Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

A schimbat semnatura acum suntem mari .

Alina 13+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by Alina Maria

A schimbat semnatura acum suntem mari .

bb tau creste intr-o sapt cat altii in 2!!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa.S foarte frumos cum a procedat doctorul tau!!! Mi-ar placea si mie, dar aic nu sunt asa medicii, din pacate.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Pai nici saptamana trecuta nu am scimbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by Louana_me

Buna fetelor!

Am si eu o rugaminte la fetele din Bucuresti. Tot medicul meu gineco m-a trimis la eco morfo fetala de trim II la Bucuresti la Medlife, dar din cate am mai citit pe foum, medicii de acolo nu ar fi f buni. Voi stiti ceva in legatura cu asta? Pentru ca vazand cat de bine vorbiti voi despre dr Iosup m-as duce la el, cabinetul dumnealui unde este? (explicati-mi ca am stat ani multi in Bucuresti si il cunosc). Multumesc de raspunsuri, ca tb sa sun maxim vineri la unul din cabinete sa imi fac programare. Maine merg la masurarea pliului nucal..

Totul este greu pana devine usor....

Cabinetul este in sectorul 1 pe o strada perpendiculara pe Bd.Marasti, la 2 strazi de Spitalul Elias. Alte puncte de reper: Facultatea de Agronomie si Manastirea Casin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

am venit si eu la raport: greturi in continuare, noaptea vomit sange dar park nu mai e la fel de rau, in cursul zilei ma simt ceva mai bine, adik tot rau dar park nu mai imi vine sa mor . Insa seara si noaptea e criminal. Asta e, orice pentru bebe!!!
Secretia este in continuare bej maron cum a fost in ultimele 4 sapt. Sper ca totul e in regula. Oricum vineri merg la eco sa ma linistesc.

avalon, turturica: va invidiez ca nu aveti greturi si in schimb aveti pofta de pai io n-am mai vazut de la conceperea lui bebe cred, adik dupa ce am avut testul pozitiv nu l-am mai lasat pe sot sa se apropie de mine...uuufff saracutul... Nu am avut dureri de burta dar am avut tot timpul secretia maronie. In plus lipsa totala de pofta ba chiar aversiune fata de sex... sper sa-mi revin la normal cat de curand

bubuleana
9+

Bubule, disgravidie-disgravidie, dar parca e cam 'groasa' treaba la tine... eu nu stiam ca duci asa greu sarcina, m-am gandit ca ai usoare neplaceri... trebuie sa vezi ce e cu vomitatul asta cu sange, eventual mergi la interne sa te consulte un medic sa nu ai ceva la stomac, exista posibilitatea sa se agraveze cauza daca nu o depistezi si e posibil sa fie ceva care corelat cu greturile sarcinii sa dea efectul asta... apoi cu petele maro... tu faci ceva tratament de sustinere? Stiu femei care au sangerat toata sarcina si totusi au dus sarcina la termen, darma gandesc ca totusi bebe sa nu sufere, poate ai nevoie de progesteron sau de pregnyl sau gravibinon... de obicei sangerarile au o cauza, fie exista un hematom si doctorul trebuie sa vada la eco cat de mult poate afecta sarcina, depinde unde e plasat, cat de aproape de bebe... fie sangerarile sunt de la colul uterin si sarcina nu e afectata (dar astea apar dupa un contact sexual, si tu zici ca nu ai mai avut)... fie e vorba de o placentatie defectuoasa si atunci bebe chiar sufera... de aia zic, sper ca esti pe mainile unui medic priceput, nu unul care e bun numai in sarcinile fara risc unde totul decurge bine si frumos... Eu fac tratamentul lui Tutunaru, desi nu mai sunt pacienta lui, el este cel mai bun in sarcinile cu risc: pregnyl 5000 ui o injectie la 4 zile, magne B6 3/zi, aspenter 1/zi si utrogestan 3/zi.
Sper ca te vei gandi la ce ti-am spus... Sa profitam de faptul ca la noi in tara putem sa ne procuram medicamentele necesare sustinerii sarcinii pe care am obtinut-o destul de greu, dupa cativa anisori de incercari... fetele de afara se confrunta cu probleme mari in aceasta privinta, acolo nu se da nicio amarata de aspirina fara reteta iar doctorii nu dau nimic pe principiul "daca sarcina e viabila va rezista, daca nu-nu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Nico, o sa iti dau detalii pe mess sau prin PM daca vrei (si daca ti-l activezi :-)) pentru ca tocmai vin de la Eva unde am facut morfofetala si masuarea pliului. Totul este foarte bine si bebe nostru e BAIAT (eu imi doream inca o fetita, dar si asa ma bucur)

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burtici!

eu sunt la munca dar mai reusesc sa scriu printre picaturi.
ne pregatim activ de craciun, am luat brad artificial pt prima oara din cauza piticei, aveam cosmaruri la gindul ca o sa manince ace de brad
o sa mai vorbim noi la anul pe vremea asta, astia mici daca gasesc si un kk pe jos il baga in gura imediat, in schimb daca vine frumos cu lingurita spre ei nu prezinta nici un interes
culmea e ca speram sa se bucure la brad, dar a stat si l-a examinat asa pret de citeva minute si a plecat in directie opusa, nu s-a mai apropiat, nus ce e in mintea ei.

mcoca acum am vazut intrebarea, eu cred ca da, din cite stiu eu soricul e bine preparat termic ca doar e fiert bine inainte, nu? sarbatori fericite in tara, sunt invidioasa tare ca la noi e mai greu cu venitul, distanta mult mai mare

didi toxo sa ia de la pisici si prin produse din carne insuficient preparate, maioneza e ok. apropo de bitest ca parca tu intrebasei aici se recomanda intre9 si 13 saptamini.

luana ma bucur ca ai mai intrat! ce tratament faci pt tensiune?

hai sa urez si eu vesti bune la fetele cu echo miine, stiu ca sunteti o gramada. pupici

12+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

avalon, unde ti-au disparut saptaminile? Vad ca noi sintem pasari de noapte, aparem la ore din astea prin zona. Noroc cu biribu, care e pe alt fus orar si nu prinde agitatia din timpul zilei

Declar in mod oficial ca sint invidioasa pe toata lumea din Romania care o sa se infrupte din cirnati, sarmale, sorici si alte asemanatoare. Nici macar n-am greturi ca sa pot sa nu ma mai gindesc la toate bunataturile de acasa.
Si, in plus, ca bine zice avalon, mi se pare ca doctorii din Romania, se preocupa mult mai bine de starea voastra. Incepe sa ma deranjeze faptul ca, desi doctorul meu stie ca am incercat de 2 ani de zile, desi am ramas greu insarcinata, ma trimite acasa cu recomandarea sa beau 3 cafele pe zi si pa, la revedere, ne vedem la 12 saptamini. Vreau si eu sa stiu ca bebe e bine, nici macar o amarita de vitamina nu mi-a dat.
Gata, imi mai caut un doctor. Asta ca sa vedeti ce face omu' cind il lasati de capul lui pe internet.
noapte buna sau buna dimineata pentru unii din usa

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by ralirali

Nico, o sa iti dau detalii pe mess sau prin PM daca vrei (si daca ti-l activezi :-)) pentru ca tocmai vin de la Eva unde am facut morfofetala si masuarea pliului. Totul este foarte bine si bebe nostru e BAIAT (eu imi doream inca o fetita, dar si asa ma bucur)

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

asha repede ti-a zis ce bb??
pai mie la 14 sapt ..sa ma ashtept sa-mi zica mai mult ca sigur

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput