....un baiat!!!!! ( rog o fata care stie sa imi adauge si mie un carucior albastru) Medicul zice ce e bine, e mare pr varsta lui, dar asta nu ar fi o problema.
Singura problema ar fi ca placenta mea este cam jos inserata....dar speram sa nu fie probleme.

va pupam pe toate.....

Emy18+

felicitari pt ; asta cu placenta nu tre sa te sparie, poa mai urca - concomitent cu creshterea uterului+ a lui bb.

21+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by cleo78

mai fetelor, tot asha de sensibiloase (ca mine) sunteti?
Tare ma mai afecteaza fiecare problema & grija. Parca nu eram asha acu 1 luna- eram mai viteaza.
Acum astept si rezultatul la triplu test... m-a facut si mama sa plang cu ideea : sa ma mut din bucurresti inapoi cu ea, in Dorohoi, sau macar sa nasc acolo ca sunt medici buni si etc-idei de ale ei.

esti de loc din botosani?

Mergi la inceput