Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am fost azi la doctor...Daca se poate, va rog sa me treceti si pe mine pe listuta
DN 25.10.74, UM 24.102007 DPN 04.08.08
Am ascultat inimioara lui bb, avem 7 s si 6 z...Doctorul zice ca totul e in regula si ca luna viitoare cu ajutorul Domnului putem stii daca bb e fetitza sau baietzel...
Aaaaa, si mi-a recomandat cezariana dar va face cum voi dori eu...Si mi-a dat si ceva medicamente daca mi-e rau sau daca imi vine sa vomit dar le postez maine (mai precis postez substanta activa) pentyru fetele care au probleme cu asta...Nu stiu daca functioneaza dar...
Noapte buna si Domnul sa va aibe in paza pe voi si pe bb-i

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa.s bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Marci, mi-a placut ce i-ai facut "pilei" !!!! A luat 5 la mate!!!
Ankalaura, la SPa chiar nu m-am gandit, si sincera sa fiupana acum nu am fost la spa, desi am auzit si eu ca au un program special pentru gravidute!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Marina si eu vin in Bacau in vacanta si daca apar probleme merg la GINEMED e foarte fain. Mie in saptamana 5 mi-au aparut sangerari cand eram la parinti la Bacau si am fost la d-na dr Iordache de la clinica si a fost super ok, oricum ambele dr sunt ok stiu de pe la cunostinte.
Va pup si sa dea Domnul sa nu avem probleme acum cand intra toata lumea in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna dimineata,

eu sunt bine, dar am inceput serviciul si sunt zombie seara. Am timp numai sa va citesc :-) Programul meu e nasol ca vin tarziu acasa ... asta pt ca la pranz am o pauza impusa de 2 ore.

Ma doare spatele de mor de la stat pe scaun, dar nu am ce face.

Bun venit noilor viitoare mamici si ne mai auzim noi!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Tocmai mi-am baut si eu cele doua guri de cafeluta.Si acuma stau si-mi beau portia de laptic,pana citesc tot.Ce harnicute sunteti!
Ma bucur nespus de mult ca suntem deja asa de multe viitoare mamici,si cu ajutorul lui DD o sa ajungem toate pana la sfarsitul celor 9 minunate luni.
Eu tot cu greturi si cu dat la rata sunt,si mi-am luat un pic de concediu medical,ca pur si simplu nu mai rezistam.
Bebele e bine si creste cu o viteza ametitoare.La 11s6z avea 56 mm,si dadea in piciorute.Am facut poza cum si-a bagat degetelele in gurita.Fantastic!
Mai am o singura pereche de pantaloni care se potrivesc cu burtica,azi cred ca o sa caut ceva pantaloni cu elastic.
Va pup pe toate toate!Bun venit si sarcina usoara noilor gravidute!

12+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bun venit noilor gravidutze.
Sibylle ma bucur ca esti ok.
Si eu is somnoroasa de numa cu toate ca nu fac mai nimic toata ziua ma refer munci sau ceva dar dim abia ma trezesc. Dupa mine as dormi toata ziua dar oricum am alarma personala.
Acuma dim suntem numai noi doua Florin e cu mama la policlinica sa isi faca niste analize si niste controale, as aca noi lenevim pe aici prin pijamale si facem miua miau cautand pisica care of course a fugit ca stia ca vine asta mica si o fugareste sa o mangaie.
Hai ca am fugit m-a sunat mama sa merg la policlinica.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Neata, fetelor.
Bun venit, narcisa si o sarcina usoara ...
kimmy, felicitati pentru bebic, ce frumos ca l-ai vazut
mada, cum te simti acasa? Ce te mai invidiez c-o sa dai iama in cirnati si sarmale, eu sufar ca n-o sa am parte Craciunul asta de asa ceva ...
avalon, ai fost tare simpatica cu poftele tale. La mine e fix invers decit la tine, eu am fost convinsa ca n-am ramas insarcinata nici luna asta si m-am apucat de bocit in avans, cam cu 5 zile inainte sa-mi vina ciclul. Cind am vazut ca totusi ciclul intirzie, mi-am luat inima in dinti de-abia in a 5-a zi de intirziere si mi-am facut un test de sarcina. Eram asa de convinsa ca nu sint si ca e o dereglare incit nu mi-a venit sa cred cind am vazut liniutele.
De fapt, nici acuma nu-mi vine sa cred, pentru ca nu ma simt in continuare insarcinata. N-am pofte, nu mi-e foame, n-am greturi, nici macar nu ma simt obosita mai mult decit de obicei. Sinii doar ce ii simt mai grei, in rest am o energie de nedescris. Pina si constipatia asta de sarcina, care am inteles ca ar trebui sa inceapa sa se manifeste, la mine e pe dos, stomacul meu functioneaza mai bine decit niciodata.
Cred ca pe cind toata lumea o sa infloreasca in al doilea trimestru, o sa m-apuce si pe mine greturile si oboselile.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata burtici!
Vad ca multe fete se plang de oboseala. Ralu, Sibylle si eu cad franta seara. Pe la 8 mi se inchid ochii. Iar dimineata bineinteles ca ma trezesc greu si tot aman ceasul cu inca 5 minute.
In legatura cu anuntatul la serviciu eu am facut-o de la inceput. Oricum stia toata lumea ca intentionam sa am un BB, asa ca nu a fost o surpriza prea mare pentru nimeni. Oricum nu ma intereseaza absolut deloc faptul ca trebuie sa-mi gaseasca inlocuitor sau ca vor trebui sa-mi scurteze programul de lucru si sa-mi aduca o canapea sa ma odihnesc. In cazul in care nu stiati, pentru locurile de munca sedentare la care stati toata ziua pe scaun la birou angajatorul este obligat sa va puna la dispozitie un spatiu de odihna la care sa aveti acces 10min la fiecare ora. Asa ca, dupa ce intru in trim II, voi face o scrisoare oficiala prin care ii voi anunta de starea mea la care voi atasa adeverinta medicala, si gata.
Narcisa, Kimmy cred ca sunteti asa fericite ca v-ati vazut BBii si ca le-ati facit poze. Abia astept sa-l vad si eu vineri. Oricum am niste emotii cat casa. Sper sa fie totul in regula.
Vreau sa va intreb un lucru - am vazut ca unele fete cum au citeva dureri de burta iau imediat un no-spa. E obligatoriu? Eu am incercat sa evit sa iau asa multe. Nu iau decat daca sunt obosita seara si simt ca ma doare.

Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

kimmy ce bb mare ai al meu ultima data avea 31mm,acum la 14 s tre sa fie marishor...vai mai am 2 zile si 30 min si-l vad pe bb,..si poate primesc si cadou de Mos Craciun si sta bb cracit sa vada nenea Iosup ce suntem...am asha emotii..de 2 nopti tot visez momentul..dar totushi poate nu sta potatita mea sa ne arate ce are intre piciorushe si sper degeaba,dar peste 1 luna nu mai scapa!!!
voi cum stati cu burticile si mie a inceput sa-mi cam creasca...observa clientele la salon fara sa shtie ca sunt gravi..si am doar 14s si 52kg...pai ce burta o sa am in 39s???

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna dimineata burtici,

turturica fii happy ca nu ai inca simptome, e prea devreme. La mine au aparut pe la 6 saptamani greturile. Pana atunci nimic, nimic.

Avalon bine ai venit si sarcina usoara. M-a impresionat tare povestea ta.

Biribu am si eu o intrebare de baraj : pot sa mananc shoric (nu sunt imunizata contra toxo)? CA nu prea am pe cine sa intreb, ca astia nu stiu ce e ala shoric, iar eu nu am mai mancat de 7 ani, asa ca sunt moarta de pofta . Merci mult.

Sibylle imi pare rau ca ai inceput lucrul :(. Si e tare rau ca nu ai program flexibil. Uite, as avea niste intrebari practice :) :
1. cum spunem la lucru? Pe net scrie ca prin recomandata si nu stiu ce hartie de la medic. Eu nu am nimic de la el, am decat declaration de grossesse, pe care am trimis-o la CAF si la CPAM.
2. dupa ce anuntam sarcina, lucram cu 1/2 ore mai putin pe zi? Am auzit fetele ca asa ar fi legea, dar abia in ianuarie merg sa intreb resursele umane.
Merci mult.

Eu azi iar am fost la analize , prin urmare m-am sculat cu noastea in cap. Din pacate mi-am adus aminte ca nu trebuie sa mananc dupa ce mancasem un biscuit, asa ca maine merg iar pentru urina . Noroc ca laboratorul e la 2min de mine. Maine seara venim in ro, sunt suuper happy si vreau sa mananc shoric!!!!!

Pusi

Mergi la inceput