Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Turturica, cum asa, nici macar acid folic sau ceva??Pai nu inteleg...Si vitamine, macar sa iti faca ceva recomandari pentru ca opricum nu strica nimanui, cu atat mai mult ca esti insarcinata...Si in plus, din cate am inteles, primele 3 luni sunt definitorii...Doctorul meu mi-a spus ca acum are loc cea mai spectaculoasa crestere si dezvoltare celulara in corpul lui bb...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!! M-am trezit dimineata cu o foamne in mine!!! De vreo 2- 3 zile imi este foarte foame si as manca intr-una...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetelor si bun venit noilor gravidute. Aveti un spor la scris, de abia apuc sa citesc. Eu vin destul de tarziu la raport fiindca nu am avut timp sa scriu, dar intre timp am fost si eu la eco, BB e bine, la 9s4z avea 25 mm si dadea din labute ceva de speriat.

Altfel n-am nicio greata, nicio varsatura, doc m-a intrebat si cand i-am zis ca parca nici nu-s insarcinata mi-a dat tratament de sustinere, mi-a explicat ca fetele cu simptome acute de sarcina au BBi mai bine infipti si riscuri mai mici sa le piarda.

In rest, alerg dupa cadouri si nu stiu cum se face ca mai mult imi cumpar mie decat altora . Mi-am luat in ultima sapt asa: o pereche de pantaloni de gravida de la TCM, o cana de lapte cu Mos Craciun, doi fluturasi de prins pe perdea , si, ta-na-naaa 2 camasi de noapte pentru alaptat, o minune. Sper sa nu fi exagerat. Oricum am pus ochii la Kenvelo si pe niste bluze zici ca-s speciale pt burtici si astept plina de entuziasm reducerile de dupa sarbatori.

Sper, tinind cont de faptul de de maine intru in mini-vacanta de Craciun, sa am mai mult timp sa intru.

Va pupam pe toate si, deci, nu fiti ingrijorate ca BB se face simtit, e semn bun.

Monica si gargaritza 10+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: Draguta, multumesc mult pentru sfaturi
Am facut tratament de sustinere cu utrogestan preventiv deorece totul era in regula la eco: bb era foarte bine prins si mai mare cu o sapt fata de varsta de la UM. Dr. n-a putut depista cauza secretiei maronii dar a spus ca se mai intampla de la contractarea organelor genitale. Colul este lung si foarte bine inchis. Atata timp cat nu e rosu sau nu am dureri nu am de ce sa ma agit. Si n-am avut rosu niciodata si nici dureri de nici un fel. Iar secretia e maronie si in fiecare zi dar ffff putin cantitativ, adik nici macar nu folosesc tampoane zilnice. Se ia un pic pe hartia igienica, atat.

Iar referitor la varsat sange iar e nornmal pt unele gravidute mai putin norocoase deoarece se contracta mucoasa stomacului desi acesta e gol, fara manacare.

Oricum park au mai inceput sa treaca greturile, nu mai imi e la fel de rau. Acum vomit maxim 1-2 ori pe zi ceea ce un pas inainte. In plus nici nu mai am starea aia nasoala continuu doar cateva ore. Se pare ca ma indrept spre sfarsitul perioadei critice. Sper sa fie totul bine, maine merg la eco. Am mari emotii, mari, mari....

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Boticelina , de unde ti-ai cumparat cele 2 camasi de alaptat?? Eu nu am inceput inca sa caut hainute de gravida si ma bate gandul ca ar cam fi cazul...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,LOUANA,MA BUCUR CA SUNTETI BINE!louana si eu am de gand sa ma mai duc doar in ianuarie la serviciu si apoi vreau sa mi iau concediu medical pana in aprilie,cand voi intra in prenatal...dar mai e mult pana atunci,sa dea dumnezeu sa fim sanatoase si sa ducem sarcina la capat...
BUBULEANA,ai grija cu varsatul cu sange,eu zic ca cel mai bine e sa consulti un medic internist...bafta azi la eco!
AVALON,esti o fata tare sufletista,sa te ajute dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit..
PUPICI TUTUROR GRAVIDUTELOR!!
eu de azi am intrat in vacanta,de fapt ar mai fi 2 zile pana la vacanta,dar nu se mai fac ore la liceu,asa ca...sunt happy!ieri am mers f mult pe jos,am exagerat chiar,dar n am avut de ales si aseara m am simtit cam rau..dar de azi o sa ma odihnesc..fetelor,cu soriciul vostru,mi ati facut o poftaaaa,desi mie mi e cam scarba sa mananc sorici,tb sa fie f bine curatat,sa n aiba pic de grasime sau urme de sange...ala fiert nu mi place...ati avut o idee buna si cu porumbul de la bonduelle,nu mi place numai mie ci si baietelului meu,mare mofturos la mancare..si ce mi place e ca n are conservanti..
hai ca m am intins ca de obicei,dar sunt asa de multe de spus...
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cristina 26 ai facut deja vreo eco?

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanasm

cristina 26 ai facut deja vreo eco?

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Oana, abia pe 3 ian am reusit sa imi fac programare!!! E si perioada cu Sarbatorile, asta este!!!Mi-am facut la Medlife, sa vedem...

Cristina
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!
Eu am inceput ziua in forta la serviciu, e o zapaceala de nedescris in banca. In loc sa-si vada de sarbatori si cumparaturi lumea a innebunit de tot. In fine, sper sa se termine cat mai repede aglomeratia asta.
Ralirali felicitari esti prima care stie ce o sa fie BB. Si mai ales ca o sa fie pereche - o fetita si un baiat ca sa impace pe toata lumea (banuiesc ca asta isi doreste sotul tau ca toti barbatii de altfel).

Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Salutare la toate fetili, ca sunteti multe si nu tin minte toate numele si bun venit mamicilor noi!

Fetelelor care mergeti maine la eco, bafta, sa auzim numai vesti bune!!! Si daca aflati daca e fata sau baiat, punem pe prima pagina carut roz sau albastru, ce ziceti?

Eu m-am cantarit azi dimineata, si de la 56 kg acum am 58 (la 1.69 inaltime), ma intrebase Ankalaura. Sper ca e ok pentru 11 saptamani. Dupa cum v-am spus, pantalonii vechi ma deranjeaza, ca se vede burtica un pic, acolo s-a pus si pe sani, cred (sau sper , ca nu as vrea sa fac fundul mare si piloane de pod in loc de picioare).
Ziceti ca si in Cora si la TCM sa ma uit de haine de gravi? Puteti da va rog detalii si de preturi? Eu v-am spus ca am dat 1 milion pe o pereche de pantaloni la Rococo.

Si eu merg la eco, dar sambata. Insa nu o sa mai pot intra sa va spun cum a fost, pentru ca la munca mai vin abia pe 3 ianuarie si nu stiu daca prind vreun net in alta parte pana atunci.

Azi avem serbare la gradi la Matei, si seara petrecerea de Craciun de la serviciu, si la birou multa treaba. Iar maine am o zi plina la serviciu si nu stiu daca mai am timp sa intru la voi, asa ca, ca sa fiu sigura, va urez de acum:

Craciun Fericit
si
un An nou bun,
plin de impliniri, sanatate si bucurii!
Sa avem toate copii sanatosi si papaciosi, si cuminti si frumosi!!!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput